• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir agda yapıskanları tenımde kaldı

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
sir agda yapıskanları tenımde kaldı acıl yardım kızlar nasıl cıkarıcam bunları o kadar keselendım lıflendım halada cıkmıyor zaten bır suru morartmısım kollarımı acıl bu yapıskanları cıkarmam lazım ne yapayım

canım evde bebe yağı yok mu? onu sür hemen çıkar, birde hemen sir ağdadan sonra duşa girmeseydim tenin şismesin, 2 saat kadar bekleseydin

sir ağda için özel yağlarından yoksa

bebe yağıyla temizleyebilirsin

canım evde bebe yağı yok mu? onu sür hemen çıkar, birde hemen sir ağdadan sonra duşa girmeseydim tenin şismesin, 2 saat kadar bekleseydin

bebe yağı, vücut yağı vs. yoksa zeytinyağı da işe yarıyor.
tecrübe ile sabit.
geçmiş olsun :)

kızlar bebek yagı ne gezer evde bu arada hemen dusa gırdım yapıs yapıs duramazdım zaten bırcok yerım mormosr otesı oldu zaten bu aradada vazelın surdum sanırım ıyı geldı

içinde temzleme mendili olur genelde sirin ama yoksa bir marketten yağını al derim 5lirayı gecmeyen ucz bir şey bayada gidio daha btmedi bnm cıre oil flan yazıo valla bnmde ilk zmnlr yapışırdı banyo yapsam da mendlim kalmzdı pantolan giysem onada yapışırdı snra tek tek evn içine dökülüo kurudkça annem bağırırdı :D

en dandik krem bile çıkarır sir ağdayı.. evde krem de yoksa sıvıyağla ovala çıkar..

çiçekyağı da çıkarır. eğer bacağının tümüne sürmek istemiyorsan yağı bir pamuğa dök, pamuğu da yapışkan yerlere sür canım..

öyle bebek yağına fln gerek yok SIVI YAĞ ile hmn çıkıyo boşuna morartmışsın eziyet çekmişsin

Back