Lekeler, Çiller Sirden kaynaklanan dudak üstü lekesi ........

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benımde uzun zamandır lekeleriyle mücadele eden bir arkadaşımın yapmadığı kalmamıştı geçirmek için en son gördüğümde yüzü lekesız ve pırıl pırıl dı ,naptın die sorduğumda elma sirkesini tonık gibi kullanıorum hergün arkasındanda kremımı sürüorum demişti,şimdi bendede dudak üstunde sir lekesi kaldı bende elma sirkesi kullanmayı düşünuorum

benımde uzun zamandır lekeleriyle mücadele eden bir arkadaşımın yapmadığı kalmamıştı geçirmek için en son gördüğümde yüzü lekesız ve pırıl pırıl dı ,naptın die sorduğumda elma sirkesini tonık gibi kullanıorum hergün arkasındanda kremımı sürüorum demişti,şimdi bendede dudak üstunde sir lekesi kaldı bende elma sirkesi kullanmayı düşünuorum

canım arkadaşının elma sirkesinden sonra kullandığı kremin adı ne ve ne kadar süre kullandığını bizimlede paylaşırsan seviniriz opuyorumnanaktan

sirkeden sonra özel bi krem kullanmıodu,sadece nemlendirici,
ama bu olayı çok uzun zaman önce başlamıştı bıkmadan usanmadan hala dewam eder
benim poblemim önce iştahla başlayıp sonrasında dewamını getirememem
yine burda bebak mucizesi topiğinde okumuştum bebek badem sütü ve kremi ii geliomuş,hemen gidip aldım ama birde nar özlü sabun,ilk 1 ay kullandım yüze berraklık ve parlaklık verıodu,sonrasında tembellik edip bıraktım yine

Arkadaşlar size sir ağda ile önemli birşey söyleyeceğim bendede aynı sorun var çok aşırı olmasada belli belirsiz bir dudak lekesi oluştu bunun nedeni 2 tanedeir birincisi sir ağdadan sonra tene suyun temas etmesi ...ben sir ağdanın kullanım talimatında 2 saat süreyle suyla temas ettirmeyiniz uyarısını 1-2 kere dikkate almayıp (sanırım acelem vardı):KK43: suyla yıkamıştımsanırım ondan kaynaklandı ikinci olarakta sir ağda soğuğa yakın bir ılıklıkta kullanılmaı sıcak kullanıldığındada bu tür lekeler oluşturuyormuş
bende bu konuyu biraz araştırdım limon suyu elma sirkesi vs...Bunların yarı yarıya sulandırılarak kullanılması gerekiyor bunuda belirteyim...
bu tür lekeler için Expigment adlı kremle Avenenin termal suyunu kullananlr memun kalmış ikiside eczanelerde satılıyormuş...
Expigment sorunlu bölgeye sürüldükten sonra oradaki cildi kurutup döküyor yeni cilt oluşmasını sağlıyormuş termal su ise rengin açılmasını sağlıyormuş hiçbirini denemedim daha karar veremedim doğrusu bence her bulduğumuzu sürüp kendimizi deneme tahtasına çevirmeyelim biraz araştıralım ki daha çözülmesi zor sorunlarla karşılaşmayalım...

ben de bunun için dermatoloğa gittim tretin krem verdi, ama bende soyma yapmadı. bu bende işe yaramadığını mı gösteriyo acaba tekrar mı gitmeliyim?

Arap kızı kremi bi işe yaramıo geçici bi beyazlık verio ya :/

şu an limonu deniorum bende nefret ettirio kendmden bu leke ya geçsin artık :S bıyık gibi üff

deneyin derim 4 günde bariz açılma oldu şuan 1. ay bitti benim dışımda kimse farketmio:) eczaneden aldım 85TL siz araştırın daha uygun fiyata bulabilirsiniz lekeli bölgenin alanına göre miktarı ayarlanı gece kullanılıo(kutuda sabah akşam olmak üzere 2 kez diyo ama eczacım bana sadece geceleri kullanmamaı ve evdeyken dahil olmak üzere yaz kış yüksek koruma güneş kremi kullanmam gerektiğini söledi)''malum ozaon sayemizde UV filtresi olma kabiliyetini yitirdi''

X