- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.401
valla sorma hemde ne balliyiz canim ya Allahtan kocalarimiz illa yemek diye tutturmuyor yani seninkide öyledir insallah dün mesela benimki msj atti isteyken daha : aksama söyle peynirli bir omlet taze ekmek ve çay diye, o bunu bile keyiften sayiyor çok mutlu oluyorum he
Bende eve gittim bi güzel kendimle ilgilendim dus aldim saclarima bakim yaptim sonrasinda bi tas sehriye corbasiyla yumurta yapip cay ictik yine kolayca atlattik dünüde
Niye umudum yok dedinki canim ya? nerden çikti simdi, sonucta yumurtanin catladigini biliyoruz dimi progesterone baktirdin mi?
Rabbim insallah ummadigin zamanda verir hediyeni
Esim zaten bana katlanarak dahil oluyor yeterince, onunda testlere tedavilere dahil olmasi koyuyor bana nedense, istemeye hatta söylemeye bile utaniyorum sunu yapman lazim diye :26:
Hayirlisi insallah bakalim
FSH için kan verdim sabah, sonuç çikar öglene insallah iyidir ya :26:
Dün bi tane klomen aldim etkiler mi acaba sonucu bilmiyorum :44: Bu ay 5 klomen 5 gonal-f ignesi seklinde ilerlicem insallah büyür benim asi yumurtalarim
Offf onu bunu bosverde yine cumaaaaa gelmis yasasinnnnnnnnnnnnnn HAYIRLI CUMALAR canim benim, RABBIM tüm dualarini kabul eylesin insallah
yokk benim kocam da illa yemek diye tutturmaz, ama hamile kadın gibi aşermeleri vardı şimdi bi hünkar beğendi olsa da yesek ya da şimdi bir patlıcan musakka olsa da yesek gibi istekleri olabiliyor ama o da haftasonları olur zaten, eğer evdeysek de yaparım
ama çoğu zaman ya annemlerde ya kvlerde yiyoruz
Bilmiyorum, umut etmekten yoruldum sanırım, negatifi görmekten fln.. o yüzden pek umudum yok tatlım. Hayırlısı tabi ki.
Eşinden utanma bu konuda, bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin, sakın öyle düşünme
FSH sonucun çıkınca yaz, merak ettim bak:18::18:
inşallah bu ay asi yumurtaların büyür ve çatlarlar canım benim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin