sırılsıklam aşık değilim onun gibi:S

Yaşlanınca ne olacak
O güzellik kukuması arkadaşların bundan 20 yıl sonra güzellik her şey deyip intihar ederler herhalde

3 sene önce çok sevmissnde ne olmus ? O sevgilindn simdi karaktersiz, tiksiniyorum diye bahsediyorsun.
Yüzü güzel sevgili arıyorsan hala demek ki canın acı çekmek istiyor. Yüzü güzel olan değil huyu guzel olan önemli.. Bulmussnn işte seven adamı daha ne ?

güldürdün beni çok hoşsun arkadaşım

Olay biraz gülünesi.Kendiyle çelişen bir durumda ondandır.
İşin özü güzellik kalıcı değilken ona bu kadar bağlanmak aptallık olur.
Ne demişler yüzü güzele 1 yıll huyu güzele 40 yıl doyulmaz ( ya da bunun gibi bir şey pek hatırlayamadım )

evet öyleydi... buraya yazıp bana gelen cevapları okumak beni kendime getirdi vallahi.

Vallahi bence bu insandan insana degisir. Benim icin yeterli degil mesela, ben cekim olmasindan yanayim. Senin yaptigin gibi ben de sirf iyi insan diye biriyle 1 yil beraber oldum, sonra yetmeyince terk ettim.

yaşlarınız kaç çok merak ettim.1 cümlede 2 tane yakışıklı sıfatı yer alıyor. senin hayatın Fikizi kavramlar üzerine kurulmuş. Bunları aşıp ruh güzelliği ve kafa güzelliği kavramına erişemediğin bir yaştasın sanırım. Büyüyeceksin.. yapacak bir şey yok.

yaşlarımız 26-27

kkesınlıkle cok dogru solemıs arkadas.. guzellık gelıp gecıcı onemlı olan karakterdır. ne yakısıklılar var 5 para etmez ..

En sevdiğim kadın sorunlarından biri :) Sevgili arkadaşım sana öncelikli tavsiyem hiçbir zatın hissi hakkında bu kadar keskin fikirlere sahip olma. "Sırılsıklam aşık değilim onun gibi" demişsin ya, yüksek ihtimalle o da sırılsıklam aşık değil sandığın gibi. Yakışıklı olmaması ve senin güzel olman, aşkın miktarını belirlemiyor ne yazık ki. Egonu bir kenara bırak ve seni terk ettiğinde hissedeceklerini düşün.

Bir arkadaşım var benim. Allah için harika bir hatundur. Güzelliğin vücut bulmuş hali. Neyse bu hatun bir adamla birlikte olmaya başladı. Adam çirkin, bildiğin çirkin. Yanına yakışmıyor değil yani kendi başına çirkin :) Bizim hatun havalarda uçuyor tabi. İşte ben onu beni sevdiği kadar sevmiyorum. Vay efendim benim için ölüyor. Ay efendim kimse onu bana yakıştırmıyor. Tabi bu düşünceleri adam bir şekilde hissediyor. Zira ego gizlenebilen bir şey değil. 2 yıl boyunca "sen bana çok da layık değilsin ama işte sen kadar olmasa da seviyorum ben de seni" fikriyle yürüdü ilişki.

Sonra ne mi oldu? Adamın canına tak etti. Başlarım lan güzelliğine diyerek kızı terk etti. "Senden soğudum" cümlesi ile birlikte. Kızımız yataklara düştü. Adam kendisini çoook seven bir kadınla nişanlandı ve inanılmaz mutlu. Zira bir ego dağı ile değil bir kadınla birlikte şu anda. Yüzü gülmeye başladı adamın la. Benim arkadaş da "keşke değerini bilseydim" diyerek nikotin tüketiyor, hala yalnız. Demek ki neymiş sanıldığı gibi adam sırılsıklam aşık değilmiş. Aşkın soğukluğa dönüşmesi anlık bir halmiş. Sırf ego ve çevre etkisi dolayısıyla "ondan daha az seviyorum" düşüncesi bir yanılgıdan ibaretmiş.

Çevre etkisini güzelliği çirkinliği boş ver de şunu düşün. Bu adam beni bir anda terk ederse ben ne hissederim?

kendimin farkına vardırttığın için sağol..okuduklarım iyi geldi bana

Bu sorunu kımse doğru cevaplayamaz herkes kendı cercevesınden
Bakar olaya.belkı ben asık olmadığım bırıyle mutlu
Sürdürebılırım evlılıgımı saygı ve sevgı yeterlıdır deyıp,
Ama belkı baskası yok asksız evlılıkmı olurmuş der
Ikı grupta kendine göre haklı.dıyecegım şuki bu senın bılecegın
Bırsey kendını en ıyı sen tanırsın. Ölç biç kararını ver
Hiç hatası olmamısken onu terkedemem deme ılerde
Yapamayacağını anlayıp terketsen daha cok yıkılır

Evlilikten beklentine göre değişir.Bence sevgi,saygı,güven daha önemli

Milletin dediğine niye bakıyorsun ki? Onlara ne? Sen yaşıyorsun o ilişkiyi. Yakışmıyorsanız da yakışmıyorsunuz ne var. Herkes bi Angelina jolie-brad pitt olacak değil ya. Sen etkilenmeye başlamışsın onların düşüncelerinden,dikkat et lütfen. Çok fazla ilerlemeden bu etki dur de. Sevgilinden soğumaya kadar gider. Mutluysan sen devam et.

Siz sanırım çevrenin sözlerinden çabuk etkilenen birisiniz.
Sizin aşık olmadığınızı evlenince mutsuz olacağınızı söylüyorlar,
siz de onlar gibi düşünmeye çalışıyorsunuz.

Yüreginizin sesini dinleyin, bakalım arkadaşlarınız haklı mı çıkacak?

Yalnız eger gerçekten aşık olsaydınız onların ne söylediği umrunuzda dahi olmazdı...

Son düzenleme:
sırılsıklam aşık olman için adamın çok yakışıklı olmasına gerek yok, zekasına aşık olabilirsin, karakterine, yüreğine aşık olabilirsin.. bahsettiğin sekilde ben de milletin bayılacağı tipte adamlar yerine, zekasından, karakterinden etkilenmeliyim, ya da çok seviyor, çok istiyor olması etkilenmem için büyük bir etken.

illa ki görünüş önemli, önemsiz demiyorum ama bana güzel gelmeli adam, kız arkadaşlarıma değil. gönül gözüyle görme olayı yani. adamın kalbi güzelse zaten yüzündeki yansımasını begenmemek imkansız oluyor neredeyse.

ama konunun baslığına bakıyorum sırılsıklam aşık değilim demişsin, bu bence önemli bir sorun yarın öbürgün kalbinin başka biri için çarpma ihtimali çok yüksek. kız arkadaşların adamın çok iyi olduğunu söyleselerdi belki durum daha farklı olabilirdi, ne kadar önemsemiyorum desen de bilinçaltında o yorumlardan etkilenmişsin bence.

vallahi ne guzel ozetlemişsin arkadasım...

böyle tip olarak yakışıklı olmayan erkekler nedense iyilik meleği oluyorlar kadınlar da bir daha böylesini bulamam diye mecbur birlikteliklerini sürdürüyorlar ama sana tavsiyem ayrıl ondan neden dersin mutlaka gönlün başkasına kayacak ileride zira duygusal bir bağın yok.

duygusal bağ başka bir şey..

Siz çok güzelsiniz, sevgiliniz yakışıklı değil.
Arkadaş çevrenizde biraz şımarık.
Tam olarak aşık değilsiniz ama sevgiliniz çok iyi biri sizi de çok seviyor. Buraya kadar tamam.
Sorunuz tam olarak ne anlayamadım ama, ben o arkadaşlarla iletişimimi keserdim. 3 yıllık bir ilişki varsa ve hala aayyy yanono yakoşmoyoo diye yorum yapacak kadar düşüncesizlerse işim olmaz onlarla. Eski sevgiliniz de öyle bir anlatmışsınız ki sanki onu hala seviyosunuz gibime geldi. Kimseye haksızlık etmeyin. Sevmiyosanız bitirin.

ağızlarının payını verip sustursaydın sanada diyemezlerdi ama sanki sen de içten içe onlara katılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…