Lekeler, Çiller Sir ağda yüzünden oluşan lekeler !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım aynen bnm de öle olmştu acıdan kollarımı kapayamıyodum ama baya oldu bu olay başıma geleli o günden snra kara koltukaltlarına sahip oldum sen bepantenin hangisini kullandım ben su an plus sürüorum yeni başladım expigment almayı düşünüorumkafamçokkarıştı

Herkese merhaba..Ben de bir süre önce sir ağda mağduru oldum. Hem de kendi kendimi mağdur ettim! Evde bir süredir öylece duran sir ağda bantlarını dudak üstüm için kullandım. ılk gün birşey olmadı ama ertesi gün kabartılar ve kıpkırmızı görüntü ve kaşıntı oldu. Evde Bepanthene vardı, ondan sürdüm ama bikaç gün boyunca hiç değişiklik olmayınca eczaneye gideyim dedim. Eczacı kız sinirlerimi feci bozdu, aa tüh tühh vah vahh diyerek kesin iz kalır dedi Bana Fito krem verdi. Ama ben tabii iz kalacak korkusuyla cilt doktorumu aradım sordum, durumumu anlatıp. O da Advantan almamı ve 15 gün boyunca her gün sürmemi söyledi ve 30 ya da üzerinde bir güneş koruyucu sürmemi söyledi dışarı çıkarken. Ben de öyle yaptım, arada da kızın verdiği Fito kremi sürdüm. 15 gün dolduktan sonra Advantanı bırakıp Fito'ya devam ettim. Yavaş yavaş soldu o kırmızı-kahverengi arası görüntü ve şu an yaklaşık 1 ay oldu, en ufak bir iz kalmadı! :) Bunları yazdım, çünkü bu lekeyle uğraşırken sürekli bu siteye de bakıyodum, hani iz kalırsa (ki kesin kalır diye düşünüyodum) leke soyucu olarak burada yazılan deneyimlere bakıyodum. ız geçince de, hemen buraya yazmam gerek gibi düşündüm.
Tabii, ben bu sir ağda yaptırdıktan bikaç gün sonra bunları kullanmaya başladım, yani aylar geçmişse yine de faydalı olur mu bilemiyorum.

senelerdir sırf bu yüzden askılı bluz giyemiyorum expigment de kullandım sabırlı olmak lazım düzenli olarak kullanıldığında fark ediyor bende de azalma oldu ama şu an hala lekeli. ne yapmam lazım hangi bepanteni kullanmalıyım?senağlama

merabalar arkadaşlar,ben henüz yeniyim ama yazamadan yapamadım,güzellik uzmanıyım,sir ağda tüyle beraber deriyede yapıştığı için cildin en üstündeki tabakayıda çekiyoruz ve cilt korunmasız kalıyor,bu yüzden yazları mümkün olduğu kadar yaptırmamak yada güneşe sıcağa çıkmamak gerekir,ilk bir kaç gün yaptırdıktan sonra lütfen bir şey sürmeyin,lekeler için yanık merhemi kullanabilirsiz,ve de ağdanın sıcak olmasıda leke yapar aklınızda bulunsun ,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…