Anket şırdan mumbar yermisiniz

şırdan mumbar severmisinz

• evet bayıla bayıla yerim

OY: 48 38,4%
  • hayır asla yemem

OY: 38 30,4%
  • o da ne ki?

OY: 30 24,0%
  • yemem yanımdakinede yedirtmem

OY: 9 7,2%

• Ankete Katılan
    125
Ben sakatatın hiçç bir versiyonunu hiç bir şekilde tüketemeyenlerdenim.....yiyenlere afiyet olsun...

Babacığınıza da Allah rahmet eylesin....

zevk meselesi. mumbara bayılan vardır hiç yemedim görmedim ama istemem kalsın. millet deli olur işkembe paça diye ben hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum

belki bazılarınz ismini ilkkez duyacak ama şırdan mumbar seven varmı şimdi tam zamanı belki içini temzileyip yiyen vardır
örneğin bnm babam mumbarın müptelasıydı rahmetlik çok severdi
o ne diyenler içinde görüntüsünü koyayım

sirdan.jpg

images

şırdan bu
mumbar_dolmas.jpg

mumbarda bu

valla kaptanım benim kırmızı etten tek anladığım ve sevdiğim köfte...böyle ağır et ürünlerini hiç yiyemiyorum..hele kurban bayramı tövbe yarabbim benim için tek kelimeyle eziyet...

şırdanı bilmem ama mumbar yerim severim...
annem yaptıysa eğer dahada çok severim...

şırdanda çok güzeldir aynı mumbar gibi yerseniz hak verirsiniz arkadaşlar​

şırdan ve mumbarıı artık bnde çook seviyorum
cidden tadı tuzu değişiik çoook güzeel

valla kaptanım benim kırmızı etten tek anladığım ve sevdiğim köfte...böyle ağır et ürünlerini hiç yiyemiyorum..hele kurban bayramı tövbe yarabbim benim için tek kelimeyle eziyet...

evet cnm bunlar önce görüntüsü sonra içeriği dolayısıyla pek seçilmeyen yenmeyen et türü
ama müptelası d hani müpteladıır
bnde artık seviyor ve yiyoruuum

mumbar a bayılırım ama tanıdığım biri yaptıysa yerim,restoranda yemem.Tüm sakatat çeşitlerine bayılırım aslında ben
63.gif

cnm ilksayfaya yazdım tarifini
bn görünüşünden öte koyunun kullanıldığı yerlerden dolayı yiyemiyorum tiksiniyorum

ama tabii işin ehli yada bi tanıdığınz gözünüz önünde yaparsa gönül rahatlığla yiyebilirsinizi
wallahi fikrim değişti bi kez bakiim tadına dediiim ve süpermiş
şimdi ye kadar yemediğ-im için pişman oldum açıkcasıı

Valla kim ne derse desin,tadından yenmez bu caanıım lezzet.Şırdan ve karın mumbar ahhh olsada yesem şimdi.Eşim ölsemde bana hiçbir kuvvet bunu yediremez derdi şuan müptelası oldu.Adana ya gittiğimizde ilk işi oluyor şırdan yemek.Birde Adana da sokak başlarında ve akşam kurulur şırdan tezgahları.Ayrı bir lezzet ayrı bir kültürdür aslında şırdan dolması.
Neyden yapıldığını düşünmeyin arkadaşlar,yeyin:)))
ıstanbul da oturanlar için söyleyeyim şişlide lüksbir restaurantta çok güzel olmasada benzer lezzette şırdan yapılıyor...
aynn cnm bnde öle diooduum kimse bana bunu yedirmez diee
şimdi ise bi kez yediim süper bişeymiiiş
tertemzi yapan da bi yer bulduum şırdancı cumali diee
hafta sekiz hamam 9 ordayıımkaydirigubbakcemile3
tabii zevk meselesi
görüntü konusun da herkes haklı
ama allahın nimetii ne olcak işte
bi kez denemektan bicokacimcoook
şey çıkmaaz:jeyyar:

İlk defa gördüm.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.ben yiyemem keza et bile zorla yiyen biriyim.etten hoşlanmıyorum.yiyenlere afiyetler olsun.

oooo bayılırım ama sadece annem yaparsa çünkü sadece ona güvenirim
sizce nasıl ortaya çıkmış bu yemek savaş zamanındamı ...........

Aslında özellikle Adana ve Urfa,Mardin yöresinin yemekleri hep ilgimi çekmiştir.Çoğunu da tatmadım.ama merak ediyorum.sanırım sakatat içermeyenleri bir parça olsun denemek isterdim.ama o yörelerin yemekleri çok leziz buna eminim.

eskiden hayatta yemezdiim
hatta bi kaç denememde olmuştur
ama şimdi adana da bi yer buldum süper yapıyorlar
müptelası oldum resmen
adanalı olup da şırdan yenmezmi hiç diyorum

ya çok özür dilerim ama şırdan çok kötü görünüyor
biz arkadaşlarla şırdan yemesine okey oynuyorduk,yenilen yiyecekti
zemuszemus
şırdanı asla yemem ama mumbar belki

Back