• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırtta sivilce

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar artık deli oluyorum hergün mutlaka sırtında bi sivilce çıkıyor.sırtımı temiz tutuyorum sirkeli suyla yıkıyorum kese yapıyorum napıyorsam geçmiyor.ve leke oluştu siyah siyah sivilce lekeleri.var mı bu durumu yaşayan Herhangi bi ilaç kullanıp faydasını gören :(

Yediklerine dikkat et cips çekirdek tarzı yağlı şeyleri fazla tüketmemeye çalış

Canm bennnn
Ayni durumdayım :( geçemedi hala ne yazikki bende 1 jel ile 1 krem ise yaradı ama sonra tekrar çıkmaya başladı :( istersen özelden yaz sana ilaçların ismini söyleyeyim dene belki sende işe yarar. Lekeler için se kimyasal peeling dediler bana ama tatile gidince bronzlaşmak bide deniz tuzlu su iyi geliyor:)

Benimde yüzümde bir bölgede inatla çıkıp sönen sonra yine çıkan sivilceler var :( şu havalar bir düzelse doktora gidicem

Kızlar artık deli oluyorum hergün mutlaka sırtında bi sivilce çıkıyor.sırtımı temiz tutuyorum sirkeli suyla yıkıyorum kese yapıyorum napıyorsam geçmiyor.ve leke oluştu siyah siyah sivilce lekeleri.var mı bu durumu yaşayan Herhangi bi ilaç kullanıp faydasını gören :KK43:

unlu şekerli şeylerde sivilce yapar, bence bir ay bunları kesip dene, herhangi bir tahıl ve şeker yeme

Benim kuzenime doktor roll-on vermişti sivilceleri kurutan ilacın ismini veremiyorum ama o gayet iyi gelmişti.Tabi beslenme de çok etkili.Giydikleriniz de..

ciğerleriniz de sorun olabilir bu yüzden sivilce çıkıyordur. Doktora gidip gerekli testleri yapın sonucuna göre doktorunuz gerekli tedaviyi uygular.

ciğerle sivilcenin alakası yok

konu sahibi dermatologa git. temizlemekle keselenmekle olacak iş değil o tahrip etme cildini

Ben de şu araya sıkışayım derdimi diyeyimEn Büyük KK
Burnumun ortasında iki aydan uzun süredir gitmeyen durmadan yenilenen sivilceler var dört beş tane minik sivilce durmadan kuruyup yeniden çıkıyor. Asla gitmiyor.
Bulunduğum bölgede değil dermatoloji hiçbir branşta uzman doktor yok okullar tatil olana kadar beklemek zorundayım.
Korkmalı mıyım şimdi

Back