Sir ağda sonrası :(

sevdakusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
194
79
48
32
Kızlar selam.
Geçen hafta sir ağdaya gittim. 1buçuk aylık evliyim düğünden önce gitmiştim ilk kuaföre ağda için. Özel bölgeme. Hiç sorun yaşamdım. Daha sonra birkaç kez daha gittim sorunsuz geçti. En son gidişimde yani geçen hafta; koltuk altını da alalım dedi, tamam dedim. Öncesinde epilatör kullanırdım. Kuaförden geldiğim gün ve ertesi gün kızarıktı çok acıyordu. Önemsemedim. Çünkü çok hassas bi cildim var. Daha sonraki gün baktığımda ise kızarıklık artmış bide üstüne kabartılar eklenmişti. Ağda sonrası gibi değilde alerji gibi bildiğiniz ve kaşınıyo. Bazen kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Kaşıdıkça daha kötü oluyor çünkü. Hametn kullandım işe yaramadı. Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın daha önce böyle böyle bişey yaşayan var mı kızlar yardım lütfennnn

Lazere gidin cok memnunum sahse
Agdada makinede hep ayni sorunlar

canim agdayi sicak yapistirmi olabilirmi ?
yada konserve sir agdamiydi yani cubukla surup kagitlami kaldirdi agdayi ?

canim agdayi sicak yapistirmi olabilirmi ?
yada konserve sir agdamiydi yani cubukla surup kagitlami kaldirdi agdayi ?
evet canım, çubukla sürdü bezle de kaldırdı. Çok sıcak mıydı hatırlamıyorum. En çok bikini bölgesinden korkuyorum. O yüzden koltuk altına hiç odaklanmadım. Ama böyle oldu

Tahriş olmuş. bephantol iyi gelir. bir kac gun sonra gecer ama deodorant falan kullanma bu surede

koltuk altımda bende de aynı sorun var Ve ben işi çözdüm artık kızarıklığa kumaş değdikçe kabarıp duruyor . yani benimki böyleydi ...

evet canım, çubukla sürdü bezle de kaldırdı. Çok sıcak mıydı hatırlamıyorum. En çok bikini bölgesinden korkuyorum. O yüzden koltuk altına hiç odaklanmadım. Ama böyle oldu
sicak olsaydi hatirlardin kesinlikle ama konserve agda kullanmis sana o agda diger sir agdalara gore neden bilmiyorum daha kuvvetli ve deriyide kaldirabiliyor sonrasinda bir kac gun sizlayip kabuk bagliyam bir yaraya donusuyo

sicak olsaydi hatirlardin kesinlikle ama konserve agda kullanmis sana o agda diger sir agdalara gore neden bilmiyorum daha kuvvetli ve deriyide kaldirabiliyor sonrasinda bir kac gun sizlayip kabuk bagliyam bir yaraya donusuyo
Evet sanki şuan kabuklanmış gibi minik alerjiler. İnşallah tamamen geçer beklemedeyim bakalım, teşekkürler bu arada

bir kremi vardi adini hatirlayamadim yarin yazacagim sana deodorant falan sikma banyoda cok lifleme

Bende de olur o kabartılar ağda alerji yapıyor bende ama 2-3 güne geçiyor. Benim üst kollarda oluyor ama sadece

Zeytin yagi surebilirsin. Rollon deodorant kullanma bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…