- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.501
gönderdim canım genelde birincisi açık oluyo ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem bu topicte en şen şakrak sendin ondan sanırım hihoyyyt
Bişey olmasında aman düzelir havalarda kötü insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor yerimseniben
gönderdim canım genelde birincisi açık oluyo ama
geçecektir biliorum ama sıkılyorum yalnızlığımdan umutsuzluğumdan herşeyuin bomboş olmasından sıkıldım sanırım....
geçecektir biliorum ama sıkılyorum yalnızlığımdan umutsuzluğumdan herşeyuin bomboş olmasından sıkıldım sanırım....
Benimde avea ama bilmiyorum
bende sana yollarım bekle kaydirigubbakcemile2
Avea 5000 smsim var millete sapukluk yapıyorum
Yalnızlığı unut insan bazen etrafında milyonlarca kişi olsa bile yalnız kalır.yerimsenibenŞeniz
benim de 541 li olan şirket hatta yani fatura falan ödemediğime oo herkesi arayıp duruyom kaydirigubbakcemile3
spedimmm bende en az senın kadar heyecanlandım walla.... söz günüm aklıma geldi....
canım allah hep mutlu etsın sızı ınsallah guzel bı omrun temellerını atıcaksınız yarın
guzel bı aksam dlıyorum yarn sana
cok oynama hee :)) gelın dedıgn o kdr oynamaz
spedimmm bende en az senın kadar heyecanlandım walla.... söz günüm aklıma geldi....
canım allah hep mutlu etsın sızı ınsallah guzel bı omrun temellerını atıcaksınız yarın
guzel bı aksam dlıyorum yarn sana
cok oynama hee :)) gelın dedıgn o kdr oynamaz
dimi mesela ben hiçç oynamadım o gün
Ben mümkün değl Vallahi hiç duramam :teytey:
Dün bile oynadım :dance::teytey::smiley-cool:
ben o gün hastalanmıştım herkes diyo oynayalım falan dedim mümkün değil bide zaten heryer dolu oynamaya yer yok
hımm anladım canım
benimde öyle hattım var işyerinde yalnız akannehir
Çok sağol canım senin sözünü hatırlıyorum Vallahi.
O gün KK dan Arkadaşlarla buluşmuştuk.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
hımmm işte bende dün ona sinirlendim yerimiz daraldı ama
herkezi odadan dışarı çıkartıp yine oynarım hihoyyyt
hımmm işte bende dün ona sinirlendim yerimiz daraldı ama
herkezi odadan dışarı çıkartıp yine oynarım hihoyyyt
evet canım gelememiştim doğal olrk bende kaydirigubbakcemile3
kız allah iyiliğini versn :roflol:
bende soz gunu heyecandan oldgm yerde zıplamaktan stres yaptm erken hastalanmstım :kedi: dolayısıyla fzla oynayamamıstm.... hasanda hadııı askım hadıı dıo bı dokturuyo..sozde oynamayı bılmıyoduuu yalnızzz :roflol:
kız allah iyiliğini versn :roflol:
bende soz gunu heyecandan oldgm yerde zıplamaktan stres yaptm erken hastalanmstım :kedi: dolayısıyla fzla oynayamamıstm.... hasanda hadııı askım hadıı dıo bı dokturuyo..sozde oynamayı bılmıyoduuu yalnızzz :roflol:
bende aslının söz tarihini unutamam çünkü o gün annemin doğum günüydü hatta pasta keserken aslılarda şimdi kesiyodur falan diye geçiriyodum aklımdan
bende aslının söz tarihini unutamam çünkü o gün annemin doğum günüydü hatta pasta keserken aslılarda şimdi kesiyodur falan diye geçiriyodum aklımdan
ohh bide bilse ne yapardı çok merak ettim ama ben öle eğlenceli düğünleri falan çok severim ya
hiç sevmem kös kös oturmayı ama kendiminkinde hiç bişey yapamadım
vereliniortak Bakalım bizim Hakan napıcak kaçışı yok oynuycak:roflol:
woow seninde aklında kalmış ne güzel işte sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2