- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #12.401
evt talyacım son 7 günüm kaldı sonra bende nişanlı olucam inşş
yahu okadar para verilirmi 4 5 saat için yaa... bi taksidini kaparsın yada balayına gidersinnn gizem delilik etmeee..
ece korkma acımicak sadece çok yorulup çok tepinip çok eğleniceksinnnnn gizemden biliyorum :) bide çene kası yapıcaksın gülmekten :)
anladığım kulupten tanıdığım kadarıyla sen aynı ben gibisin... ilgi manyağıısempatiksalakcinni 2 dakka msjsız bırakmıycak arıycak sorucakkkaydirigubbakcemile2
eee sevgili dediğinde öyle olur...
Net fiyat öğrenmem lazım sen bi koşu git öğren gel hade kalk :dance:
o gülmek var ya bi süre sonra olmuyor istesende yapamıyorsun :jeyyar::jeyyar:
Sabah 9da başladık gece 4 hala sırıtıyorum :1closedeyes::1closedeyes::asigim:
üstüne bastın ayağını çek tatlım kaydirigubbakcemile3
yaa korkuyorum ben
gamze ya acırsa akannehir
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni madem bu gitti yenisine sağlık o zaman gamzecim bulursun inşallah gönlünce biriniguclubacismile
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni madem bu gitti yenisine sağlık o zaman gamzecim bulursun inşallah gönlünce biriniguclubacismile
Buna bende amin demek istiyorum bugün itibariyle..
yenisini bulana kadar ben eskicem tatlım kaydirigubbakcemile3 bu arada tatlım kaldı seninde adınisim neydi senin??
yenisini bulana kadar ben eskicem tatlım kaydirigubbakcemile3 bu arada tatlım kaldı seninde adınisim neydi senin??
diyelim o zaman hepbirlikte:Saruboceq::Saruboceq:
Amin cnm aminnnn :Saruboceq:
Benimki Gerçi Taze bitti Az Zaman geçsin :1ninca:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gamze için dediğimizi sanıyordummbilmiyorumkismile senin için inşallah barışırsınız diyimmm:Saruboceq: