- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.381
Günaydın canımcım
Bak buna asilik diyorsan o bende de var, ama eşim ve annem inatlık diyorlar onaama yumurtalarını bari kendine çektirmeseydin
cuma adetinin kaçıncı günüydü peki? yani acaba daha yükselebilir miydi ki?
Bu arada makaron yapmak uğraştırıcı mı? ben de çok istiyorum aslında ama zor geldi sanki bana azcıkben oyalanmak için haftasonu dip bucak cam çerçeve perde temizlik yaptım sonra da kendimi temizledim haftaya yorgun başladım
Malum günlere yaklaşıyorum, ateşim daha yükselmedi ama, yaklaşıyor, hissediyorumbu 1 hafta içinde yumurtlarım. sonra 1 hafta sonra da progesteron baktırırım yine:18: Çalışmalara başladık yeni bir şey duydum, çalışmadan sonra ayaklara sıcak su torbası koymak iyi geliyormuş. denemedim ama, unutmazsam deneyeceğim
Ee nazımız en yakınlarımıza geçiyor elbette kuzumBenimde asiligim anneme ve esimedir yaaonlarda inat der ayni seninkiler gibi
diger insanlara degil bi onlara garezimEn yakinlarim onlar diye heralde
Makaron hiç zor degilmis canim ya zevkle yaptim ve inan daha zor bekliyordum ben. Özelden tarifini ve açiklamalari yollayim bak
Bu ates takibinin tek kotu seyi onceden ne zaman olcagini bilememek :26: Benim doktor ovulasyon doneminde hergune iliski oneriyorbu hafta kapismak yok kocanla ona göre
Bu arada cuma kaçinci günüm oldugunu sormussun, 26inci gündü ama günlerin bi önemi yok bende yumurtalarim düzensiz büyüdügü için
Ee nazımız en yakınlarımıza geçiyor elbette kuzum
Makaron tarifi için teşekkür ederim canım, bakacağım hemen
Ateşin kötü tarafı bu evet ama birkaç ay ölçtükten sonra tahmin ediyor insan az çokovu testini denedim bir de, hani o önceden gösteriyor diye, ama o daha çok moralimi bozdu, çünkü hiç çift çizgi göremedim Benim doktorum gün aşırı ilişki önerdi. Aslında hergün girmek bi yandan iyi bi yandan kötü. İnsan bilemiyor nasıl hareket edeceğini yaa:44::26: :18:
Evet şimdiye kadar maşallahımız varinşallah yine zamansız kapışmayız
Kaçıncı günün diye sormamın sebebi, hani normal insanlar 21. gün baktırıyor ya, biz anormal olduğumuz için bizde o yöntem tutmuyoro yüzden sorayım dedim ben de 24. gün baktırdım mesela geçen ay , çünkü 18. gün yumurtladım
yazini gördüm tam okuyacaktim ki sefim geldi basima sonrada molaydi zaten spora kactim
ovul testleride ben sevdim cunku onceden soyluyor isteona gore ayarlamasi iyi oluyor atese bi turlu guvenemedim bende :26:
aman aman masallah kocacinla sana nazar degmesin insallah
hahah biz baya bi anormaliz hakkaten yaaa gicik oluyorum boyle geç olmaya zaman yavaaaas yavas geçiyor bi sonraki döngüyü beklerken
Sen yine yumurtluyosun masallah, 18de olsa fena degil bence
olsun canım, ben de geç yazabiliyorum bugün.
İşte duum bende tam tersi, ovu testi yanılttı beni, yumurtladığım halde yumurtlamıyorum sandım :18: doktorum da çok güvenmeyin ona deyince ateşe başladım. Ama ateşe güveniyorum ya. Teyid etmek için progesteron da yaptırıyorum ya, o yüzden güveniyorum walla
Evet bi ay 8 bi ay 18Hamdolsun ya, evet yine de yumurtlayabiliyorum en azından. Bir de tutsa :18::26:
Evet yine zaman geçmiyor çiğdoşum, taaa 14-15 mart fln benim bat, daha çoookkk var yaaa :18:
peki alerji için hap kullanmayı denedin mi ya da neye karşı alerjin olduğunu biliyor musun canım? belki alerjik bişi değildir, kontakt dermatit ya da mantar flndır. Başka bir doktora daha git istersen canım. Demek ki yanlış tedavi uygulandıBen yine islerde boguldum bugün
Birde ellerimde alerji var aylardir, bu pazartesi dermatologa gittim verdigi kremler daha beter etti kollarima siçradi napicagimi sasirdim uyuz gibi kasiniyordum simdi hem kasiniyor hem cok aciyorne yapti beni böyle hiç bilmiyorum
Baska bi dermatoya gitmem gerek :18: kafam bunla çok mesgul bu aralar ya :26:
progesteronun yumurtlayip yumurtlamadigini söylemesi çok iyi ya; insan tam emin oluyor ama iste dedigin gibi birde tutsa Allah'in izniyle
Stres yapma gülüm o bekledigin bat gelmesin insallah 9 -10 ay
Bu aksam adasin eltime davetliyizhos baska eltim yok zaten
Ne yemegin var aksama canimbi fikir ver yarina
peki alerji için hap kullanmayı denedin mi ya da neye karşı alerjin olduğunu biliyor musun canım? belki alerjik bişi değildir, kontakt dermatit ya da mantar flndır. Başka bir doktora daha git istersen canım. Demek ki yanlış tedavi uygulandı
İnşallah batlarımız gelemesinler tatlım
Akşama yemeğim yokdün akşam annemdeydik, bu akşam da kv deyiz dün yediğimi söyliyim, fikir olsun madem.. mercimek çorbası, patlıcan musakka, pilav, zeytinyağlı barbunya
selam tatlım, hayırlı cumalarSelam canimmm :)
kendi aile doktorum verdi alerji için hapi; çok sükür biraz azaldi, kasinmasi durdu ama yaralar var hala ellerimde..
Neye karsi alerjim var bilmiyorum bu ikinci kez basima geliyor dedigin gibi kontakt egzama olabilir demisti dermato ama ben sanmiyorum :26:
Alerji bilimi yapan doktora gidicem ama rdv alamadim bi türlü
Ayy hemde iyi fikir oldu evde patlicanim vardi 3 tanecik ama essek kadar mübarekyapcak biseyler bulurum diye almistim oturtma yapayim bariii
Bu arada hayirli cumalar canimcim Allah dualarimizi kabul etsin insallah
selam tatlım, hayırlı cumalar
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Yaraların da zamanla geçer, kaşıdıkça yara olmuştur kıyamam
Alerji testi yaptırman lazım. Ben yaptırdım ve herşeye alerjim çıktı
Oturtma yap güzel oluyor, yanına da pilav ve cacık, ohhh misss
Geçmiş olsun kuzumAmiiin canim insallah :)
yaralarim öyle açik yara degil ama kabarcik kabarcik sivilce gibi izler var, geçer insallah zamanla napalim
nasil oluyorda herseye alerjin cikti yaa
ee dikkat etmeyince alerjin mi ortaya cikiyor yani
aklinla bin yasa yapim bari bu aksam annemlerdeyiz, yarini sallarim pazara yaparim insallah
yalniz bu hafta içi hiç yemek yapmamisim dikkat ettimdeyinede ev nasil batiyor yaa yarin yine temizlik yapsam sabahtan geçen hafta oyle yapmistim. en azindan rahat ederim tum haftasonu
Geçmiş olsun kuzum
Benim besin alerjisine değil de ev akarları polenler fln, o tür şeylere bakılmıştı. Kolun iç yüzeyine iğne batırıp allerjen maddelerden damlatıyorlar ve bekliyorsun, hangileri kabarıyorsa ona alerrjin var demektir. Bende %98'i kabarmıştızaten bahar aylarında hapşuruk ve öksürük krizlerinden berbat oluyordum. Havasız tozlu ortamlarda da aynen. Bazen de nedenini bilmediğim bir şekilde yine öksürük krizlerine giriyorum, o anda neye temas ettiğimi bilmediğimden o anki allerjenin ne olduğunu kestiremiyorum. Şimdi bir ilacım var, kötü olunca onu içiyorum geçiyor. Ama allerji düzeyim çok aşırı değildi, demek ki sen yara olacak kadar kaşınıyorsan senin hassasiyetin benden çok daha fazla:26:
Yarın benim de temizlik günümsabah eşim işe gidince ben de işe koyulurum. Aynen, ben de 1 haftadır evde bişey pişirmiyorum, hatta geçen haftasonu 2 gün derin temizlik yaptım, ama yine de nasıl batıyor ortalık ben anlamıyorum. Hem de iki kişiyken böyle, çocuk olunca napıcaz acaba :44:
evet baharda burnumun üstünde silmekten bir çizgi oluşuyor zatenoff seninkide çok fena ya önümüz bahar, polen molen çok fazla oluyor :2::2:
Esimde ayni senin gibi bahar geldimi polenlerden dolayi hapsura hapsura bi hal oluyor garibim ondan zor oldugunu tahmin edebiliyorum :2:
Aslinda gündüz kasinmami engelliyorum bi sekilde ama gece bazen uyandigimda resmen yola yola kasimisim ve acidigini hissederek uyaniyordum
Cok sükür hap iyi geldi bakalim, neye alerjim oldugunuda ogrensem iyi olcak
Demek yarin temizlik günün hemde geçen hafta derin yaptim diyorsunof of en nankör sey su temizlik yap yap yine istiyor
Keske benimkide sabah evden gitsede rahatça yapsam. Ama zaten bi saatimi aliyor sil süpür toz al falanerkenden bitirip rahat ederim iyi olur
çok fena üseniyorum büyük temizlik yapma vaktim geldi ama
En son 25 aralikta büsbüyük yapmistim camlar cerceveler dip köse falanyine istiyor aynen
Sorma kuzum valla simdi 2 kisi bu haldeysek çocukla napcaz bilmiyorumbide çalisan anne olunca nolcak onu hiç bilmiyorum, dogum iznide bi yerde bitecek malesef
evet baharda burnumun üstünde silmekten bir çizgi oluşuyor zaten
derin temizlik yapılmış gibi durmuyor nedenseperdelerin o mis kokusu gitti bile sanki ne olur sanki herşey ilk günkü gibi dursa ...
yarın sadece süpürüp silerim, detaya gerek yok bence, zaten o kadar vakit de yok
Olsun kız, bebişler gelsin de, evimiz pis oluversin
Aynen öyle tatlım.Demi yaaaa vallah haklisin canim benim yemisim temizligi huzurlu yuvamizda saglikli yavrularimiz olsun yeter
isin hafif olur yarin desenekolay gelsin canim simdiden ikimizede
çidoşum nasılsın? neler yaptın bakalım bu hafta? görüşemedikDemi yaaaa vallah haklisin canim benim yemisim temizligi huzurlu yuvamizda saglikli yavrularimiz olsun yeter
isin hafif olur yarin desenekolay gelsin canim simdiden ikimizede
çidoşum nasılsın? neler yaptın bakalım bu hafta? görüşemedik
walla haftalar haftaları kovalıyor canım yaa, ben de anlamıyorum nasıl geçiyor zamanDeryam canim benim iyiyim kuzum çok sükür
Valla aval aval dolandim bu hafta ne çabuk geçti ya
Her aksam is cikisi ev gezmeleri yaptik bu hafta yemek memekte yapamadim pekoh be ne güzel hayat diyorum yemek derdi olmadan
Onun disinda bugün reglin ikinci günü ama bu ay bi gariplik var çok gelmiyordaha iyi benim için rahatim böyle
Yeniden tedaviyede basladim bakalim rahim filminden sonra 1 ay ara vermistim
Yarin FSH baktircam doktorum istemedi ama geçen gün yumurtalarin durup dururken yok olmasinin sebebi FSH yüksekligi oldugunu ögrendim bende merak ettim yarin için ayarladim bakalim
Eee sen naptin iyi degerlendirdiniz mi geçen haftanizi
haftasonun nasildi? her ne kadar uzak kalsada simdi konusmadik o günden beri sanirim :26:
walla haftalar haftaları kovalıyor canım yaa, ben de anlamıyorum nasıl geçiyor zaman
sen geçen hafta da yemek yapmamıştın pekrahatsın walla maşallahhhh
aman çok geliyor da ne oluyor sanki, biraz da az gelsinümitlendirmek istemem ama benim de hamile kalmadan önceki ayımda normalden az gelmişti :44:
FSH baktır mutlaka, bazen doktorlar atlayabiliyor ufak detayları, hiç ummadığın yerden bişey çıkabilir.
Walla bence iyi değerlendirdik ama sonucu haftaya göreceğizbakalım gerçekten iyi mi kötü mü
haftasonu çok güzeldi, önce temizliğimi yaptım, sonra gezmeye gittik, pazar günü de yemek yaptım haftalar sonra evimde
öyle işte, senin nasıl geçti?
Allahimmm koptum yaa
Bana diyosun kendine bak sen pazar günü haftalar sonraki ilk yemegini yapmissin cik cik cik
hahahah valla böyle oldu son zamanlarda gaza gelmem lazim yeniden yemek yapmak için
Canim bende zaman zaman az geldigi aylar oluyor o yüzden ümitlendirmis olmazsin canim sanmiyorum onla alakasi olsun
Ayyyy umarim iyi degerlendirdiniz insallah olur bu ay canim benim dualarim seninle
Ohhh iyi yaptiniz gezin gezin, son gezmeleriniz olur insallah 2 kisi olarakRabbim 3'lü 4'lü gezdirmelerde göstersin
Bende iyilik güzellik haftasonu bizbizeydik ne kimseye gittik ne kimseyi aldik eve
paso film izledik dinlendikyine makaron yaptik öyle böyle geçti iste
Asil zorluklar haftaya bakalim, haftaya cuma esim laboratuara gidicek sperm kalitesine falan bakilcak bi an önce gelse geçse ona bunlari yasattigim icin inanilmaz uzuluyorum ama elimden gelen bisey yok dua etmekten baska
Rabbim hayirlisini versin kuzum insallah hepimiz içinde
ne ballıyız kız biz, elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmuyoruz resmen
Rahim filminden sonra aslında daha çok olması gerekmez mi adetin?
Benim bu aydan da umudum yok be balım, nedendir bilmem:44: Ama Allah büyük, belki yüzümüze gülerinşallah canım benim inşallahh
bazen iyi oluyor böyle başbaşa eve kapanmalar
canım üzme kendini, kötü bir şey değil ki bu, kan tahlili gibi düşün. Benim eşim de yaptırmıştı seneler önce. hem tek taraflı üzülüp çabalamak yıpratır seni, bırak eşn de dahil olsun, o da birşeyler yapsın. yoksa çok yıpranırsın...
Hayırlısı olsun kuzum
Bu arada hayırlı cumalar
olleyyy bugün cumaaaaa