Sir Ağda Yarası :/

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
453
16
68
Tekirdağ
Ya ben yüzüm için sir ağda yaptırdım fakat sol yanağım tam gözümü altı o kadar kötü oldu ki :/ ilkte değil bu... Ama ilk defa böyle oluyor sanki yanmış gibi kıpkırmızı. Bepanthen falan sürdüm ama hala aynı şekilde kırmızı ve kararıyo sanki gitgide iz kalır mı ? ne yapıcam ? Yardım lütfen

ağda sıcak mıydı benim de koltuk altımda olmuştu kendiliğinden geçti bepanten iyi gelebilir ama ısısına dikkat et bidaha

Zamanla Geçer iz kalmaz.. Ağdayı Kendinmi Yaptın kuafördemi yaptırdın ? Ağdalarda Ünlü markaları kullanmanızı öneririm diğerleri yüzü tahriş ediyor

canım hiç buralarda cevap beklemekle uğraşma cildiyeye git benimde başıma gelmişti aynısı antibiotik+sabun+krem vardı ilk günden bi farklılık vardı ama düzenli kullanmadığım için kesin bi sonuc göremedim yüzümü sabunla+kremlerle kille falan temizledim azalmaya başladılar

Yüze uygulanan şir ağda zaten sureklı yüzde ız bırakıyor güneş koruyucu kullan muhakak sıyah leke oluyor geçmı olsn

Aynı sorun benimde başıma geldi hemde birkac kez birden. Yüzüm hassas benim agda yaptırınca yara oldu benimde dudagımın kenarı. önce yanıyo sonra kızarıp kabuk baglıyo .sonra geçiyo ama.ben birde yüzdeki çil ve lekeler için sabun kullanıyorum onunda olumlu etkisi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…