Aklina uymaya öte oynasin. Bana verdigin cevap var olan gercegi degistirmiyor. Ben uyguladigim seyi yazdim begenen uygulasin begenmeyrn doktor doktor gezmeye devam etsin.Hala umut olmak mı diyorsunuz
Kimsenin zoruna giden birşey yok neden gitsin ki zaten, akıl ve mantık çerçevesinde cevaplar aldınız diye sizin zorunuza gitmiş olmasın?
bilime inanmiyor gibi konusup inanalari cahil gordugunuz icin soyledimBilime inanmayip derken? Nerden çikardin onu? Tup bebek deneyecektik diyorum.Sadece bir ay ucuk yuzunden birlikte olamadik diyorum. Yumurtam catlamak uzereydi son bir umut denedik diyorum. Mecburen denedik ama oldu diyorum. Ortam pisse sevismeyin o zaman da bulasabilir
Totosuyla okuyanlarda bugünbilime inanmiyor gibi konusup inanalari cahil gordugunuz icin soyledim
Size gore siringa temiz penis pis Tamam
Ajjajajja niye pis ortamda sevisiyim ki zatengenel olarak evimde sevisiyorum oda tertemiz
Sen deneme bebegim istedigin yerde de sevis bana ne? de neden benim yasadigim seye bok atma cabanbilime inanmiyor gibi konusup inanalari cahil gordugunuz icin soyledim
Size gore siringa temiz penis pis Tamam
Ajjajajja niye pis ortamda sevisiyim ki zatengenel olarak evimde sevisiyorum oda tertemiz
Sen totonla yaziyorsan zaarTotosuyla okuyanlarda bugün
Sana hakettigin yerdenSen totonla yaziyorsan zaarona gore cevap veriyorumdur
Ben soğuk algınlığı için çocuklarıma uyguladığım doğal karışımları bile birine söylerken çekiniyorum, alerjisi vardır birşeyi vardır.Deneyen için nasil bir sorun olacak açar misin? Engelli olur sacmaligina girme lutfen. Spermin giris yontemiyle cocugun engelli olmasinin hicbir alakasi yok cunku
Simdi temizce masumlar apartmanindaki safiye gibi giyiniyorsunuzSen deneme bebegim istedigin yerde de sevis bana ne de neden benim yasadigim seye bok atma caban
Ay dayanamıyorum artık. Doktorlar tavsiye ediyormuş. Hangi Doktorlar bunlar ya kür tarifi veren herif mi?Hayir gayet normal bir cinsel hayatimiz var. Spermlerin morfolojisi ve hizi sorunluydu. Vajinusmus olup cocuk isteyenlere doktorlar tavsiye ediyor
Kendimi gitti hahahahhaOh be gitti valla sinir bozucu milleti nerden vuruyor bide kalpten bahsediyor Allah adını ağzına alıyor
- :Temiz degil inanın.Penisler daha temiz degil inanin.
Ay bir de kendisi yazmış sonra, yeterki üreyeyim diyenlerden değilim ben gibi bir şeyBen böyle bir saçmalık yapmış olsam hicbir yerde söyleyemem. Siz öneriyorsunuz, umut veriyorsunuz insanlara.
Vajinismus hastalari da bu yontemi denemeliymiş.
Cinsel hayati duzelmeden pırt diye bir bebek gelmeliymiş ki her şey daha çok kötüye sarsın.
Valla cahile döneminde böyle olmamıştır hadi kendi yaptı da millete niye çektiriyorCahiliye devrine gidiyor
Yalanini sevsinler stres atmış. Stres attigin icin oyle çirkefleştin.Şahane stres attim saolun yaHadi size bilimsel günler... Doktorunuza danismadan nefes almayim haaa. Ama covid aşindan kacarsiniz kesin