sırtım agriyor çok korkuyorum nefes aldıkça batar girmeye devam ediyor ve gaz yapma isteği var çok korkuyorum bu nedir?

çok yedin belki yada soguk bisey içtinmi aç karina

panik atağı tutan arkadaşım balkona çıkıp derin derin nefes alıyorum rahatlatıyor diyordu bir de ağlıyormuş tutmuyormus kendini. geçmiş olsun elbette size neyin iyi geleceğini biliyorsunuzdur. küçük bir tavsiye

Nefesinizi tutun içinizden 10 a kadar sayın, sonra yavaş yavaş nefesinizi verin bunu bir kaç kez yapın.

Bir şeyler okumaya çalışın. Eğer böyle bir şey yolda başınıza gelirse, tabelaları, plakaları, gördüğünüz her şeyi sesli şekilde okuyun. Mesela şu şekilde okuyun; tabela siyah, siyah rengin üstünde beyaz yazılar var, yazıları okuyun, harfleri sayın vs.

İnancınızı bilmiyorum ama yine de yazayım, bol bol Fatiha suresi okuyun veya istiğfar çekin.

Ve içinizden bu bir hastalık değil, sadece diğer insanlara göre fazla heyecanlanıyorum endişeleniyorum bu duyguları daha baskın hissediyorum birazdan zaten geçecek diye kendinizi telkin edin, önem vermeyin.

Bu yazdıklarımı atak geçirdiğiniz varsayarak yazdım. Eğer gaz sıkışması ise karnınıza yavaş yavaş masaj yapın, nane çayı için, dar kıyafetler bir süre giymeyin. Ben bu gaz sıkışmasıyla ilgili sorunumu kıyafet seçimlerimi değiştirerek baya baya azalttım. İnanın ki dar kıyafetler, iç çamaşırı da dahil inanılmaz etki ediyor baskı uyguluyor.

Son olarak da rahatsızlığınız ileri bir boyutta ise tabi ki doktora mutlaka gidin. Yukarıda yazdıklarım sadece önlem ve dikkat etmemiz gereken durumlar.

Ayy gerçekten bı bitmediniz yaaa siz herşeyi çok biliyorsunuz
Dert anlatmaya fikir almaya buraya geliyorsun hastaneye git diyenleri haşlıyorsun. Ne sorunun olduğunu da biliyorsun madem niye insanları azarlıyorsun ki ? Panik atan olduğunu biliyorsanız destek alın, çok yediyseniz lavaboya gidin bu kadar basit.

O anın panikligi ile sordum soruyu yaşamadığınız için yorum yapmak size çok kolay geliyor kimseyi azarlamiyorum ben sizler yanlış anlayıp üzerime.geliyorsunuz soru hoşunuza gitmediyse cevap vermezsiniz ama itina ile cevap vermeyi seçiyorsunuz garip gerçekten

Az önce baktım da 365 mesajının 365 ide bu konuyla ilgili ve hep aynı şey yaşanmış. Yardımcı olmak için yorumlar yapan insanları da güzel azarlıyorsun sonra da ben ne yaşadım biliyor musunuz diye çıkışıyorsun. Yardım almak değil sadece dertlenmek istiyor gibisin, psikolojik destek al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…