Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dunyanin en cahil insanlari karsisindakini oyle zannedenlerdir. Ne derler kisi kendinden bilir isi. Arastirma sorgulama okuma yetenegi olmayanlar bolge kendisine sacma geleni inkar edip saldirirlar
Araştırmıştım oysaki. Gerçekleri de yazmıştım ama siz görmüyorsunuz tabi cahilliginize leke sürülmesin diye. Olur ben cahil olurum sizin gibi bilgili olacağıma. 😂

Bu dediğiniz akıl alır değil

Araştırmıştım oysaki. Gerçekleri de yazmıştım ama siz görmüyorsunuz tabi cahilliginize leke sürülmesin diye. Olur ben cahil olurum sizin gibi bilgili olacağıma. 😂
Çok belli gerçekten. Hayir bir de neyin linci bu anlamadim ihtiyacin yoksa defol git seviserek al dölünü. Neden faydasini gorup konu acan herkese saldiriyorsunuz. Ben ilk degilim daha once bircok kisi denedi ve basarili oldu. Benzer sekilde konu acan baska birine de saldirdiniz. Deneyip enfeksiyon kaptim hastanelik oldum diyen hic olmadi ama basarili olan çok. Neyle sorununuz, neyi inkar ediyorsunuz.

Çok belli gerçekten. Hayir bir de neyin linci bu anlamadim ihtiyacin yoksa defol git seviserek al dölünü. Neden faydasini gorup konu acan herkese saldiriyorsunuz. Ben ilk degilim daha once bircok kisi denedi ve basarili oldu. Benzer sekilde konu acan baska birine de saldirdiniz. Deneyip enfeksiyon kaptim hastanelik oldum diyen hic olmadi ama basarili olan çok. Neyle sorununuz, neyi inkar ediyorsunuz.
Dol mol ne bicim konusuyorsunuz hanimefendi bu forumda sizin gibi insanlara gercekten dayanamiyorum

Çok belli gerçekten. Hayir bir de neyin linci bu anlamadim ihtiyacin yoksa defol git seviserek al dölünü. Neden faydasini gorup konu acan herkese saldiriyorsunuz. Ben ilk degilim daha once bircok kisi denedi ve basarili oldu. Benzer sekilde konu acan baska birine de saldirdiniz. Deneyip enfeksiyon kaptim hastanelik oldum diyen hic olmadi ama basarili olan çok. Neyle sorununuz, neyi inkar
Şırınga eczaneden mi alinacak yoksa 1 milyoncudan olur mu?

Ağzınız da çok bilgiliymis.

Ne kadarda terbiyelisiniz Maşallah. Şırınga çocuk size çekmese bari

Şırınga eczaneden mi alinacak yoksa 1 milyoncudan olur mu?
Bundan lazım. Rahim içine girmek gerektiğinden.
IMG_20211001_122350.png

X