-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
canım ben koltuk altı tüm bacak ve bikini bölgesi aldırıyorum
şimdiye kadar sürdüğü en fazla 40 dk olmuştur
o da benim cebelleşmelerim yüzünden
ya kızlar ben de 5 aydrı falan koltukaltıma jilet vuruyorum kış mevsimi diye uğraşmadım ağdayla kendim de koltukaltımı alamıyorumyarın kuaföre gidicem tabi bu arada jilet vurduğum için çoğaldı düzenli olarak gitsem ne kadar zamanda azalmaya başlar tahminen bi fikri olan var mı? :)
acıda illaki acıyacak tabiki ama öyle korkulacak bir acı değil evde kendimde yaptım ağdayı inana kendi yaptığım çok çok fazla acıdı resmen kendime çinişkencesi yapmak gibibirşey çünkü kılın yönünü vs kuför daha net görüyor ayrıca siz kendiniz yaparken duruşunuz sürüşünü vs tamaman farklı oluyor dolayısıyla azalma çok daha az olur veya hiç olmaz. Ama kuaför kıl kökünün yönüne göre sürüp çektiği için ve o malum bölgede çok yakın kısımlarda kıl kökünün yönüde farklılaştığından kuaför buna göre alıyor ve çok daha çabuk etkisini görüyorsunuz.
ayrıca heryeriniz yapış yapış olmuyorbir gününüz ağdayla bitmiyor :)
dün gözümü kararttım ve kuaföre gittim bikini bölgesi için. 5 yıldır jilet kullanıyorum artık kılların halini siz düşünün. çok utandığım iç
in hep erteliyordum ama artık canıma tak etti her hafta jilet üstelik hemen ertesi güne çıkmaya başlıyorlar. önce baya utandım açmak istemedim ama kadın rahatlattı. şöyle söylim inanılmaz acıdı kadının eline yapıştım kıvrandımama sonuca değdi doğrusu. bide bi serum verdi 3 gün gündüz gece sürünce tüyleri azaltıp zayıflatıyormuş kullanıyorum bakalım sonuç ne olucak. ama artık jilete tövbeliyim.
ne kadar ödedin bikini bölgesi icin
kızlar bugün ilk kez randevu aldım bikini bölgesine sir ağda için ama vazgeçsem mi diye düşünüyorum çok utanıyorum nasıl yaptırıcam diye?birde nasıl açıyorsunuz o bölgeyi komple mi?korkudan ordan akıntı falan gelir mi diye düşünüyorum gitmden önce yapmam gereken bişey var mı oraya nasıl çamaşır giymeli off napıcam ben lütfen yardımmm
Canim bunlari hic kafana takma. Bu onlarin isi ve seni incelemek icin bakmiyacak, isini yapacak. Rahat ol, git istedigin gibi davran. Ben olsam biraz uzun bi tshirt giyerdim, en azindan agdayi hazirlarken filan rahat edeyim diye. Regl olmadigin sürece bi sorun olacagini sanmiyorum.:82:
off tşk ederim canım ama öyle gerginim ki anlatamam nasıl üzerimden atıcam bilmem randevumada 2 saat kaldı uzun tişört iyi fikir öyle cıscıbıl kalma fikri çok tuhaf geliyo bana
Kızlar İstanbul Avrupa Yakası'nda bana bi güzellik salonu tavsiye edebilecek varsa çok makbule geçer.En son geçen hafta kendim yapayım dedim ama beceremiyorum.Kesin gitmem lazım,tatile çıkmak üzereyim.Avrupa Yakası'nda her yer olabilir ama özellikle Bakırköy-Bahçelievler civarı bana yakın.