hayırlısı olsun cnm
en önemlisi eve kahve almayı unutma ben unutmuştum :))
bizimkiler başka bir şehirden gelmişlerdi önce tanışma oldu sonra kalabalık sebebiyle kadın erkek ayrı oturuldu yemek yenildi çay içildi sonra kahve içildi ama kayın peder her 15 dk bir beni babamdan istediama bizimki uzak mesafe olduğu için yemek faslı oldu normalde olmaz ama görmeliydin bende başka şehirden gelip hazıra kondum canım annem enfes bir sofra hazırlamıştı baklava bile vardı ve benim eşim hiç çekingenlik yapmadan sanki senelerdir o evdeymiş gibi herşeyden yedi
gel görki düğün için eşimin şehrine gelen ailem ve akrabalarım kayınvalide den bir çay bile görmeden geri döndüler okadar misafiri canım babam gelirkende giderkende kendi ağırladı
hayırlısı olsun cnm
en önemlisi eve kahve almayı unutma ben unutmuştum :))
bizimkiler başka bir şehirden gelmişlerdi önce tanışma oldu sonra kalabalık sebebiyle kadın erkek ayrı oturuldu yemek yenildi çay içildi sonra kahve içildi ama kayın peder her 15 dk bir beni babamdan istediama bizimki uzak mesafe olduğu için yemek faslı oldu normalde olmaz ama görmeliydin bende başka şehirden gelip hazıra kondum canım annem enfes bir sofra hazırlamıştı baklava bile vardı ve benim eşim hiç çekingenlik yapmadan sanki senelerdir o evdeymiş gibi herşeyden yedi
gel görki düğün için eşimin şehrine gelen ailem ve akrabalarım kayınvalide den bir çay bile görmeden geri döndüler okadar misafiri canım babam gelirkende giderkende kendi ağırladı
cnm bnm geçen hafta oldu. aynı telaş içindeydim. ne zmn kahve verilcek ne zmn yüzük takılcak nasıl olcak derken geldiler... önce oturuldu. bir iki sohbet. 15 dk sonra kolonya dağıttım sonra arkasından bizim aldığımız çikolataları ikram ettim. sonra gidip çayı ocağa koydum. kaynayınca daha önceden yaptığımız ikramlıkları tabaklara yerleştirdim. toplam 7 kişi gelmişlerdi bizde 4 kişiydik. sonra kardeşimle dağıttık ikramlıkları. 2. çayı da dağııtıktan sonra içeri girdim bi baktım Allah'ın emri diye başlamışlar
şaşırdım kaldım. kahve ikram edip öyle istenmez miydi diye düşünürken istediler gitti
sonra babam surat asar gibi yaptı ama çok güzel şeyler söyleyip verdi beni :) herkes ayağa kalktı birbirini öptü. hemen ardından kahveleri yaptım. onlar bitince de yüzükleri taktık. meğerse çok heyecanlanmışlar. annesi habire dürtüp duruyormuş hadi isteyin artık diye :) ondan kahve beklenememiş. bu arada anneannesinin tansiyonu o gece 24 e çıktı. çok korktuk. gecenin sonu hastanede bitti maalesefmeğer çok heyecanlanmış.. en ayrıntısıyla anlattım umarım faydası olur. şimdiden tebrik ederimmm
Kızlar ikinizede hayırlı olsun, tuzlu kahve ikramı adettendir ama geçen gün sevgilimle konuşuyorduk, kızdı, sakın tuzlu kahve getirme, ayıptır, bana yakışmaz dedideli ayol iyi aman dedim, sade kahve vereceğim artık
canım bende sade getiririm diyodum sonra kardeşi koyalım tuz falan diyince tuz koyduk.. bence tuzu koy çok eğlenceli oluyor :)) tavsiye ederim.. hemde çok güzel bir anı
Kızlaaar aynı heyecanlar bende de vaar.. Haftaya bugün benimde tanışma, isteme bir arada olacak.. 1 ay sonrasında da kısmetse nişan:) ama heyecan vaar gibi gbiii ya şimdiden bakalım, heyecanlanmıcam diyorum çünkü öyle olunca elim ayağım birbirine dolanır bide diye istemiyorum korkuyorum!. Bizim birde mutfak açık yani salonda direk herkez beni görüyor olacakk mecbur kahveyi de tek başcağızıma yapıcam ikram edicem o yüzden de dezavantajlıyım birazcııkkardeşim vs de yok zaten, aynen tek tek yaniii:))) hayırlısı artık bakalım heyecan filan yapmadan halletmem lazım, neyse ki tek tesellim onun annesi ve babasını önceden tanıyorum yani bayaa tanışıyoruz zaten ve 3'ü gelecekler o yüzden heyecanlanacak bişey yok diyorum içimden ama galiba beni daha çok heyecanlandıran bizimkiler, yani anneannem dedem dayım vs olacak onlar yeni tanışacağı için tepkilerini merak ediyorum heycanlandırıyor bu beni. Herkeze mutluluklarrrr...
sizinki de benimkine benzer olmuş.. bende ağladım.. baktım göz yaşları geliyor koştum mutfağa.. millet kahve pişiriyor bana tepsiyi verecekler ben ağlıyorum :)) neyse sonra toparlandım doğruuu kahveleri vermeye :)) söz oldu bizim akşam işte .. haziranda da nişan olacak inşallah.. ama ben hala sözlendiğime inanamıyorum.. resimlere bakıyorum tuhaf geliyor gülüyorum falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?