• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıradışı biri bana mı denk gelicekti gönül

Bulutum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
342
233
103
Ankara
Kızlar merhaba. Sınıfımdan bir cocuga aşkımı ılan ettiğimi söylemiştim. Oda bişey demek dogru olmaz. Benım ıcın cok ani bişey acıkcası zamana bırakılmalı bazı seyler demıstı. 2 ay geçti bu olayın uzerınden. Bakısıyoruz dıyemem ama arkadaslarım soyluyor gözlerı benı arıyor onlarla degılken onlarla oldugumu dusunup o tarafa bakmalar sonra bende bazen hıssedıyorum benım bır yerde oldugumu cabuk hıssedıyor . Sınıdtayken arkadaslarıyla otururken bana taraf donup gulmeler konusmalar. Neyse arkadasım onun en yakınlarından bır cocukla sevgili oldular 1 senedir beraberler. 2 gun once kız oglana bu ıs ııcİn ne dıyor demıs benımkısını sormus. Bana dedıgı işte bişey dmek dogru olmaaz zaman dedım bazı seyler ııcın demiş. Bunu aktarmıs. Ee sence durum en demiş. Çocuk yanı arkadasım ıcın dış gorunus onemlı degıl arkadasımı etkıleyebılmelı gibi bir cumle kullanmış. Tabi biizim saf o mu dedı felan dıye sorup ustelememıs. Şımdı ben dusunuyorum o mu dedı cocugun kendısı mı uydurdu öyle dusundugunu arkadasının bundan dolayı bişey karar almadıgına dair kanaat mi geetirdi? Ben dayanamadım sevdıgım cocuga facebookta eklıyız zaten. Nasılsın yazdım. Görüldü yazdı ama 2 gun oldu cevap gelmedi. Bende daha yenı cok ama cok sınırlendım su yazıyı yazdım.

Rahatsız mı ettım bunu soyleyebılırsın ben anlayamıyorum senı konusmakta senı merak etmekte mı ters sana.. Ben sevdım ve sen dusundun konusmadı etmedı dedın nasıl oldu emınım dusundun bende dusundumm bana sevgıyı Allah verdı goz gordu gonul sevdı hayır de ewet de ama yaralı bırakma ıyıyım desen zaten dunyalar benım olur konusamayız da mı :( böyle dedım attım sımdı ne cevap gelır kkestıremıyorum ya umudum tamamen yıkılır terslerse agır bır laf gelırse.. Ya da o atmadan bişey o gormeden ben nasıl bişey daha yazıp onda bısey olup olmadıgını anlayabilirim. Onu nasıl konusturabılrıım. Ters cevap gelse bile sohbetı nasıl kurabılırım artık konusmak ve tanısmak ıstıyorum belkı oda benım cok gozumde buyuttugum kadar yok ama oyleyse dahi bana tanısma fırsatı vermelı degıl mı cok utangac ve cekıngen böyle konularda sınıfta tek bır kızla muhataplıgı yok. Hep erkekklerle beraber ve erkeklerın göz bebegı bişey yapılcaksa ona sorulur. Bende şöyle düşünüyorum. Bir erkek dışını begenmedıgının ıcını begenmez. Bana neden aşkımı soyledegıımde zaman dedı dırek hayır deseydı gercekten uzulmemı kırılmamı mı ıstedı sizin dusuncenız nedir?. Ben ondan baska herkesın sınıfta baktıgı ılgı ceken bır kzıım ama öyle sıradısı bısey oldu kı ben gıttım olmayacakmış gıbı gelene tutulddum. Mükemmlim asla dıyemem ama güzelim onun benı begendıgını bılıyorum ama etkılenmek mı ıstıyor amaçı ne onun? Ve arkadaslarından cok etkılendıgını dusunuyorum ozellıkle arkadasımın sevgılısı uyuz bırsey arkadasıma dıyemıyorum ama tuhaf biri kıza bak bız dınımız butun ınsanlarız konusmamalıyız dıyor ayrılma esıgıne getırıyor sureklı uzuyor ama ne hıkmetse bırrakmıyor yani kafasını kurdalayabılır mı bizimkinin ? Ve en cok sızden rica ettıgım konu ters cevap gelse bıle hangı laf onu benle konusmaya iter ne etkisini ceker napmalıyım. O kadar mert biri ki sınıfta tek bır erkege dahı benı soylememıs lafımı yapmamıs .Arkadasımın sevgılısı asla bılmedıgını kımsenın soylemıs ki belllı de kımse bılmıyor. Ben sevıyorum ve onu hayatımda gercekten istiyorum.. Baana yardım edın.

Bence hiç de mert bir adam değil.
Nefret ederim; insanı arada bırakan,yuvarlak konuşan, ne istediğini bilmeyen,aman pastam bütün dursun da karnım tok olsun diyenlerden...
Gerçekten gönlü olsa zaten koşa koşa gelirdi.
Eminim çok iyi bir kızsındır,fıstık gibi güzelsindir de.
Onun sana koşması gerek.
Böyle totosu Hilton'a vurmuş,hele ki arkadaşları onu etkilemen gerektiğini söylemiş,ne ayıp!!!
O seni etkilesin ya bırak boşver.
Çok sinirlendim ben!

Bence hiç de mert bir adam değil.
Nefret ederim; insanı arada bırakan,yuvarlak konuşan, ne istediğini bilmeyen,aman pastam bütün dursun da karnım tok olsun diyenlerden...
Gerçekten gönlü olsa zaten koşa koşa gelirdi.
Eminim çok iyi bir kızsındır,fıstık gibi güzelsindir de.
Onun sana koşması gerek.
Böyle totosu Hilton'a vurmuş,hele ki arkadaşları onu etkilemen gerektiğini söylemiş,ne ayıp!!!
O seni etkilesin ya bırak boşver.
Çok sinirlendim ben!

Cevap geldi konustuk bıraz suan duygusal acıdan kımseyle dusunmuyormus. Kendısınıde de bana da haksızlık olurmus konuşmak bile. Bence bunu böyle zamana bırakalım dedı. Bende sınırlenıp sadece zaman ney bana bunu acıkla dedım. Yanı resmen zaman diyor hala bırak bekleme benden hayır yok ıstemıyorum kızım demıyor hala kıvırıyor ozellıkle ustune gıttım. Bana dedıgı laf şu:Bişey diyemiyorum.aklımda hiç bişey yok. Ben anladıgım zamanla olur belkı dıyorsun dedım.Hani bilmiyorum lütfen beni zor duruma sokma.baglayici bişey demek istemem. dedı.Kararsızsın bana bu de kararsızım de.
Zaman dersın beklerım o zmaan bu anlaama gelır dedım.zaten zaman dedın kı
bastada bunu dedın dedım. Cevap su:Lütfen rica ediyorm.beni zorlama.pekı benım beklememe kendı basıma hıc ümıt almadan buna ne dersın diyorum ölçuyorum.Sana da duygularına da saygı duyoyorum.yorum yapamam. dedı. EE o halde beklıyorum ben dedım Allaha Emanet dedim resmen bekle diyor bende sevıyorum tamam vazgecıyorum sen bır kere adam degılsın bır turlu dıyemedımm. O cok kararsız kendınden emın olmadan uzmekten korkuyor gibi. Ama ben beklerım dedıgım zaman yok bekleme demıyor ama kendı bekle demekten kacıyor. Resmen sen bekle anlamına getırıyor ama agızyla demıyorr. Yazdıkca ne tuhaf bır ınsan oldugunu yenı yenı anlıyorum....Çok haklısınnnnn canım gercekten tuhaf ınsanlarr sevmek yurek işi böylelerıne gıcık oluyorum.

Back
X