- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi balsurattt
-
Yaşlanınca ne olacak
O güzellik kukuması arkadaşların bundan 20 yıl sonra güzellik her şey deyip intihar ederler herhalde
güldürdün beni çok hoşsun arkadaşım
3 sene önce çok sevmissnde ne olmus ? O sevgilindn simdi karaktersiz, tiksiniyorum diye bahsediyorsun.
Yüzü güzel sevgili arıyorsan hala demek ki canın acı çekmek istiyor. Yüzü güzel olan değil huyu guzel olan önemli.. Bulmussnn işte seven adamı daha ne ?
aslında onu seviyorum çok hemde ailem gibi.Ama aşk sevgi farklı...hep aşk nereye kadar ki diye düşündüm beni mutlu ediyo onu seviyorum bu yeter diye düşündüm.Ama onların dediği gibi olabilirm mi belki de yetmez mi
yaşlarınız kaç çok merak ettim.1 cümlede 2 tane yakışıklı sıfatı yer alıyor. senin hayatın Fikizi kavramlar üzerine kurulmuş. Bunları aşıp ruh güzelliği ve kafa güzelliği kavramına erişemediğin bir yaştasın sanırım. Büyüyeceksin.. yapacak bir şey yok.
aşk ewlenince bitio derler neden? geçim derdine düşüosun dimi? şimdi senn mantıklı hareket etmen gerekio..
bu adam seni sevio mu? sana değer verio mu? sana aşık mı? evet..
tamam snn hissttiklernde önemli.. sen aşık deilim ama çok sewiorm diosan bnce dewam et derim zaten 3 yıl flört ediosunz demekki var bşyler sende de yoksa bn olsam 3 yıl dewam etmezdim..
senin şöyle düşünmen lazım bu adam bana kocalık yapar mı çocuğuma babalık yapar mı?? cevabı ewetse her şey gzl gider bnce...
haa bi de yakışıklı olup olmaması önmli deil bakımlı mı gzl giyinio mu temz mi bu daha önmli... boşwer çirknmş yakışıklıymş cnmm...
sen iice düşün öle karar ver.. ama mantığınla hareket et bu dewrde aşk karın doyurmuo biliosun... arkadaşlarının ne söledği de önmli deil takılma böle şeylere... kimi de kıskançlığından söler..
En sevdiğim kadın sorunlarından biri :) Sevgili arkadaşım sana öncelikli tavsiyem hiçbir zatın hissi hakkında bu kadar keskin fikirlere sahip olma. "Sırılsıklam aşık değilim onun gibi" demişsin ya, yüksek ihtimalle o da sırılsıklam aşık değil sandığın gibi. Yakışıklı olmaması ve senin güzel olman, aşkın miktarını belirlemiyor ne yazık ki. Egonu bir kenara bırak ve seni terk ettiğinde hissedeceklerini düşün.
Bir arkadaşım var benim. Allah için harika bir hatundur. Güzelliğin vücut bulmuş hali. Neyse bu hatun bir adamla birlikte olmaya başladı. Adam çirkin, bildiğin çirkin. Yanına yakışmıyor değil yani kendi başına çirkin :) Bizim hatun havalarda uçuyor tabi. İşte ben onu beni sevdiği kadar sevmiyorum. Vay efendim benim için ölüyor. Ay efendim kimse onu bana yakıştırmıyor. Tabi bu düşünceleri adam bir şekilde hissediyor. Zira ego gizlenebilen bir şey değil. 2 yıl boyunca "sen bana çok da layık değilsin ama işte sen kadar olmasa da seviyorum ben de seni" fikriyle yürüdü ilişki.
Sonra ne mi oldu? Adamın canına tak etti. Başlarım lan güzelliğine diyerek kızı terk etti. "Senden soğudum" cümlesi ile birlikte. Kızımız yataklara düştü. Adam kendisini çoook seven bir kadınla nişanlandı ve inanılmaz mutlu. Zira bir ego dağı ile değil bir kadınla birlikte şu anda. Yüzü gülmeye başladı adamın la. Benim arkadaş da "keşke değerini bilseydim" diyerek nikotin tüketiyor, hala yalnız. Demek ki neymiş sanıldığı gibi adam sırılsıklam aşık değilmiş. Aşkın soğukluğa dönüşmesi anlık bir halmiş. Sırf ego ve çevre etkisi dolayısıyla "ondan daha az seviyorum" düşüncesi bir yanılgıdan ibaretmiş.
Çevre etkisini güzelliği çirkinliği boş ver de şunu düşün. Bu adam beni bir anda terk ederse ben ne hissederim?
En sevdiğim kadın sorunlarından biri :) Sevgili arkadaşım sana öncelikli tavsiyem hiçbir zatın hissi hakkında bu kadar keskin fikirlere sahip olma. "Sırılsıklam aşık değilim onun gibi" demişsin ya, yüksek ihtimalle o da sırılsıklam aşık değil sandığın gibi. Yakışıklı olmaması ve senin güzel olman, aşkın miktarını belirlemiyor ne yazık ki. Egonu bir kenara bırak ve seni terk ettiğinde hissedeceklerini düşün.
Bir arkadaşım var benim. Allah için harika bir hatundur. Güzelliğin vücut bulmuş hali. Neyse bu hatun bir adamla birlikte olmaya başladı. Adam çirkin, bildiğin çirkin. Yanına yakışmıyor değil yani kendi başına çirkin :) Bizim hatun havalarda uçuyor tabi. İşte ben onu beni sevdiği kadar sevmiyorum. Vay efendim benim için ölüyor. Ay efendim kimse onu bana yakıştırmıyor. Tabi bu düşünceleri adam bir şekilde hissediyor. Zira ego gizlenebilen bir şey değil. 2 yıl boyunca "sen bana çok da layık değilsin ama işte sen kadar olmasa da seviyorum ben de seni" fikriyle yürüdü ilişki.
Sonra ne mi oldu? Adamın canına tak etti. Başlarım lan güzelliğine diyerek kızı terk etti. "Senden soğudum" cümlesi ile birlikte. Kızımız yataklara düştü. Adam kendisini çoook seven bir kadınla nişanlandı ve inanılmaz mutlu. Zira bir ego dağı ile değil bir kadınla birlikte şu anda. Yüzü gülmeye başladı adamın la. Benim arkadaş da "keşke değerini bilseydim" diyerek nikotin tüketiyor, hala yalnız. Demek ki neymiş sanıldığı gibi adam sırılsıklam aşık değilmiş. Aşkın soğukluğa dönüşmesi anlık bir halmiş. Sırf ego ve çevre etkisi dolayısıyla "ondan daha az seviyorum" düşüncesi bir yanılgıdan ibaretmiş.
Çevre etkisini güzelliği çirkinliği boş ver de şunu düşün. Bu adam beni bir anda terk ederse ben ne hissederim?
mrb arkadaşlar,
Benim 3 yıllık güzel giden bir ilişkim var kendisiyle eski çalıştğm yerde tanışmştk...bundan üç sene önce çok sevdiğim eski sevgilimden ayrılmış bütün erkekleri onun gibi karaktersiz görüp hepsinden tiskiniyodum..şöyle adam gibi hayırlısı ile karşılaştırsn allah derdim.Ozamanlar pek çok talibim oldu çalıştğm yerdeki bayan arkadaşlar işte oy çok yakışıklı ay kızlar peşinde sen istemiyosn diye reddettğim erkeklerle beraber olmamı istiyolar dı. Tamam yakışıklılar fln bakınca ama etrafında bi dolu kız var bunlardan adam olmaz diye bekledim sonra şuanki sevgilim çıktı karşıma hemen bütün arkadaşlarım şu yorumları yaptı; AAY sana yakışmıyo tip olarak... olmaz de.İste sevgilim ozaman lar hergün yanıma gelip benle konuşmak yemek yemek istiyodu molalarında sık sık yanıma gelirdi bizim kızlar devamlı onu eleştirir fiziğine saçına başına hatta hareketlerine eleştiride bulunurlar dı...ama ben onu tanımaya fırsat verdim tanıdıkça iyi yüreğini gördüm onu sevdim çok istedi beni gerçekten bende deneyelim dedim ogün den beri beraberiz.Saolsun beni ihç üzmedi sevdğini hep belli etti bunca zamandır bana aşkı gözlerinde görünür hep buna şahit olan arkadaşlarım artık yenice o yorumlarını yapmayı biraz bıraktılar...Ya olur yani güzel bir kızla pekte yakışıklı olamayan erkekler yada yakışıklı bi erkekle ona göre pekte güzel olmayan bir kız beraber olabilir değil mi? Ben kimseye böyle şeyler söyleyemem ama onlar söylüyo işte sanki beni soğutmak için...Evlenseniz mutlu olamazsın 3 5 sene sonra diyorlar.Tamam karakter çok önemli ama aşk başka diyorlar onun sana olduğu gibi aşık değilsen pişman olursun diyorlar.
Siz nedersiniz bu konu da onu merak ettim? Haklı olabilir lermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?