merhaba ben de yeni hamilerlerdenim ve doktora karar vermeye çalışıyorum. tavsiye üzerine Jülide hanıma gidicem ve Allah nasip ederse doğumu bu hastanede planlıyorum . Tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)Hanımlar ben bu konuyu açtıktan sonra fatih üniversitesi hastanesinde devam ettim..3 kez gittim şimdiye kadar kontrole..gayet memnun kaldım..doğum fiyatı aldım.normal doğum 1250, sezeryanı tam hatırlıyamıyorum ama 1750-1850 giibi bi rakam dedi.hastane çok temiz ve ferah..doğum servisindeki boş odaları gezdim..çok güzeldi odaları,banyosu bile çok geniş herşey düşünülmüş.genel olarak memnun kaldım ve inşallah orda devam edeceğim.bu arada muayne ücretii 40 lira.
Merhaba ben de jülide hanıma gidiyorum ve bende spinal sezeryan istiyorum. Ama çok yan etkilerinden bahsediyolar diye arada acaba iyi olmıycak mı diye kuşkuya düşüyorum. Siz spinalde olumsuz bişey yaşadınız mı bilgilendirebilirmisiniz biraz beni :)Merhaba arkadaşlar 30 temmuzda Spinal sezeryan olarak doğum yaptım.doktorum Jülide hanımdı ve son derece memnun kaldım doktorum dan. Ameliyat ekibi şahane. Çok konforlu ve eğlenceli bi doğum du. Hastaneden de memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Jülide hocaya cepten ulaşma şansınız var.çok rahatlatan ve panik yaptirmayan biri.tavsiye ederim
Merhabalar ben de sizin açtığınız konudaki sorularınızi merak ediyordum ki sizin konunuzu gördüm. Doğum yaptınız mı Nasılsıniz şuan. Ben de fatih üniversitesinde devam etmek istiyorumHanımlar ben bu konuyu açtıktan sonra fatih üniversitesi hastanesinde devam ettim..3 kez gittim şimdiye kadar kontrole..gayet memnun kaldım..doğum fiyatı aldım.normal doğum 1250, sezeryanı tam hatırlıyamıyorum ama 1750-1850 giibi bi rakam dedi.hastane çok temiz ve ferah..doğum servisindeki boş odaları gezdim..çok güzeldi odaları,banyosu bile çok geniş herşey düşünülmüş.genel olarak memnun kaldım ve inşallah orda devam edeceğim.bu arada muayne ücretii 40 lira.
Ben tuba hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. Çok özensiz 5 dk bitti muayene elime broşür verdi 20 gün sonra gel dedi gitmedimBen normal doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim.benim dr um tuba hanımdı ama size jülide hanımı tavsiye ederim.dr um olmadığı halde ilgilendi bizimle.soğuk görünebilir ama doğal bi insan.öyle havalı tiplerden değil.
Ben jülide hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum gerçekten. İnsana güven veriyor. Jülide hanım kaza geçirdiğinden bi kontrolümde Tuba hanıma gitmiştim gerçekten dediğin gibi 5 dk da bitirdi muayeneyi, ultrasonda o kdr hızlı baktı ki nasıl oldu bitti anlamadık. Jülide hanım daha iyi. Soğuk gibi durur ama güven verir.Ben tuba hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. Çok özensiz 5 dk bitti muayene elime broşür verdi 20 gün sonra gel dedi gitmedim
Renkli ultrasonları yok galiba onlarınBen jülide hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum gerçekten. İnsana güven veriyor. Jülide hanım kaza geçirdiğinden bi kontrolümde Tuba hanıma gitmiştim gerçekten dediğin gibi 5 dk da bitirdi muayeneyi, ultrasonda o kdr hızlı baktı ki nasıl oldu bitti anlamadık. Jülide hanım daha iyi. Soğuk gibi durur ama güven verir.
renkli ultrason dediğin ayrıntılı ultrason mu melo? ayrıntılı ultrason yapmıyorlar evet, ayrıntılı ultrasonu dragos taki şubelerinde prof yapıyor, bana uzaktı baya ben dışarda yaptırdım.Renkli ultrasonları yok galiba onların
Hastane yeni diye düşünme bence. çünkü sıfırdan bir hastane değil, üniversite hastanesi ve şubeleri var. en önemli artısı yenidoğan yoğum bakım ünitesi ve yenidoğan doktoru var. serdar beyi tanımıyorum, ben tavsiye üzerine jülide hanıma gittim tavsiye eden de doktordu zaten.Merhaba bende serdar beye gidiyorum ama hakkında hiç yorum görmedim hiçmi giden yok ya ? ☺
Ben suan 27. Hftdaym memnunum ama doğal olarak korkularım var Dr yeni hastane yeni benim ilk dogumum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ☺
Evet ayrıntılı , renkli, 4 boyutlu bir sürü ismi varrenkli ultrason dediğin ayrıntılı ultrason mu melo? ayrıntılı ultrason yapmıyorlar evet, ayrıntılı ultrasonu dragos taki şubelerinde prof yapıyor, bana uzaktı baya ben dışarda yaptırdım.
Tuba hanıma bir kere gittim 5 dk muayene bitti devlet hastanesinde 20 dk doktorumla konusup bilgi veriyorken çok hoşlanmadımHerkez yorumlarda Jülide ve tüba hanmdan bahsediyor ben onlarada gittim hiç memnun kalmadım Dr işi şans işi sanırım