sırt göğüs göbek ve boyun kılları :( foto koyuyorum

esravn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
115
0
26
İstanbul
Arkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazla göğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.

doktora göründünmü canim belki bi yöntem vardir
belki hormon düzenleyiciyle düzelebilir

Son düzenleme:

Benimde sırtımda var bıraz yuzumdekılerı aldırdım hatta lıse zamanlarımdayken erkekler dalga gecıyor dıye cogaldılar mı dersen cogalmadılar ama ınsan rahatsız oluyor ıste senı anlayabılıyrm.. gögüslerimn arasnda da var aama cok degıl yıne... Bıde ısın tuhaf tarafı ne kadar hormon testı varsa yaptırdım ama herseyım normal hc bı sorunda yok :/ sende yınede bı gıtmelısın doktora goster bakalım ...

önce bir endokrin uzmanına görünün, belki hormonlarda sorun vardır...

endokrin uzmanını bilmem ama kadın doğuma da git, hormon bozukluğu için doğum kontrol hapı verilip düzenli kontrollere gidilip hormon bozukluğu düzeltilebiliyor. ama işin kötü yanı hormonların düzene girdikten sonra kıllar dökülmüyor ya da tek seferlik almayla yok olmuyor. yine iğneli epilasyon vs gerekiyor yani... (iğneli diyorum çünkü defalarca yazıldı yüz ve sırt vs gibi bölgelerde lazerin olumsuz etki gösterdiği). iğneli de çok uzun ve zahmetli, hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yorucu bir işlem. napıcaz bilmiyorum artık...

Eğer doğru bir iğneli epilasyoncuya gidersen iki seansta kurtulursun.Hiç aldırmamışsın çünkü.Açıkcası benim senden daha çok var ama şuan çok masraflı olacağı için sadece yüz bölgesi için gidiyorum.Vücuduma gelince ben çok açık sarı saç boyasıyla boyuyorum :)

bende aynı dertten muzdaribim kan tahlileri yaptırdım kadın doğumada gittim her şey çok normal genetik bi yönü var bu işlerin Ipl lazer yaptırdım ondanda sonuç alamadım

bende aynı dertten muzdaribim kan tahlileri yaptırdım kadın doğumada gittim her şey çok normal genetik bi yönü var bu işlerin Ipl lazer yaptırdım ondanda sonuç alamadım

IPL = lazer epilasyon değildir.

aslında haklısın malesef ben de gittikten sonra öğrendim 4 yıl oldu gideli ağız alışkanlığı lazer diyorum!!! :))

burda yanlış bilgi sonucunda IPL uygulamasına lazer diyenleri gördükçe düzeltiyorum ben de. Çünkü insanlar umut ediyor, tüylerimden tamamen kurtulacağım diye milyarlar ödüyor, sonuç hüsran, bu forumda çok okudum. Güzellik uzmanları da yanlış bilgilendiriyor insanları müşteri kazanmak için...

ne yazıkki bende böyle ıplye başladıktan parayı ödedikten sonra anladım.arkadas tavsıyesıyle başladım ıpl yaptırdıgı yerde gercekten faydasını görmüş o yüzde 70 yok olmus bana koltukaltınıda göstermişti 2 yıldırda cıkmıyo dedi bende bi umut başladım yüzde 70 sonunda tek seansta alex yaptırırım ucuza gelir diye düşündüm cok uygundu fiyatı ıpl nin.ama yaptırırken azcık dökülüyo 2 ay yaptıramadım regl oldugum için canın acır dedıler eskisi neyse o cıktı aynen umudum kalmadı kişiye göre değişiyo sanırım.

çok haklısın çokta doğru yapıyosun düzeltmekle ;ben 3000tl peşin para verdim ve hüsran hala utanmadan nasıl ıpl e garanti veriyolar anlamıyorum şimdiki aklım olsa böyle olmazdı

Canım önce kadın doğum sonra da endokrin bölümüne git derim ben.

Eğer genetik derlerse o zaman güzellik merkezlerine başvur. Zaten doktorlar da yönlendiriyorlar artık.

Canım önceKadın Doğum Doktoruna git. Tahlil yaparlar ve ultrasonda kist var mı diye bakarlar. Tüylenmenin nedenine göre tedavi uygular doktor. Doktor ne zaman epilasyon yaptırabilirsin derse o zaman iğneli epilasyon yaptır. Kesinlikle lazer değdirme bu bölgelere. İğneli epilasyon yaptıracağın kişi de işin ehli olmalı yoksa hem iz kalır hem tüyler gitmez. Benim hormon bozukluğu yüzünden tüylenmem var ve tedavim hala devam ediyor. Yüzümde de çoktu iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. Göğüs ucumda da hiç kalmadı. Göğüs arası falan 2-3 defada biter eğer tüyleri hiç almadıysan. bunları dert etme ilk yapacağın şey önce doktora gitmek ve doktora sorarsın ne zaman epilasyon tedavisine başlayabilirim diye. İğneli epilasyonda alınan tüyler çıkmıyor. Merak ettiğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin. Ben de çok çektim kıldan tüyden ve hala hem ilaç hem iğneli epilasyon tedavim devam ediyor. Yüzüm bitti, göğüs ucum bitti ve koltuk altımda tek tük tüyler kaldı başka bölgelere başlayacağım ben de. inşallah bu dert kimde varsa tez zamanda kurtulur.

merhaba hangi şehirde yaptırdınız yüzünüze iğneli epilazsyon?

merhaba hangi şehirde yaptırdınız yüzünüze iğneli epilazsyon?

İzmir'de yaptırıyorum iğneli epilasoynu. Kendim İzmir'de oturmuyorum ama iğneli epilasyon için gidiyorum. Sonuç güzel olunca o kadar yolu çekmeye değiyor.

fotoğraflarda kendimi gördüm sanki birebir aynı sorun bende de var ve nasıl düzeleceğini bilmiyorum işin kötüsü bir seneye kadar da evleniyorum ve nişanlım çok takar kıla tüye ben kadın doğuma gitmiştim polikistik over olduğunu söylemişlerdi. senelerce ilaç da kullandım ama hormonlar ilacı bıraktıktan sonra 6 ay içinde eski dengesiz haline dönüyor. ilaç kullanırken tüyler de dökülmüyor. 1 ay önce tekrar doktora gittim ve bana aynı kadın polikistik overimin olmadığını ama iki tane fizyolojik kistim olduğunu onun dışında her şeyin normal olduğunu söyledi. ama tüylenmem artmaya devam ediyor, bu nasıl normallik anlamadım iğneli epilasyon düşünüyorum ben de artık son çare, çenemdekiler aşırı rahatsız etmeye başladı. ama sonuç alamazsam diye de korkuyorum

İzmir'de yaptırıyorum iğneli epilasoynu. Kendim İzmir'de oturmuyorum ama iğneli epilasyon için gidiyorum. Sonuç güzel olunca o kadar yolu çekmeye değiyor.

izmir'de nerede yaptırıyorsunuz? ben de düşünüyorum ama korkuyorum da daha kötü olmaktan güvenilir bir yer arıyordum. buraya yazmak sorun oluyorsa, özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. kaç aydır bu dertle yatıp kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…