Anket şırdan mumbar yermisiniz

şırdan mumbar severmisinz

• evet bayıla bayıla yerim

OY: 48 38,4%
  • hayır asla yemem

OY: 38 30,4%
  • o da ne ki?

OY: 30 24,0%
  • yemem yanımdakinede yedirtmem

OY: 9 7,2%

• Ankete Katılan
    125
bayramda kayınvalidem yaptı, allahın gücüne gitmesin ama çok kötü kokuyor, evdekiler birer adanalı olarak bayıla bayıla yediler, bense aç kaldım:çok üzgünüm:

severim mumbarı... daha 2 gun önce yedim.

doldurmsı cok zordur ama bı okadarda eglenceli...

cokta guzel doldururum..

ama şırdanı bılmem..

Son düzenleme:
yemem:bbo:...çok aç kalmadıkça yemeyide düşünmem:1no2:
eşimede yedirmem:lepi:
görüntüsü çok kötü...görüntüsü kötü olan hiç bişeyi mecbur kalmadıkça yememkafamçokkarıştı

biz işkembeyi doldururuz süper olur onu yerim
sanırım bunu görsem bunu da yerim
bayılıyorum sakatlara cokacimcoook

aman allahım gece gece nasıl canım çekti mumbarı :))) şimdi olsa öle çok yerimki.canım annem yapardı süper olurdu şimdi annemi yılda bikez görücemde mumbar yapacakta ohoo mumar yemek artık yaz tatiline kaldı gidince anneme yaptırayım ohoh :)) ama tek bi sorun var eşim başka memleketten oldugu için onlar hiç bilmiyor ve ben yerkende midesi bulanıyo :))))

Adini ilk kez duydum, yemegi de ilk kez simdi gördüm... Yemegi sevenler affiniza siginarak, hic hos görünmedigini söyleyebilirim.-tatlicadiarzu-

Şimdiye kadar hiç tatmadım ama gözlerimi sıkıca bağladıktan sonra yiyebilirim. Ne bilim valla yada ekmek arasına koyup görmeden yemekte olabilir. Belkide tadına baktıktan sonra bayıla bayıla yerim bellimi olur büyük konuşmamak lazım.

mumbara bayılırım ama şırdan nedir bilmem ..ama mumbarıda annem yıkayıp temizlerse yerim güvenilir ellerden kaydirigubbakcemile3 bayramda yedik bayıla bayıla süperdi ..kızlar yemem diye önyargılı olmayın bi tadına bakın seversiniz kokoreç yersiniz ama dimiiiiiiiiiii hihoyyyt

mmmmmm çok güzel kim ne derse desin ben yerim tadı hhhhhhaaaaaarrrrrrrriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaa
kokoreçten çok daha güzel

yiyemem sanırım
bence yemekte görüntü önemli:1closedeyes:
alışkanlık bide kültür farklılıgı bizde ne ot bulursak yeriz mesela ink gibidelikafadulden
adınıda tv de duymuştum
yiyenlere afiyet olsun:icecream:

kendim temizlersem veya temiz birisi yaparsa yerim ama dısardan satın alıpta yemem asla temizliginden süpe ettigim kimselerdende yemem nasıl oldugunu bildigim icin ama tadı cok güzel

Katılıyorum asla yemem bi keresinde be olduğunu bilmediğim için sipariş etmiştim kokusuna dayanamadım o günden sonra adını bile duymak istemiyorum yasakkelime

mumbarı görmüştüm ve biraz kokuyor....şırdanı yeni duydum...yiyeceğimi sanmıyorum......tabı bu biraz ailen ve cevrenlede ilgili ....bizim oralarda bilinmez....

Back