sevdakusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2015 194 79 48 32 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #21 Kızlar hepinize çok teşekkürler, ilginize, alakanıza eksik olmayın
C cilginkimyaci O hem fırtınam, hem de limanım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Nisan 2016 660 1.642 113 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #22 Aynı benim koltuk altımda öyle oluyor, ağda yapınca 3 gün acısını çekiyorum. Bide benim 1 hafta sonra kabuklanıyodu daha sonra dökülüyordu.
Aynı benim koltuk altımda öyle oluyor, ağda yapınca 3 gün acısını çekiyorum. Bide benim 1 hafta sonra kabuklanıyodu daha sonra dökülüyordu.
M MerveOkanAsk Sevişerek Aşktan Ölünür ☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2016 1.167 1.879 48 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #23 Sırf bunlardan kurutulmak icin Philips lumea lazer epilasyon aleti aliyorum insallah cok araştırdım bu markaya karar verdim. Insallah kurtulcam annenle beraber. Sende lazer düşün bence cildin de hassasmış hem acı çekme .
Sırf bunlardan kurutulmak icin Philips lumea lazer epilasyon aleti aliyorum insallah cok araştırdım bu markaya karar verdim. Insallah kurtulcam annenle beraber. Sende lazer düşün bence cildin de hassasmış hem acı çekme .
deepsimply Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Nisan 2010 5.180 7.603 398 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #24 Bepanten ve madecassol kremi karistirip surun ,normalde bisi olmasa bile agdadan donunce bu islemi yapin , Mikrobu kirar
Bepanten ve madecassol kremi karistirip surun ,normalde bisi olmasa bile agdadan donunce bu islemi yapin , Mikrobu kirar
elphidium Platinium Uye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 893 863 303 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #25 Tahris olmus muhtemelen, ben genelde agdadan sonra ozon yagi kullaniyorum. Hem tahrisi azaltiyor hem de dezenfekte ediyor
Tahris olmus muhtemelen, ben genelde agdadan sonra ozon yagi kullaniyorum. Hem tahrisi azaltiyor hem de dezenfekte ediyor
S selda7676 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 4 0 1 49 18 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #26 forever livingin propolisli kremini onerebilirim. Joker kremim benim her turlu ufak tefek cilt problemlerimde imdadima yetisiyor. Tamamen bitkisel olmasi da cabasi. ... dan siparis verebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2019
forever livingin propolisli kremini onerebilirim. Joker kremim benim her turlu ufak tefek cilt problemlerimde imdadima yetisiyor. Tamamen bitkisel olmasi da cabasi. ... dan siparis verebilirsiniz.
millena451 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2014 37 5 38 26 18 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdakusu #27 Benimde yüzümde aynı sorun varrr kaşımaktan gece uyuyamadım çok tatlı kaşınıyor iz kalır diye korkuyorum
Benimde yüzümde aynı sorun varrr kaşımaktan gece uyuyamadım çok tatlı kaşınıyor iz kalır diye korkuyorum