- Konu Sahibi balsurattt
-
Sevgilinize saygı duymuyorsunuz.Sevgilinizin arkadaşları sizin için böyle yorumlar yapsaydı nasıl hissederdiniz? Yazık değil mi adama,o size bu kadar değer verirken,siz başkalarının onu küçük düşüren yorumlar yapmasına izin veriyorsunuz.Duysa kim bilir ne kadar üzülür. Sizin için evlilik doğru bir karar olur mu bilemem ama sevgiliniz için çok doğru bir karar olmayacak.İnsan sevgilisinin eleştirilmesine nasıl müsade eder aklım almıyor.Kişilik haklarına,gururuna saygı duymuyorsunuz.Ayrılın madem iyi bir insan değerini bilen,saygı duyan biriyle karşılaşma şansını elinden almayın.
mrb arkadaşlar,
Benim 3 yıllık güzel giden bir ilişkim var kendisiyle eski çalıştğm yerde tanışmştk...bundan üç sene önce çok sevdiğim eski sevgilimden ayrılmış bütün erkekleri onun gibi karaktersiz görüp hepsinden tiskiniyodum..şöyle adam gibi hayırlısı ile karşılaştırsn allah derdim.Ozamanlar pek çok talibim oldu çalıştğm yerdeki bayan arkadaşlar işte oy çok yakışıklı ay kızlar peşinde sen istemiyosn diye reddettğim erkeklerle beraber olmamı istiyolar dı. Tamam yakışıklılar fln bakınca ama etrafında bi dolu kız var bunlardan adam olmaz diye bekledim sonra şuanki sevgilim çıktı karşıma hemen bütün arkadaşlarım şu yorumları yaptı; AAY sana yakışmıyo tip olarak... olmaz de.İste sevgilim ozaman lar hergün yanıma gelip benle konuşmak yemek yemek istiyodu molalarında sık sık yanıma gelirdi bizim kızlar devamlı onu eleştirir fiziğine saçına başına hatta hareketlerine eleştiride bulunurlar dı...ama ben onu tanımaya fırsat verdim tanıdıkça iyi yüreğini gördüm onu sevdim çok istedi beni gerçekten bende deneyelim dedim ogün den beri beraberiz.Saolsun beni ihç üzmedi sevdğini hep belli etti bunca zamandır bana aşkı gözlerinde görünür hep buna şahit olan arkadaşlarım artık yenice o yorumlarını yapmayı biraz bıraktılar...Ya olur yani güzel bir kızla pekte yakışıklı olamayan erkekler yada yakışıklı bi erkekle ona göre pekte güzel olmayan bir kız beraber olabilir değil mi? Ben kimseye böyle şeyler söyleyemem ama onlar söylüyo işte sanki beni soğutmak için...Evlenseniz mutlu olamazsın 3 5 sene sonra diyorlar.Tamam karakter çok önemli ama aşk başka diyorlar onun sana olduğu gibi aşık değilsen pişman olursun diyorlar.
Siz nedersiniz bu konu da onu merak ettim? Haklı olabilir lermi
İşinde iyi ailesiyle iyi aileme iyi bana iyi. ayrılmak için hiç bir sebep yok zaten bu ona büyük haksızlık olur ayrılmam.AMA işte insanlar böyle konuştkça bazen diyorum ki kendinde biliyosun ki onu gördüğünde midene kıramplar hiç girmedi hiç onun gibi heycanlanmadın onu sadece seviyosun sevgi evlilik için bütün hayatını onunla geçirmek için yeterli olacak mı
mrb arkadaşlar,
Benim 3 yıllık güzel giden bir ilişkim var kendisiyle eski çalıştğm yerde tanışmştk...bundan üç sene önce çok sevdiğim eski sevgilimden ayrılmış bütün erkekleri onun gibi karaktersiz görüp hepsinden tiskiniyodum..şöyle adam gibi hayırlısı ile karşılaştırsn allah derdim.Ozamanlar pek çok talibim oldu çalıştğm yerdeki bayan arkadaşlar işte oy çok yakışıklı ay kızlar peşinde sen istemiyosn diye reddettğim erkeklerle beraber olmamı istiyolar dı. Tamam yakışıklılar fln bakınca ama etrafında bi dolu kız var bunlardan adam olmaz diye bekledim sonra şuanki sevgilim çıktı karşıma hemen bütün arkadaşlarım şu yorumları yaptı; AAY sana yakışmıyo tip olarak... olmaz de.İste sevgilim ozaman lar hergün yanıma gelip benle konuşmak yemek yemek istiyodu molalarında sık sık yanıma gelirdi bizim kızlar devamlı onu eleştirir fiziğine saçına başına hatta hareketlerine eleştiride bulunurlar dı...ama ben onu tanımaya fırsat verdim tanıdıkça iyi yüreğini gördüm onu sevdim çok istedi beni gerçekten bende deneyelim dedim ogün den beri beraberiz.Saolsun beni ihç üzmedi sevdğini hep belli etti bunca zamandır bana aşkı gözlerinde görünür hep buna şahit olan arkadaşlarım artık yenice o yorumlarını yapmayı biraz bıraktılar...Ya olur yani güzel bir kızla pekte yakışıklı olamayan erkekler yada yakışıklı bi erkekle ona göre pekte güzel olmayan bir kız beraber olabilir değil mi? Ben kimseye böyle şeyler söyleyemem ama onlar söylüyo işte sanki beni soğutmak için...Evlenseniz mutlu olamazsın 3 5 sene sonra diyorlar.Tamam karakter çok önemli ama aşk başka diyorlar onun sana olduğu gibi aşık değilsen pişman olursun diyorlar.
Siz nedersiniz bu konu da onu merak ettim? Haklı olabilir lermi
Arkadaslariniz kafanizi cok karistiriyorlar saniyorum. Ya da siz de gercekten sevgilinizi fiziksel olarak yeterli bulmuyorsunuz ki, onlarin etkisi altinda kaliyorsunuz.
3 yil cok güzel bir iliskiniz olmus, yüregi güzelmis, size deger veriyormus. 3 yil cok uzun bir süre, bunu basaramayan o kadar cok cift var ki disarida.
Güzellik kesinlikle cok önemli bir faktör degil. Basimiza her an ne gelecegi belli mi? Bir saglik sorunu olur, yüzümüz yanar, yag sicrar, ne bileyim binlerce derdi hastaligi var. Gider o güzellik... O zaman? Terk edip gidenlerden mi olmali?
Sevgiyle ask arasindaki bocalama da bir noktaya kadar gereksiz. Evlenince mesela her öpüsünde heyecanlanmiyorsunuz ki, ya da her aksam eve geldiginde kalbiniz küt küt carpmiyor, sürekli tabiri caizse "leyla" modunda ayaklariniz yerden kesilmis rüyalarda ucmuyorsunuz ki. Ama seviyorsunuz, cok seviyorsunuz.
Fakat merak ettigim bir nokta var. Tensel uyumunuz nasil? Yani ona dokunmak, onu öpmek sizi heyecanlandiriyor mu? Yoksa insallah yaklasmaz bugün modunda misiniz? Zorla mi öpüyorsunuz? Ayni yatagi paylasabileceginizi düsünebiliyor musunuz?
Eger bu sorularin cevaplari olumsuzsa, evet cinsellik ve cekim de evliligin bir parcasidir. Bu olmadiginda da iliskiniz yürür belki ama siz fedakarlik yapmak zorunda kalirsiniz.
Zaten adamla öpüşme olduysa az çok bilirsiniz ilerki dönemde
tiksinti olup olmayacağı eğer var ise zaten ayrılmalısın , adamın iyi karekteri evlilik için yeterli olmayacak
hiç böyle şeyler düşünmedim umarım bana yaklaşmaz diye bişey hiç aklımdan geçmez.Ondan hiç tiskinmedim de.Aslında yazılanlara çok hak veriyorum zaten bu düşüncelerle başladm onunla ilişkime...
oldu elbette. ben bu düşünceleri bırakmalıyım bgün sayenizde zaten yürümez mi acaba diye düşünceleri attım kafamdan.Nankör olmamak lazım ortada üç yıl var ve birdaha arkadaş dediğim insanlarn o knuşmaları yapmalarına da izin vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?