- 11 Eylül 2023
- 685
- 79
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Acile gitmek için neyi bekliyorsunuz?Dışarı yürüyüşe çıktık biseyler yedik orada sırtım dan göğsüm ağrımaya başladı kalbimin olduğu yer midem ağrıyor şişkinlik gibi bir şey oluyor nefes aldıkça göğsüme batar giriyor bı anda nabzın hızlandı atak geçirdim gibi bende panik atak Anksiyete var ama şu an hala göğsüm ağrıyor yattım uzandım ve gaz sıkışması var gibi resmen sırtım agriyor çok korkuyorum nefes aldıkça batar girmeye devam ediyor ve gaz yapma isteği var çok korkuyorum bu nedir
Panik atak ve anksiyete var diyorum o yüzden doktora gitmedim.Doktora gidin acil?
Soruyu okuyun düzgünce panik atak ve anksiyete hastasiyimmmmAcile gitmek için neyi bekliyorsunuz?
Fazla mı yediniz ? Mide spazmı geçiriyor olabilirsiniz.Dışarı yürüyüşe çıktık biseyler yedik orada sırtım dan göğsüm ağrımaya başladı kalbimin olduğu yer midem ağrıyor şişkinlik gibi bir şey oluyor nefes aldıkça göğsüme batar giriyor bı anda nabzın hızlandı atak geçirdim gibi bende panik atak Anksiyete var ama şu an hala göğsüm ağrıyor yattım uzandım ve gaz sıkışması var gibi resmen sırtım agriyor çok korkuyorum nefes aldıkça batar girmeye devam ediyor ve gaz yapma isteği var çok korkuyorum bu nedir
E biz de doktor değilizzzzzzzzzzzzzz.Soruyu okuyun düzgünce panik atak ve anksiyete hastasiyimmmm
Teşekkür ederimYatma hemen ayağa kalk etrafında gördüğün nesneleri sesli şekilde say mesela perde TV falan die ve burnun dan nefes alıp ver sakinlesiceksin ve hiç birşeyin olmadigini anliycaksin
PekiE biz de doktor değilizzzzzzzzzzzzzz.
Yani? Ne yapalım biz mi toplanıp gelelim? Panik atak anksiyete hastalarıda acile gidebiliyorlar.Soruyu okuyun düzgünce panik atak ve anksiyete hastasiyimmmm
Biraz fazla yedim yaFazla mı yediniz ? Mide spazmı geçiriyor olabilirsiniz.
Acile gidemiyoruz demedim ama.eger bu atak sa boşuna gitmiş olacağım hastaneyeYani? Ne yapalım biz mi toplanıp gelelim? Panik atak anksiyete hastalarıda acile gidebiliyorlar.
O zaman evde oturun. Panik atak ya da anksiyetesi olanlara hastane yasağı falan mı var ?Soruyu okuyun düzgünce panik atak ve anksiyete hastasiyimmmm
Elbette yok fakat bu sadece bir atak ise hastaneye gitmeme gerek yok yasamayan anlamaz o yüzden sizlerle polemiğe girmek istemiyorumO zaman evde oturun. Panik atak ya da anksiyetesi olanlara hastane yasağı falan mı vael
Sanırım öyle çok teşekkür ederimYediğiniz şeyden olmuştur. Ya da yel almışsınızdır. Gaz çıkarın geçer
derin nefes alın 20 dk olmuş durumlar nasılDışarı yürüyüşe çıktık biseyler yedik orada sırtım dan göğsüm ağrımaya başladı kalbimin olduğu yer midem ağrıyor şişkinlik gibi bir şey oluyor nefes aldıkça göğsüme batar giriyor bı anda nabzın hızlandı atak geçirdim gibi bende panik atak Anksiyete var ama şu an hala göğsüm ağrıyor yattım uzandım ve gaz sıkışması var gibi resmen sırtım agriyor çok korkuyorum nefes aldıkça batar girmeye devam ediyor ve gaz yapma isteği var çok korkuyorum bu nedir
Acile gidin lütfen.Dışarı yürüyüşe çıktık biseyler yedik orada sırtım dan göğsüm ağrımaya başladı kalbimin olduğu yer midem ağrıyor şişkinlik gibi bir şey oluyor nefes aldıkça göğsüme batar giriyor bı anda nabzın hızlandı atak geçirdim gibi bende panik atak Anksiyete var ama şu an hala göğsüm ağrıyor yattım uzandım ve gaz sıkışması var gibi resmen sırtım agriyor çok korkuyorum nefes aldıkça batar girmeye devam ediyor ve gaz yapma isteği var çok korkuyorum bu nedir