Anket şırdan mumbar yermisiniz

şırdan mumbar severmisinz

• evet bayıla bayıla yerim

OY: 48 38,4%
  • hayır asla yemem

OY: 38 30,4%
  • o da ne ki?

OY: 30 24,0%
  • yemem yanımdakinede yedirtmem

OY: 9 7,2%

• Ankete Katılan
    125
ahhh olsada yesem çok canım çekti şimdi yaa:) sevmeyenler olabilir ama hiç tatmayanlara bi defa tadın derim harika özellikle şırdan yok böyle bi tat... bu arada öğğğ diye uzata uzata yazanları kınıyorum bu kadar çok seven ve yiyen varken bunlar hiç hoş sözler değil...

erkek arkadaşım adanalı soraym soraym bakalm o neymiş

ama yemem bn öle bişi :kahve:

adanada kaldım hiç yemedim.
sokaklarda satıyorlar.
hatta bu nedir diye sormuştum.Kokoreç de hayatta yemem .
hiç yenir mi yaaa

sofrada bile birinin yedigi ama sizin yemediginiz seye iğrenc nasıl yiyosun fln demek cok gunah
bende yerim valla perşembe mersine gidiyorum yicem sahsen burda kokorec var ama sırdana rastlamadım hiç olsadaa yesem ya

evet olarak oy verdim adanalı olupta yememek olmaz olsada yesek canım istedi bak!!

ben de cok pimpirikli bir insanımdır. et aldıgım yere cok dıkkat ederım kımın kestiğini nasıl kestiğini bi kere gormeden ıcım rahat etmez falan. sırdan yemedım hıc ama mumbar bızde sık sık yapılır. baskasının elınden yıemem ama annem yaptı mı dayanamam. ne kokusu olur ne de agır bır tadı:) gercı annem oyle temızlıyor kı ben onun bagırsak olmadıgını dusunuyorum artık sadece sucukların dolduruldugu bagırsaklardan daha temız oluyor:)

ızmirli olduğum için hiç yememiştim bizde yapılmaz çünkü ta ki eşimle nişanlanıp sonraki bayram adanaya gidene kadar. Eşim adanalı bu arada :)
Aman allahım o nası bi lezzet, eşimin kuzenlerinin falan sürekli yediği bi yerden yemiştik üstelik dışarıda yani. sonra orada kaldığımız süre içinde sürekli dilimde şırdan yemeye mi gitsek sorusu vardı :::))
mumbarı hiç yemedim ama denerim inşallah.
Bu arada taşınırken adanadan geçicez, hem eşimin ailesine uğrayacağız hem de şırdan yiyeceğiz inşallah. aman canım çekti yaa

tadına bakmıştım kokmasa yerim tadı güzel ama koktuğu için bi daha asla yemedim

Valla iyi cesaret,benimde annemlerin tarafı bilir ve yaparlar,bir kere yaptı annem,yanına yaklaşmadım, nasıl yiyorlar çözmemedim de bilmiyorumkismile

şırdan hiç yemedim ama mumbara bayılırım.sadece kurban bayramlarında kendimiz temizleyerek yaparız ve içimize sinerek yeriz.
önceden annem yapardı.şimdi ben öğrendim,yapıyorum.oğlumda bayılıyor.yeni evlendiğimizde eşim yemeyip kenara çekilmişti.sonraki bayram bi tadına bakayım dedi,şimdi bizden daha çok yiyor.cokacimcoook

Şu ana kadar görmedim duymadım bilmiyordum.
Ama şu şeye benzeyen et parçalarını afiyetle yiyeceğimi sanmıyorum :50:

hiç yemedim ama görüntüsü çok korkunç,büyük konuşmayım ama açlıktan ölsem yine de yiyemem sanırım,ne biçim şey o öyle:63:

Back