evet canım, çubukla sürdü bezle de kaldırdı. Çok sıcak mıydı hatırlamıyorum. En çok bikini bölgesinden korkuyorum. O yüzden koltuk altına hiç odaklanmadım. Ama böyle olducanim agdayi sicak yapistirmi olabilirmi ?
yada konserve sir agdamiydi yani cubukla surup kagitlami kaldirdi agdayi ?
Evet düşünüyorum bende haklısınızLazere gidin cok memnunum sahse
Agdada makinede hep ayni sorunlar
sicak olsaydi hatirlardin kesinlikle ama konserve agda kullanmis sana o agda diger sir agdalara gore neden bilmiyorum daha kuvvetli ve deriyide kaldirabiliyor sonrasinda bir kac gun sizlayip kabuk bagliyam bir yaraya donusuyoevet canım, çubukla sürdü bezle de kaldırdı. Çok sıcak mıydı hatırlamıyorum. En çok bikini bölgesinden korkuyorum. O yüzden koltuk altına hiç odaklanmadım. Ama böyle oldu
Bir hafta oldu. Bugün biraz azalmıştı seviniyordum. farkında olmadan kaşıdım kaşıdığım yerler kabardı yineTahriş olmuş. bephantol iyi gelir. bir kac gun sonra gecer ama deodorant falan kullanma bu surede
Evet sanki şuan kabuklanmış gibi minik alerjiler. İnşallah tamamen geçer beklemedeyim bakalım, teşekkürler bu aradasicak olsaydi hatirlardin kesinlikle ama konserve agda kullanmis sana o agda diger sir agdalara gore neden bilmiyorum daha kuvvetli ve deriyide kaldirabiliyor sonrasinda bir kac gun sizlayip kabuk bagliyam bir yaraya donusuyo
O zaman bir eczacı ya da doktora danış canım. daha etkili bir krem verir belki.Bir hafta oldu. Bugün biraz azalmıştı seviniyordum. farkında olmadan kaşıdım kaşıdığım yerler kabardı yine
deodorant roll on vs kullanmıyorum bu süreçte. Ayy bilmiyorum çok pişmanım ne zor işlerbir kremi vardi adini hatirlayamadim yarin yazacagim sana deodorant falan sikma banyoda cok lifleme
deodorant roll on vs kullanmıyorum bu süreçte. Ayy bilmiyorum çok pişmanım ne zor işler
Tamam canım çok sağol, kullanmıyorum ekstra bişeybir kremi vardi adini hatirlayamadim yarin yazacagim sana deodorant falan sikma banyoda cok lifleme
TERRAMYCIN yada MADECASOL al eczaneden kullan gecerTamam canım çok sağol, kullanmıyorum ekstra bişey
teşekkür ederim tekrar bakıcam hemen yarınTERRAMYCIN kremin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?