- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #12.421
Yok Canım Artık Barışmayız Gerçi Bugün Bitti Ama Bu Son Ve Kesin Ayrılık.. Herşeyin Hayırlısı Allah tan..
Sen Mi Eskiyeceksin -tatlicadiarzu-
heheh hiç yabancılık çekmedim bende çok kullanırım tatlım lafına ve kullanır sevdiğimdekaydirigubbakcemile3 meryem canım ismim
Kızlar son kez diyip kaç kez üstüste barışrsanız emin olun karşınızdaki erkek hiç değişmez.ve hayatınızda bitti ve başla arasıonda geçer.
ühüü ühüüü benim bitti diyip naz yapabilcek bir yiğidim bile yok :)))
Yok Meryem'cim Zaten Fedakarlık Yapan Bendim.. Kankam Çok İyi Bilir Ama Bi yerde Tıkandı Artık..
Kızlar son kez diyip kaç kez üstüste barışrsanız emin olun karşınızdaki erkek hiç değişmez.ve hayatınızda bitti ve başla arasıonda geçer.
bitti denilen yerde bi daha hiç bişey aynı olmaz elbette bizde kavga ediyoruz tartışıyorz bazen yeter diyoruz ama BİTTİ çok ağır bi aşk için tabi nacizane fikrim olmadı baştan olmadı baştan bunu hakan ile deneyemem belki de daha kıymetli onun için olabilir :teytey:
ben tıkicam onu foseptiğe atıcam merak etme kanka sen :)
O Kadar Çok Şeyler Yaşandıki Tatlım.. Son Söz Söylendi Bu Sabah Maalesef senağlama
Demekki Ben O Kadar Değerli Değilmişim Bunca Zaman Ya Ben Aptaldım Yada O Çok İyi Rol Yaptı :1no2:
günaydın kızlarr
çokk keyifliyim bugün :teytey:
son 6 :dance:
Mrb Kızlar Günaydın Nasılsınız ?
Ece sana bir şey sorucam.Sizin İnegöl'deki mobilyanın ismi nedir? Bide internet adresini verebilirmisin sitesinin? Burda Yenibosna'da Bit Pazarı yani Eskidji diye bi yer var orda belirli standartlarda mobilya,beyaz eşya v.s satılıyor.Uzman Mobilya diye bi mobilyanın eşyalarını çok beğendik.Fabrikamız inegölde dediler.O akşamda babamın bi arkadaşı mobilya işinde çalışıyo ama çanakkalede doğtaşın fabrikasında.bize yemek odası+salon takımı+yatak odası toplam 5500 tl fiyat verdiler o dediğim yerde.babamın arkadaşıda dediki aynılarını bulursunuz inegölde hem daha sağlamdır inegölün malı hiç bi yere benzemez hemde yarı fiyatına kadar inebilir dedi doğrumudur? yani o tarafa gelsek gerçekten uyguna mobilya bulabilirmiyiz?
bu konuda danışabileceğim tek kişi sensin :)
günaydın kızlarr
çokk keyifliyim bugün :teytey:
son 6 :dance: