- 28 Eylül 2010
- 342
- 3
Bu kremi ne kadar kullandınız peki lekelerde ne kadar etkili oldu benim güneş lekeside var ama en çok çil oluşuyo genelde yazın bende, önceki aldığımda 2 haftada baya açılmıştı çillerim lekeler nasıl tekrar geri geldi yani ömür boyunca mı kullanıcaz bu kremi ((
Bu sene 3. yıl oldu kremi kullanmaya başlayalı, lekelerde oldukça etkili neredeyse tamamen götürüyor diyebiliriz ama işte lekeler bir müddet sonra yeniden geliyor nasıl olduğunu ben de anlayamıyorum ama sonradan yeniden beliriyorlar. Lekelerin yeniden gelmesinin kremle ilgisi var mı bilemiyorum ama yoktur diye düşünüyorum çünkü daha önce kimyasal peling yaptırmıştım lekelerim tamamen olmasada büyük oranda gitmişti fakat o zaman da bir müddet sonra lekeler yeniden belirdiler, üstelik ben yaz kış devamlı yüksek faktorlu korucu kullanırım. Şunu da söyleyebilirim ki bır cok leke kremı kullanmıs olan bırı olarak kullandıklarımın arasında bu krem en etkılı olanı. Maalesef ki sanırım bu işin kaçarı yok ömür boyu leklerle mücadele içinde olacağız