Canım önceKadın Doğum Doktoruna git. Tahlil yaparlar ve ultrasonda kist var mı diye bakarlar. Tüylenmenin nedenine göre tedavi uygular doktor. Doktor ne zaman epilasyon yaptırabilirsin derse o zaman iğneli epilasyon yaptır. Kesinlikle lazer değdirme bu bölgelere. İğneli epilasyon yaptıracağın kişi de işin ehli olmalı yoksa hem iz kalır hem tüyler gitmez. Benim hormon bozukluğu yüzünden tüylenmem var ve tedavim hala devam ediyor. Yüzümde de çoktu iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. Göğüs ucumda da hiç kalmadı. Göğüs arası falan 2-3 defada biter eğer tüyleri hiç almadıysan. bunları dert etme ilk yapacağın şey önce doktora gitmek ve doktora sorarsın ne zaman epilasyon tedavisine başlayabilirim diye. İğneli epilasyonda alınan tüyler çıkmıyor. Merak ettiğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin. Ben de çok çektim kıldan tüyden ve hala hem ilaç hem iğneli epilasyon tedavim devam ediyor. Yüzüm bitti, göğüs ucum bitti ve koltuk altımda tek tük tüyler kaldı başka bölgelere başlayacağım ben de. inşallah bu dert kimde varsa tez zamanda kurtulur.