belki bazılarınz ismini ilkkez duyacak ama şırdan mumbar seven varmı şimdi tam zamanı belki içini temzileyip yiyen vardır
örneğin bnm babam mumbarın müptelasıydı rahmetlik çok severdi
o ne diyenler içinde görüntüsünü koyayım
şırdan bu
mumbarda bu
valla kaptanım benim kırmızı etten tek anladığım ve sevdiğim köfte...böyle ağır et ürünlerini hiç yiyemiyorum..hele kurban bayramı tövbe yarabbim benim için tek kelimeyle eziyet...
wallahi fikrim değişti bi kez bakiim tadına dediiim ve süpermişcnm ilksayfaya yazdım tarifini
bn görünüşünden öte koyunun kullanıldığı yerlerden dolayı yiyemiyorum tiksiniyorum
ama tabii işin ehli yada bi tanıdığınz gözünüz önünde yaparsa gönül rahatlığla yiyebilirsinizi
aynn cnm bnde öle diooduum kimse bana bunu yedirmez dieeValla kim ne derse desin,tadından yenmez bu caanıım lezzet.Şırdan ve karın mumbar ahhh olsada yesem şimdi.Eşim ölsemde bana hiçbir kuvvet bunu yediremez derdi şuan müptelası oldu.Adana ya gittiğimizde ilk işi oluyor şırdan yemek.Birde Adana da sokak başlarında ve akşam kurulur şırdan tezgahları.Ayrı bir lezzet ayrı bir kültürdür aslında şırdan dolması.
Neyden yapıldığını düşünmeyin arkadaşlar,yeyin:)))
ıstanbul da oturanlar için söyleyeyim şişlide lüksbir restaurantta çok güzel olmasada benzer lezzette şırdan yapılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?