Sipaydi ye Yardım lütfen

Yok Canım Artık Barışmayız Gerçi Bugün Bitti Ama Bu Son Ve Kesin Ayrılık.. Herşeyin Hayırlısı Allah tan..

oooo ben kaç kere bu son kesindi dedim sayısını unuttummkaydirigubbakcemile3 eğer affedilemiycek bir hatası yoksa ve çok seviyorsan kıyamaz barışırsınız... olması gerekende bu zatenn biz kızlar bazen şımarıkça davranıyoruz hemen bitti tamam diyebiliyoruz.. azcıkta biz fedakarlık yapalım dime amaaklinialirimsmile

Yok Meryem'cim Zaten Fedakarlık Yapan Bendim.. Kankam Çok İyi Bilir Ama Bi yerde Tıkandı Artık..

anladım canım hayırlısı o zaman hakkında.. tabi detayları bilmediğimnden inşallah barışırsınız demiştim ama...

Kızlar son kez diyip kaç kez üstüste barışrsanız emin olun karşınızdaki erkek hiç değişmez.ve hayatınızda bitti ve başla arasıonda geçer.

ama ekşınsızda olmazkiisempatiksalakcinni arada bitti diyip adrenalin yükseltiyoruz başlayınca öncekinden bile çok seviyorum valla:eek:

bitti denilen yerde bi daha hiç bişey aynı olmaz elbette bizde kavga ediyoruz tartışıyorz bazen yeter diyoruz ama BıTTı çok ağır bi aşk için tabi nacizane fikrim olmadı baştan olmadı baştan bunu hakan ile deneyemem belki de daha kıymetli onun için olabilir :teytey:

bitti denilen yerde bi daha hiç bişey aynı olmaz elbette bizde kavga ediyoruz tartışıyorz bazen yeter diyoruz ama BİTTİ çok ağır bi aşk için tabi nacizane fikrim olmadı baştan olmadı baştan bunu hakan ile deneyemem belki de daha kıymetli onun için olabilir :teytey:

O Kadar Çok Şeyler Yaşandıki Tatlım.. Son Söz Söylendi Bu Sabah Maalesef senağlama
Demekki Ben O Kadar Değerli Değilmişim Bunca Zaman Ya Ben Aptaldım Yada O Çok İyi Rol Yaptı :1no2:

O Kadar Çok Şeyler Yaşandıki Tatlım.. Son Söz Söylendi Bu Sabah Maalesef senağlama
Demekki Ben O Kadar Değerli Değilmişim Bunca Zaman Ya Ben Aptaldım Yada O Çok İyi Rol Yaptı :1no2:

Hayat insana neler yaşatacak inan belli olmuyor onunla neler oldu bilmiyorum ama bırak sen ağır ol sen kaç o seni her daim kovalasın zemuszemus

Mrb Kızlar Günaydın Nasılsınız ?

Ece sana bir şey sorucam.Sizin ınegöl'deki mobilyanın ismi nedir? Bide internet adresini verebilirmisin sitesinin? Burda Yenibosna'da Bit Pazarı yani Eskidji diye bi yer var orda belirli standartlarda mobilya,beyaz eşya v.s satılıyor.Uzman Mobilya diye bi mobilyanın eşyalarını çok beğendik.Fabrikamız inegölde dediler.O akşamda babamın bi arkadaşı mobilya işinde çalışıyo ama çanakkalede doğtaşın fabrikasında.bize yemek odası+salon takımı+yatak odası toplam 5500 tl fiyat verdiler o dediğim yerde.babamın arkadaşıda dediki aynılarını bulursunuz inegölde hem daha sağlamdır inegölün malı hiç bi yere benzemez hemde yarı fiyatına kadar inebilir dedi doğrumudur? yani o tarafa gelsek gerçekten uyguna mobilya bulabilirmiyiz?
bu konuda danışabileceğim tek kişi sensin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ece ve Pandomim sizde WORD dosyadına yemek tariflerini eklesenize.
Ben başladım kk üzerinden öyle çok buldumki bide kendi denediklerimi falanda ekledim. :jeyyar:
Her tarifin altında resmini de eklemeye çalışıyorum.

Mrb Kızlar Günaydın Nasılsınız ?

Ece sana bir şey sorucam.Sizin İnegöl'deki mobilyanın ismi nedir? Bide internet adresini verebilirmisin sitesinin? Burda Yenibosna'da Bit Pazarı yani Eskidji diye bi yer var orda belirli standartlarda mobilya,beyaz eşya v.s satılıyor.Uzman Mobilya diye bi mobilyanın eşyalarını çok beğendik.Fabrikamız inegölde dediler.O akşamda babamın bi arkadaşı mobilya işinde çalışıyo ama çanakkalede doğtaşın fabrikasında.bize yemek odası+salon takımı+yatak odası toplam 5500 tl fiyat verdiler o dediğim yerde.babamın arkadaşıda dediki aynılarını bulursunuz inegölde hem daha sağlamdır inegölün malı hiç bi yere benzemez hemde yarı fiyatına kadar inebilir dedi doğrumudur? yani o tarafa gelsek gerçekten uyguna mobilya bulabilirmiyiz?
bu konuda danışabileceğim tek kişi sensin :)

günaydın aslıhan. ben iyyiim sen nasılsın canım:içelim:

günaydın kızlarr

çokk keyifliyim bugün :teytey:
son 6 :dance:

Allah bozmasın canım:nazar:

X