sıralamam 18 binlerde ama açıkta kaldım yardımm

elma_xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
99
0
86
32
Manisa
merhaba arkadaşlar ben de bu sene lys ye girdim sıralamam da 18 binlerde ama açıkta kaldım ne yapmam gerekşyor 2, tercihlerde şansım var mı sizce pdr ve okul öncesinde boş yer kalmadıysa yha senye mi hazırlancam bi daha poff benim durumumda olan arkadaşlar var mı aranızdamafoldumbensenağlama

cnm bu sene açıkta kalan o kadar çok olduki hele ki tmci ve sözelci olanlar daha çok açıkta bildiğim kadarıyla bende lysye girdim tmciyim sıralamam 68000 di geçen seneye göre sınf gelir dediler iö olur deiler ama rizeye kadar yazdım gelmedi ama senin sıralamn çok güzelmiş 18000 e pdr gelebilrdi aslında düşük yerleri yazmadınmı ?

canım sıralaman gayet güzel ek kontenjan ile gireceğini düşünüyorum pdr ye..tebrik ederim iyi bir başarı sağlamışsın benim kardeşim şanslılardan katü bilg. müh. girdi ama yanlış tercih ile yerleşemeyebilirdi de.açıkta kalan yer olacaktır bu yıl saçmaladı sistem öğrenciler bilinçsizdi, öğretmenler tecrübeli değildi sistem hakkında yerleşirsin bak gör iyi bir yere.

yanlış tercih mağduru musun acaba, benim çevremde tercih yapmayı bilmeyen bi sürü insan açıkta kaldı, yani yanlış anlama sakın, dersanedeki hocalar bile tercih yapmayı bilmezken öğrenciler napsın...

benim bir arkadaşımın çocugu 450 puan almış ama açıkta kaldı biz tercihten olmamıştır dedik ama kabul etmiyorlar sistemi suçluyorlar sizce sebeb nedir

arkadaslar bu sene herkes iyi aldı.o yüzden ii aldıgını düşünen cogu insan acıkta kaldı.ayrıca 18 bin alıp nasıl yerlesemedin anlamadm.cok yüksek yerler yazdn sanırım.

kılavuz çok saçmaydı ne puanlar doğruydu ne de sıralamalar.
ösym nin saçmalıkları yüzünden olan öğrencilere oluyor:umursamaz:

Benimde 6870 sıralamam çok düşük yerleride yazmama rağmen yerleşemedim çevremde çoğu kişide aynı durumda bi yalnışlık var diyolar ama umarım 2. yerleştirmelerde telafi ederler tek tesellim bu. mafoldumben

canlar kesinlikle 2010 a göre yapmayın tercihlerinizi inanılmaz yanlış bir klavuzdu 2009 a göre yapın ve şuna dikkat edin. diyelimki sırazmamız 10.000 ,30 tercihinizin 10 tanesini 10.000-20.000 , 10 tanesini 5.000-10000 arası ve diğer 10 tercihinizi de sıralamanız civarı yapın

geçen sne 18 miş ama bu senne artırılcak dedi hoca benim de elim kolummu bağlandı nedir hiç doğru düzügn tercih yapamamışım ki ben geçen snenin sıralamasına göre yaptım tercihimi hocalar falan destekledi olur girersin diye sonuç hayal kırıklığı boşa giden bi sürü çaba ben de 2, tercihten umtluydum ki düne kadar baktım her yer dolu boş yer yok ne yapacağım konusunda da hiç bi fikrim yok ne de seneye tekrar hazırlanacak gücüm kazanamayan hırs yapar girer ama ben bıktım artık bi sürü kitap ve en yakınlarının seni rakibi düşmanı olarak görmesinden gerçekten çok sıkıldım

şuanda kontenjanlar dolu görünüyor ama kayıt yaptırmayan birsürü insan olcak. o yüzden umudunu kaybetme benceyerimseniben

yanlıs tercih yapmıssın sanırım bu yıl da gerçektn coğu rehberlikçiler bile bilmiyolar sistem de yeni ösymde kimse boşta kalmasın diye iyimser bi tercih sıralaması listesi hazırlamıştı ama millet geçen yıla göre yapınca değişen pek bişey olmadı ben hiç bi rehberlikçiye gitmedim o yüzden kendim istatistik yaptım ve yerleştim ilk tercihime . şanlısın ama bu yıl üniversitelerde kontenjanların coğu boş kalmıs bunda duzgun tercihler yaparsan rahat gelir herhalde bi de tmciysn işin zor acıkcası iyi tmci cok az ama senin sıralamanda fena değil açıkta kalınmıycak bi sıralamaymış umarım gelir canım 2, tercihlerde

6 binlerde nasıl açıkta kalınır ya, emin misin doğru tercih yaptığına???

Moralinizi bozmayın..Doğru tercihle ilgili biraz da şansla tabiki..Yazdığınız bölümleri sıralaması yüksek çok kişi yazmış olabilir..Böyle durumlarda daha önce de yerleşemeyenler oldu..
Dersane tercihlerine hiç güvenmeyenlerdenim..Bilen biriyle (ya da kendiniz de olur) tercihelrinizi yapın her ihtimali düşünerek..
Bu sıralamalarla ek yerleştirmede muhakkak biyerler gelir..

Bilemiyorum kaldım işte..
Rehberlikçiler pek yardımcı olmadı kafama göre yaptım birazda açıkçası ama istediğim bölüm ingilizce öğretmenliği birazda inatçılık bende hep öğretmenlik yazdım yinede düşük sıralamadan alan yerleri yazsamda %50 burs dahil yerleşemedim.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…