- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #11.541
meraklı topluluk gizemmm yani kuru kalabalık diyoruz biz buna bitanemm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraklı topluluk gizemmm yani kuru kalabalık diyoruz biz buna bitanemm...
a.s. Baştan okudum tüm yazıları taa 2009da başlamışsınız artık biraz atlayarak baktım bendee.. Şimdi o güzel güne yaklaşmışsınız.. Çok sevindim.. Mutluluklar..
gitti sanırımm aslı canım sen gelebilecek misin?? yasinle konuştun mu?
aslııııı gel gel gel gell ne oluurrrr gelllll bak bendeee gidiyorummmmmm ne olurrrr gellllll :)
Tabikide geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
Yasinle konuştum ama yazdım ya sabahta ben Pazar zannediyodum niyeyse. Cuma da olsa sorun yok. İş çıkışında yasin beni alır geliriz trafiğe takılmazsak. Allahtan Yasin de gündüzcü. Akşamcı olsaydı o gelemezdi. Valla kendi nişanım gibi heycanlanıyorum va Gizem sizin dans müziğinden sonra ikinci dans müzigi de olucak dimi. Ya ben kendi nişanımda dans edemedim sizinkinde edeyim bari.
Ya gamze cengiz diye bahsettin sankim ama anlamadım kim o :kedi:
::)öle bi planımız yok şimdilik canım ama boş vakit kalırsa resim çekildikten snra ,eve gitmzsek belki gider biyerlerde otururuz..Sen ne alemdesin hazır mı herşey?Elbiselerinizi fln hiç göremedim eklemediniz mi?
Canım biz ilk dansımızı yapıcaz sonra ne olucak bilmiyorum.
Adam dediki bize 2. dans parçası büyük ihtimalle takı töreninden hemen sonra olur.
Onu siz düşünmeyin dedi cnaım edin tabi ben senin nişanda resim çekmekten oynamadım. :sm_confused: