Sir ağda,sir ağda kullanımı,sir ağda makinası hakkında bilgiler

• Konu Sahibi papatya_34

Ben hemen donandan yapıyorum canım yani konserve ağda zaten küçük bölümler halinde çalıştığı için hemen sürüp kaldırıyosun öle bir sorun olmuyo bikini bölgemde kullanıyorum hem ben..Daha önce kartuş kullanıyordum yapış yapış dediğinden ağda yağı var onla kalıntılarını alabilirsin ancak yoksa çıkmaz.Ama kartuşuda bikini bölgene kullanamazsın..

• Konu Sahibi papatya_34
ooof oof. bu zamana kadar kuaförlere verdiğim paraya acıdım kızlar inanın. evde yapmak süper. az önce yaptım inanın çok pratik ve maliyeti de uygun. tavsiye ediyorum şiddetle.

• Konu Sahibi papatya_34
evet öyle canım sen ne kullanıyorsun ağdan makinan ne???

• Konu Sahibi papatya_34
Canım kartuş mu soruyorsun yoksa konservemi?Ben konserve kullanıyorum makina ANGEL MARKASI memnunum....

kartuşla konserve arasındaki fark ne??? Ben çok cahilmişim ya...Hepsini neyle almak daha kolay??

konserve ağda nasıl yapılıyor???:uhm: bikini bölgesine hiç ağda denemedim çok acıyor mu??

ooof oof. bu zamana kadar kuaförlere verdiğim paraya acıdım kızlar inanın. evde yapmak süper. az önce yaptım inanın çok pratik ve maliyeti de uygun. tavsiye ediyorum şiddetle.

Tanaçaydı dimi seninki? Kaça maloldu canım? Bikini bölgesi için de var mı ürünleri?

• Konu Sahibi papatya_34

• Konu Sahibi papatya_34
hanımlar sir ağdanın 2 türü var, biri kalıp dieri normal sir. bu kalıp sir donan sir ağda. tenekede ben gittim dier türden sir ağdadan aldıydım kurumadıydı mahvolmuştum. kalıp ağda diye sölemeniz gerekiyomuş her tenekede satılan sir kuruyan kalıp gibi donandan olmayabiliyo ona göre sorun alın.

• Konu Sahibi papatya_34

canım benimki depilissima tanaçanın kartuş ısıtıcı seti. et halinde, ısıtıcı makine(100'Lük olan ısıtıcı)+1 kartuş+4 tane temizleme mendili, 2 tane ağda sonrası bakım solüsyonu+20 tane bez+çantası = 49,60TL'ye aldım.

bide şimdi tanaçanın yaz kampanyası var. yine set halinde ısıtıcı ve 25TL ye satıolar. ama onun ısıtıcısı 50'lik yani ufak. 50lik kartuşları sadece depilissimada gördüm başka markada görmediğim için almadım onu. heryerde 100lük satıolar. ama bu yaz kampanyasının fiyatı çok uygun, bide ısıtıcısı standlı. benim aldığım standı yok. kendi kendine ayakta duruo. gerçi çok işe yarıomu o stand bilmiorum ama daha şık durduğu kesin kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi papatya_34
bak canım bir de resmini ekliyeyim resimli açıklama olsun.
bu resimdeki benim aldığım 100lük olan(49,60TL).

bu da yaz kampanyası 24,90TL'ye satıolar 50lik olan:

ama işte mesela bikini bölgesi çevresi veya koltuk altı için de kullanmak istiyosan küçük uçlu kartuşlar var onların 50liği yok. hep 100lük var piyasada. küçük uçlu pudralı(titanyum) kartuş(100lük):

bi de bunların büyük uçluları var, cildi hassas olanlar için sanırım. onun hem 100lüğü hem 50liği var:

mujuks

• Konu Sahibi papatya_34

Teşekkürler canım...

Offff offff bu bayanların ne bu çilesi ya...

Kartuşta da bu sorun olur mu ki???

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Yazdıklarınızı okuyunca netten sipariş verdim inşallah bir aksilik olmazsa gelecek. Geldiğinde de bana kullanım hakkında ipuçları verirsiniz dimi? Ben kartuşlu, tanaçan marka aldım, deneyeceğim bakalım..Sonucu size söylerim. Şimdiye kadar hep epilasyon cihazıyla aldım hep batık oldu..Geçen ay kuaföre gidip sir ağda yaptırdım ilk defa süper rahattı inşallah bu aldıklarımla evde daha rahat olur. Ayrıca üstünden 4 hafta geçmesine rağmen doğru düzgün çıkmadılar bile, acaba kuaförde bir hilesi mi vardı???

• Konu Sahibi papatya_34
kartuşla sürdüğünüzü tutup çekemezsiniz zaten bez yapıştırmak zorundasınız o yüzden sorun olmaz.

• Konu Sahibi papatya_34
bu arada o küçük uçlu çok iyiymiş ya. kızlar istanbulda direkt gidip alabileceğimiz bi yer varmı bu setleri?

• Konu Sahibi papatya_34
kartuşla sürdüğünüzü tutup çekemezsiniz zaten bez yapıştırmak zorundasınız o yüzden sorun olmaz.

Çok teşekkür ederim canım, cahillik zor işte..

bu arada o küçük uçlu çok iyiymiş ya. kızlar istanbulda direkt gidip alabileceğimiz bi yer varmı bu setleri?

Canım ben netten aldım,online sitesi var ve dışarıdan daha ucuz..Google'a ismini yaz çıkıyor..

• Konu Sahibi papatya_34
netten alamam ben canım o yüzden acaba gidip alabilceğimiz bi yer varmı diye sormuştumm..

• Konu Sahibi papatya_34
Neden netten alamıyorsun ki? Ben havale yaptım, kredi kartım yok.. ınan dışarıda sattıklarından daha ucuz fiyatı..ıstanbul'da oturmuyorum ama eminim bilenler sana yardımcı olacaktır..

• Konu Sahibi papatya_34
Tanıdığınız kuaför varsa ordan alın bencee ben öle yaptım...

• Konu Sahibi papatya_34
Neden netten alamıyorsun ki? Ben havale yaptım, kredi kartım yok.. İnan dışarıda sattıklarından daha ucuz fiyatı..İstanbul'da oturmuyorum ama eminim bilenler sana yardımcı olacaktır..

banka hesabım da yok canım :) o yüzden netten aldığım şeyleri (ki sadece kitap alıyorum) posta çekiyle öderim hep. bunları satanlar da posta çeki kabul etmeyebilir, bi de hani gidiyim inceliyim dedim nedir ne değildir ben de pek bilgi sahibi deilim..

Tanıdığınız kuaför varsa ordan alın bencee ben öle yaptım...

var canım güzellik uzmanı var 10 senedir tanıdığımız ama kadın satmıyo. biz eskiden teneke tabakta bu kalıp ağdayı ısıtıp yapardık annemle böle kuaförlerden alıp. aldığımız yer çok pahalandırdı, bu tanıdığımız olan hanım da gelin bana ben yapıyım dedi yani olmadı :)))

• Konu Sahibi papatya_34
Canım malzemecileri yok mu onların onlardan alırsın...Bende kalıp ağda aldım 7 liraya...

• Konu Sahibi papatya_34
bilmiyorumki malzemeci.. yakında bi kozmetik ürünleri falan satan kocaman bi dükkan var. oraya mı sorsam CADIARZU

• Konu Sahibi papatya_34
şansını dene bence.................

• Konu Sahibi papatya_34
kızlar ben gitti gidiyordan aldım. tanaçanın sitesinde bazı ürünler daha pahalı. bazısı ucuz da. ilginç.
yani hepsine göz atın fiyatlarına öyle alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…