- 5 Eylül 2008
- 11.791
- 1
- 37
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.881
eeeeeee hilosss senin söz nişan falan mı var. yada oldu mu? Bahsetsene kendinden.
speedy ben senin yaşını merak ediyorum ?? Kaç doğumlusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeee hilosss senin söz nişan falan mı var. yada oldu mu? Bahsetsene kendinden.
efem ben bahsedem mi kendimden sppeeddyyiiikkk
Sen bana alacaklarından bahset :roflol::roflol:
tamam tatlım ekleyinnn olur vallaalkisalkisalkis bak nişanlık modelimi falan atayım pc ye gösteririm sizlere hem fikirlerinizi almış olurum
tamam tatlım ekleyinnn olur vallaalkisalkisalkis bak nişanlık modelimi falan atayım pc ye gösteririm sizlere hem fikirlerinizi almış olurum
bahsedem bi dene pazen diz altı don...
bi dene peşi (bacak arası yane) yerde sallanan don....
bi dene de tanga alam mııı????
ooo liste süper valla kızlarr... benden bana şimdi en yakın 24 haziran ece mi.... süper valla ... kızlar nişanı salonda olacak varmı...
allahh artık en son sırada değilimm :teytey: :teytey:
Tabikide canım ekle parlak fikilerimizden yararlan. :roflol:
Napıcam naan ben onları dedim ya bağa gecelik al sen.
1 taşla 2 kuş canım benimm
Giyince ben çıkarınca hakan anar seni :roflol::roflol::roflol:
pırlanta niye sordum yaşımı sen kaçlısın.
bak gene alsanaalsanasmile
edebüne tükürem senin arsızlar kraliçesiii
nana aklın fikrin nirde bahk şimcikten başına vurmuş senin
annene diyelim de seni hakanla yalnız bırakmasın çocuğa saldırrısın sen neme lazım
bu başına vurmuş kart karı kaç yaşında acep deyü soruyordur kızcağız
baksana dilinden düşmüyo kırımız noktalı laflar lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
kızlar bakın bunlar benim nişan çiçeklerim her biri benim eserim:)) nişanda davetlilere dağıtılacak hatıra olarak ama bi üzerindeki notlar eksik onlarda oldumu tam olcak inş kızlar umarım beğenirsiniz