• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırılsıklam aşık değilim onun gibi:S

Cok güzel o zaman, kimsenin doldurusuna gelmeden, iliskinize sahip cikarak, nice güzel yillariniz olsun! :16:
Bazen sevip sevildigimizin kiymetini anlamaya ihtiyacimiz oluyor, sanirim hersey kafanizda oturmustur artik. :16::16::16:

Teşekkür ederim canım dileğin için.Evet :34:

Konu sahibi konuyu çözmüş lakin ben birkaç şey daha eklemek istiyorum. Arkadaşlarınızdan etkilenmeyin ancak "sorguluyorsan aşık değilsin. Aşık olsaydın sorgulamazdın" diyenlerden de etkilenmeyin. Ben bayılıyorum bu aşka çok mana yükleyen zatlara. Aşk nedir allasen? Ölüp bittiğiniz, iddia ettiğiniz ve benim inanmadığım üzere zerre sorgulamadığınız ilişkiler bitince ne oluyor? Ben dağı delene rastlamadım henüz. İnce hastalıktan mendile kan püskürteni de görmedim. Gayet de unutup bir başka ilişkiye yelken açılıyor. E hani ayakları yerden kesen aşk? Midede kelebekler falan. Piyüüv kaybolmuş hepsi.

Sorgulama hayatın her alanında vardır. Tüm hislere de tecavüz eder bu hal. Aşk da sorgulanır sevgi de. Aşık insan da sorgulanır, salt sevgiye sahip kişi de. Düşünen varlıklarız ve düşünmeye devam edildiği sürece sorgulama hali de vuku bulacaktır her alanda. Sevgilisini yahut eşini sorgulayan, ilişkinin devamı hakkında endişe eden, daha da basite indirgeyecek olursam sevgilinin tipini de karakterini de irdeleyen kişiler gayet de normal insanlardır. He bunu itiraf edip dillendirirsin yahut "ehehe öl dese ölürüm huleynnn. Hele tipe bak adeta dünyanın 8. harikası" dersin. Lakin senin bunu demenle o adam daha yakışıklı olmaz. Çirkinse çirkindir. Çirkin olduğunu düşünmen onu daha az sevdiğin anlamına gelmiyor. Bunu düşünürsün dile de getirirsin ancak bir virgül eklersin yanına "Çirkin olsa da bu onu sevmeme engel değil". Arkadaşlarının senin sevgilin hakkında olumsuz yorum yapma mevzusu apayrı bir konu. Hiçbir şartta bu kabul edilemez. Çevreden etkilenme konusuna değinecek olursam emin ol her hatun çevreden etkilenir. İstisnasız hepsi. Lakin biri de egosuna iğne batırıp "evet ya ben de zamanında etkilenmiştim" demez. Hepsi güçlü hepsi on numara :) Bir de aşık tabi.

Vay efendim neymiş "aşık isen dünyanın en yakışıklısı odur" sakın sorgulama. Seni çılgın hadi oradan! Aşkın tanımı tek değildir. Kişiye göre şekillenir. Ben aşık olmadığınızı da düşünmüyorum ayrıca. Aşk, sizin yaşadığınız ve hissettiğiniz kadardır. Daha fazlası değil. Ayrıca hayatına giren ve girecek olan her zata daha farklı bir aşk sunacaksın. Bu yüzdendir ki aşk kıyas kaldırmaz.

Teşekkür ederim yorumlarınız için çok iyi yazmışsınız gercekten

Back