Arkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazlagöğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.
Eki Görüntüle 603632 Eki Görüntüle 603631 Eki Görüntüle 603630 Eki Görüntüle 603634
bende aynı dertten muzdaribim kan tahlileri yaptırdım kadın doğumada gittim her şey çok normal genetik bi yönü var bu işlerin Ipl lazer yaptırdım ondanda sonuç alamadım
IPL = lazer epilasyon değildir.
aslında haklısın malesef ben de gittikten sonra öğrendim 4 yıl oldu gideli ağız alışkanlığı lazer diyorum!!! :))
burda yanlış bilgi sonucunda IPL uygulamasına lazer diyenleri gördükçe düzeltiyorum ben de. Çünkü insanlar umut ediyor, tüylerimden tamamen kurtulacağım diye milyarlar ödüyor, sonuç hüsran, bu forumda çok okudum. Güzellik uzmanları da yanlış bilgilendiriyor insanları müşteri kazanmak için...
burda yanlış bilgi sonucunda IPL uygulamasına lazer diyenleri gördükçe düzeltiyorum ben de. Çünkü insanlar umut ediyor, tüylerimden tamamen kurtulacağım diye milyarlar ödüyor, sonuç hüsran, bu forumda çok okudum. Güzellik uzmanları da yanlış bilgilendiriyor insanları müşteri kazanmak için...
Arkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazlagöğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.
Eki Görüntüle 603632 Eki Görüntüle 603631 Eki Görüntüle 603630 Eki Görüntüle 603634
Canım önceKadın Doğum Doktoruna git. Tahlil yaparlar ve ultrasonda kist var mı diye bakarlar. Tüylenmenin nedenine göre tedavi uygular doktor. Doktor ne zaman epilasyon yaptırabilirsin derse o zaman iğneli epilasyon yaptır. Kesinlikle lazer değdirme bu bölgelere. İğneli epilasyon yaptıracağın kişi de işin ehli olmalı yoksa hem iz kalır hem tüyler gitmez. Benim hormon bozukluğu yüzünden tüylenmem var ve tedavim hala devam ediyor. Yüzümde de çoktu iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. Göğüs ucumda da hiç kalmadı. Göğüs arası falan 2-3 defada biter eğer tüyleri hiç almadıysan. bunları dert etme ilk yapacağın şey önce doktora gitmek ve doktora sorarsın ne zaman epilasyon tedavisine başlayabilirim diye. İğneli epilasyonda alınan tüyler çıkmıyor. Merak ettiğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin. Ben de çok çektim kıldan tüyden ve hala hem ilaç hem iğneli epilasyon tedavim devam ediyor. Yüzüm bitti, göğüs ucum bitti ve koltuk altımda tek tük tüyler kaldı başka bölgelere başlayacağım ben de. inşallah bu dert kimde varsa tez zamanda kurtulur.
merhaba hangi şehirde yaptırdınız yüzünüze iğneli epilazsyon?
İzmir'de yaptırıyorum iğneli epilasoynu. Kendim İzmir'de oturmuyorum ama iğneli epilasyon için gidiyorum. Sonuç güzel olunca o kadar yolu çekmeye değiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?