Şırnakta’ki asker-polis eşleri

Benimde ablamin yedek atamalarda atanmasi cikti sirnak merkeze kendisi kimya ogretmeni bizde napicaz ne edicez bilemiyoruz o_O gitme diyoruz ama kndisini cok istiyor kesinlikle gidicem diyo korkuyorum bende
Tabi ki isteyecek.. Güle güle gitsin, güle güle yapsın işini inşallah. Öğretmeni, doktoru tayin çıkınca gitmek istemezse oraların hali ne olur? Bölgeyi ancak sivil halk kalkındırabilir. Emniyet güçleri de vazife başında güvende olsunlar hep inşallah.

Konu sahibi sana da şimdiden bol şans, alışırsın merak etme:)

Doğudaki insanlarda lüxe çok düşkün.
Maddi imkanlarda yerinde. Çoğunun evi, arabası iyi denecek düzeyde. Şırnak’ı bilmiyorum ama oralı tanıdıklarımız var bence olumsuz düşüncelere kapılmayın.
Kuaförde vardır neden olmasın ordaki kadınlar düğüne, gezmeye giderken muhakkak kuaföre gidiyorlardır.

Hepinize çok teşekkürler. İşte olduğumdan hemen cevap veremiyorum. Eşim polis. Ben şu sn çalışıyorum evet ama orada ilk etapta zor sanırım benim iş olayım. Bu arada denildiği gibi evet oraya gidince hayat devam ediyor. Herşey gerekli. Kuaförü de marketi de. Sadece bilgi edinmek adına sordum. Bu kimi için önemli olmayabilir onlara da saygı duyuyorum.

Şu anda polis tayini mi var acaba.Benim bildigim Haziran gibi aciklaniyor tayinler.

Tabi ki isteyecek.. Güle güle gitsin, güle güle yapsın işini inşallah. Öğretmeni, doktoru tayin çıkınca gitmek istemezse oraların hali ne olur? Bölgeyi ancak sivil halk kalkındırabilir. Emniyet güçleri de vazife başında güvende olsunlar hep inşallah.

Konu sahibi sana da şimdiden bol şans, alışırsın merak etme:)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Şu anda polis tayini mi var acaba.Benim bildigim Haziran gibi aciklaniyor tayinler.

Bizim tayinimiz geçen sene çıkmıştı ancak biz erteledik bir sene. O yüzden belli yoksa şu an tayin zamanı değil. Aslında bu sene de var istesek bir sene daha erteleyebiliriz. Ancak ertele ertele nereye kadar. Yine de kararsızız açıkcası..

Doğudaki insanlarda lüxe çok düşkün.
Maddi imkanlarda yerinde. Çoğunun evi, arabası iyi denecek düzeyde. Şırnak’ı bilmiyorum ama oralı tanıdıklarımız var bence olumsuz düşüncelere kapılmayın.
Kuaförde vardır neden olmasın ordaki kadınlar düğüne, gezmeye giderken muhakkak kuaföre gidiyorlardır.

Evet Doğunun insanı Lüx ve rahatına düşkünmüş genelde öyle diyorlar. Ancak oraya dair hiçbir bilgim olmadığından çekincelerim var.

Allah Allah niye sasirmis herkes tabiki dusunecek kadin kuaförünu, alisverisini
Bunda garipsenecek ne var?
Oralarla hic ilgim yok , hakkınızda hayirlisi olsun insallah

Bizim tayinimiz geçen sene çıkmıştı ancak biz erteledik bir sene. O yüzden belli yoksa şu an tayin zamanı değil. Aslında bu sene de var istesek bir sene daha erteleyebiliriz. Ancak ertele ertele nereye kadar. Yine de kararsızız açıkcası..

Anladim,hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Bizde asker/polis eşi olan doğuya giden sağlıkçı ablalar çocuk işini aradan çıkarıyorlardı :deli::deli::anneadayı:
Her giden 2 çocuk yapıp geliyor resmen:deli::anne::emir_bebek:

Ne tuhaf..Ülkemizdeki başka bir şehre rahatlıkla gidemiyoruz. Doğu diyince hepimizde bir korku bi çekince oluyor.. Beni asıl düşündüren bu oldu açıkçası. İnşallah bu kötü günler son bulur da, ülkemizin batısından doğusuna kadar her şehrinde refah içinde yaşarız.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

Allah Allah niye sasirmis herkes tabiki dusunecek kadin kuaförünu, alisverisini
Bunda garipsenecek ne var?
Oralarla hic ilgim yok , hakkınızda hayirlisi olsun insallah

Dediğiniz gibi herkes bir şaşırmış ama bunlarda olağan şeyler. Sonuçta Doğuya gidiyoruz diye ihtiyaçlarımız devam ediyor kökten bitmiyor. İnsanlar konuşmuş olmak için de konuşabiliyorlar bazen. Öyle olduğunu düşünüyorum. teşekkürler bu arada :)

Ne tuhaf..Ülkemizdeki başka bir şehre rahatlıkla gidemiyoruz. Doğu diyince hepimizde bir korku bi çekince oluyor.. Beni asıl düşündüren bu oldu açıkçası. İnşallah bu kötü günler son bulur da, ülkemizin batısından doğusuna kadar her şehrinde refah içinde yaşarız.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

Maalesef ki öyle. İnşallah dediğiniz gibi refah gümlerimizi de görürüz. iyi dileklerinize katılıyorum en içten hislerimle. Teşekkürler yorumunuz için :)

Bana da sıcak gelmiyor değil orada çocuk fikri. Sonuçta çalışmazsam evde vakitte geçmez. Hemencecik aradan da çıkmış olur hem :)
özel sektörde çalışıyorsanız oralarda is konusu biraz sorunlu olur gibi.. Mecbur ara vermişken hamilelik ve çocuğun bebeklik donemi geciveriyor:KK53::KK53::halay::halay:

özel sektörde çalışıyorsanız oralarda is konusu biraz sorunlu olur gibi.. Mecbur ara vermişken hamilelik ve çocuğun bebeklik donemi geciveriyor:KK53::KK53::halay::halay:

Bana da mantıklı gelen öylesi. Hem şark görevini hem de çocuğu aradan çıkarmak. Batı’ya döndüğümüzde de rahat etmek ama kısmet tabii bakalım. 1 sene daha bulunduğumuz yerde kalabiliyoruz aslında ama bir an önce gidip bitirmek mi yoksa 1 sene 1 senedir deyip ailemin de akrabalarımın da olduğu şehir de kalmak mı bilemiyorum :/

Koafor vs dusunmeniz ilginc geldi bana.. Su yuzden yani oralarda guvenlikpek yok. Benim bi arkadas siirtte kocasi gorevdeydi alisverise cikamiyordu guvenlik yok diye.abim hakkaride askerdi asla gezilmez back derdi bana . Rabbim yardimciniz olsun umarim rahatgecer
Siirt'te görev yapıyorum. Öyle bir şey yok. Bazı köyler ve Pervari sıkıntılı.

Neden kötüyü düşünsün? Neden kendini strese soksun? Mecbur gidecek belki böyle şeylerle kafasını dağıtmaya çalışıyordur, oradaki yaşama ayak uydurmaya çalışacak, neden hemen yanlış anlıyoruz, insanları incitmeye, korkutmaya çalışıyoruz?
Eminim kuaför falan vardır konu sahibi. Bilgim yok ama hakkınızda her şeyin güzel olmasını diliyorum.
Maalesef önyargı lar ağır basıyor.
Kaldı ki şehir merkezi diye birşey var neden olmasın kuaför neden gidilmesin ? Orada ki insanlar ne yapıyor ?

Mecburi kamu ziyareti için on gün kaldım,yemekhanenin orda taciz ateşi var diye on gün sadece kantin konservesi yedik,toki alanından dışarı çıkamadık,akşam üzerinden sonra ışık yakamadık,sular ve elektrik sürekli gidip geliyordu,temizlik çok sıkıntılıydı,geceleri çatışma seslerinden eşimle bile konuşmada problem yaşıyordum,havaalanına zırhlı araçla götürdüler vs vs pencereden bakmanın lüks olduğunu anladım ve evime döndüm,Allah yardımcınız olsun
2016 Mayıs da kaldım Şırnak merkezde

Mecburi kamu ziyareti için on gün kaldım,yemekhanenin orda taciz ateşi var diye on gün sadece kantin konservesi yedik,toki alanından dışarı çıkamadık,akşam üzerinden sonra ışık yakamadık,sular ve elektrik sürekli gidip geliyordu,temizlik çok sıkıntılıydı,geceleri çatışma seslerinden eşimle bile konuşmada problem yaşıyordum,havaalanına zırhlı araçla götürdüler vs vs pencereden bakmanın lüks olduğunu anladım ve evime döndüm,Allah yardımcınız olsun
2016 Mayıs da kaldım Şırnak merkezde

Çok kötü bir durum. Geçmiş olsun atlatmışsınız. On günde bile bıraktığı etkiyi hissedebiliyorum şu an yazdıklarınızdan. Kaldı ki biz yıllarca kalacağız.

X