- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.921
merak etme cicim eğer üstünden düşerse ben tutarım spdyimmm kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme cicim eğer üstünden düşerse ben tutarım spdyimmm kaydirigubbakcemile3
kız allah seni koptummm heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düşmez cnm düşmez düşersede şey dersinn amannn yiğidin malı meydanda olrmuşşş:roflol:
merak etmem canım senide aslınında yanından 5 dak. ayrılmicam zaten kimseyide tanımıyorum bi siz tanıyorum kaydirigubbakcemile2
eyvah eyvah durum vahim yaniiikaydirigubbakcemile3 bişey olmaz tatlım yaa ama dikkat et ona göre diktir sıkı olsun baya yoksa elin sürekli orada olur ki oda hoş bi görüntü olmuyoo
ohh ii o zaman sipydimm olsun zaten sıkılsamda ben sana bi kere söz verdim ne olursa olsun mutalak gelicem nişanına sonrada arabamla gezip tozucaz düttttttt düttttttttttt aklinialirimsmile
o zaman sorun yok cnmm süperrrr... bakalım benimki nasıl olcak merak ediyorum valla
pırlanta niye sordum yaşımı sen kaçlısın.
kızlar bakın bunlar benim nişan çiçeklerim her biri benim eserim:)) nişanda davetlilere dağıtılacak hatıra olarak ama bi üzerindeki notlar eksik onlarda oldumu tam olcak inş kızlar umarım beğenirsiniz
speedy cnm saç modeline karar verdinmi peki... ben hala karar veremedim
speedy cnm saç modeline karar verdinmi peki... ben hala karar veremedim
Tamam pırlantacımmm öptümmm sizi byee