- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.361
Yarın gorusuruz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyusun kocaman olsnu yumtyumların inş.
Yemin ederim tam da şuan seni düşünüyordum nerede bu kız diye kalplerimiz birmişAmin insallah tatlim, bi kaç gündür yogunluktan ugrayamadim basladin mi hayita naptin?
Yemin ederim tam da şuan seni düşünüyordum nerede bu kız diye kalplerimiz birmiş
yok başlamadım hayıta, öylece duruyor evde
eşime keçiboynuzu başladım, 2-3 kez içebildi, sonra içmicem dedi bıraktı. Ben de ona kızdığım için hayıtı yapmamaya karar verdim. Öyle akışına bıraktım yani yine tek taraflı çabalamaktan yoruldum çiğdoşum, benim gösterdiğim çabanın yarısı kadar eşim de çabalasa. Ama hayır, ben yine biyerlerden bi otlar çöpler öğrenip geliyormuşum. Bilmediği şeylerden zehirlenecekmişmiş. Keçiboynuzu midesini bulandırıyormuşmuş falan filan.
Mücadele etmeyeceğim, kendisi bilir. Olursa olur, olmazsa da takdir-i ilahi kuzum.
oyy ben de seni seviyorumm kızzDeryam canim bitanem benim seviyorum seni valla
Yaaa erkeklerden bizim gibi hissetmelerini, çabalamalarini, mücadele etmelerini bekleyemeyiz ki :26: kimileri daha soguk davraniyor bu konularda. Birde biz aksama kadar pc basindayiz onu arastir bunu arastir herkesten bisey duyup denemek istiyoruz ama onlarin ruhu bile duymuyor mesela bu bitkisel kürlerin ise yaradigini..
Benimkiside teselli etmede çok gicik Bazen ben oturup agliyorum esimin tek tesellisi hayirlisiyla olcak üzme kendini. Evet bende biliyorum Allahin izniyle olcak insallah ama ne bileyim daha fazla seyler demesini bekliyorum galiba. Ne diyebilir onuda bilmiyorum hos :26: Ben inanilmaz sabirsizim. Hadi hop olsun artik diyorum biseyler harekete geçsin istiyorum cidden dusundukce cok bunaliyorum yine fena oldum oyyyy
Birde canim sizde hele hele esinde cok sükür bi problem yokki ilk bebegin tutundu sana, sen bence kendine bile bisey yapma. Maasallah yumurtan büyüyor ve çatliyor çok sükür. Bi kaç ay bunu takip ederek bekle bakalim eminimki Allahin izniyle en yakin zamanda olcaktir. Rabbim insallah kabul etsin gerçekten her duamdasin kuzum benim Allah sanada isteyen herkesede banada nasip etsin insallah.
Bizim biraz düsünmemeye ihtiyacimiz var ama nasil basarabiliriz cidden bilmiyorum :26:
oyy ben de seni seviyorumm kızz
Ya soğuk davranabilir, ya da teselli etmede yetersiz kalabilir, ama niye benim yaptıklarıma yapmaya çalıştıklarıma hep bir bahane buluyor. Hadi çabalamıyorsun anladık, bari benim çabama saygı göster ve hazırlanıp önüne getirilmiş bir bardak keçiboynuzunu bi zahmet içiver, senden fazla birşey beklemiyorum ki ben.
Üşenmemişim, hergün taze demlemeyi bile göze almışım, adam zahmet edip içemiyor ya
Eşim 4 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu canım, o zamanlar sperm sayımı normaldi, ama uzun zamandır bakılmadı, belki var bi anormallik, bilemiyoruz ki. Test yaptırmıyorsun, bari yapılana itiraz etme.
Evet düşünmemeye ihtiyacımız var. Tatile gidelim diyorum, ee şimdi gidersek yazın millet tatildeyken özeniriz, yazın gidelim diyor. Ama benim ihtiyacım var herşeyden uzaklaşmaya. Anlamıyor.
Şimdi mesela çok rahatım, oluruna bırkatım, düşünmüyorum güya, ama yumurtlama olup da adeti beklemeye başlayınca bi sabırsızlık geliyor bana.
Oyy kıyamam yaa, kötü olma nolursun canım ya, bak ben de ağlarım
ceviz değil ama badem fındık kaju koyuyorum akşamları, onları normalde de sever zaten, o yüzden gıkını çıkartmıyor, yiyoryerden göge kadar haklisin canim birde hazirlayip götürüyorsun keske oda biraz anlayisli olsa
ceviz / findik falan sever mi olmadi her aksam onlardan çikar çayin yanina falan :26:
insallah senin vesvesendir sperm sayimi falan iyidir umarim :26:
Tatilde aslinda süper olurdu ama bide söyle düsün kuzum geri gelince kaldigin yerden devam ediyorsun, söyle 3-5 ay tatilde olsak neysede
Bende senin gibiyim yaa adet oldugumda düsünmüyorum oh iste diyorum ama dedigin gibi yumurtlama zamani ve sonrasi durumlar fena sürekli kontrole gidiyorum birde o yüzden gelde düsünme :26:
ceviz değil ama badem fındık kaju koyuyorum akşamları, onları normalde de sever zaten, o yüzden gıkını çıkartmıyor, yiyor
Tatili tam yumurtlama dönemine denk getircen, kafa rahat bi yumurtlayacan, ohh miss insanlar genelde tatilde kafaları rahat olduğu için hamile kalıyormuş
İşte yumurta takibi, klomen fln bunların yan etkisi de sürekli kontrolde olmak ve sürekli kafanda bunların olması:26:
Unutmak ne mümkün desene.
Keşke hep adet dönemindeki rahatlık olsa, ne güzel olurdu
hahaha çorbalara katmak iyi fikiriyi ozaman seviyorsa ne ala bide keçi boynuzu suyunu acaba yemeklere mi katsan hahah belki farketmeden içer çorbada mesela çok sekerli oluyormu tadi nasil?
Hahahah tam yumurtlamaya tatile çikmakta deli fikir odadan çikmayinca neyleyim ben o tatili
O degilde siz istanbula yakinsiniz maliyeti düsük bi yerde bi haftasonu kaçabilirsiniz durumunuz el veriyorsa :26: böylelikle tatilinizdende yemezsiniz olmaz mi :26:
Aynen canim kontroller baslayinca unutmak pek mümkün olmuyor, relax olcaksin elinden geldigi kadar
hahaha çorbalara katmak iyi fikir
Tadı öyle belirgin değil ya, ben baktım tadına, sadece kokusu var, tadı bence kötü değil, ama hassas kocacığımın midesini bulandırıyormuşşş
Eşim haftasonları da çalıştığı için mecbur izin alacak, benim izin süremde sıkıntı yok aslında, ben her yere uyarım, yeterki tatil olsun 1 ay önce istanbula gittik, 1 gece kaldık, ama pazartesi toplantım olduğu için kat kat stres yaşadım, napiyim öyle tatili
ayy hem de ne çile, anlatamam, yollarda da ayrı bir stres olduk:18:ee tadida belli degilse kat valla corbalara sifa olsun
yaa tabiki gittin mi tatile kafan rahat olcak öyleside çile gibi geçer yani :26:
istanbul olmasada yokmu böyle göl kenari sakin huzurlu bi sekilde tatil yapicaginiz yakin yerler kocanda bi iki gunlugune izin alsa bisey olmaz sanirim :26: size iyi gelir :26:
Ben ne zamandır yazmıor muşum kiii :26: :26:
deryacım yaa sen neden bu kadar üzüyorsun ki kendini
senin bi sıkıntında yok zaten
bence psikolojik oluyor bu
sonuçta bi sorun olsa ilki olmazdı
karşıdan demesi kolay tabii ki de
kafanı dağıtcak bi uğraş falan bulsan bence iyi olur
kedicikkkk
ayy hem de ne çile, anlatamam, yollarda da ayrı bir stres olduk:18:
neyse geçti gitti.
Yakınlarda kaplıca var, orayı da ben istemiyorum
Biraz daha uzağa açılınca da maddi olarak zorlanabiliriz, arabayı değiştirdik, kredi ödüyoruz kuzum :26:
evet çooookkk uzun zamandır yazmıyorsun ki senBen ne zamandır yazmıor muşum kiii :26: :26:
deryacım yaa sen neden bu kadar üzüyorsun ki kendini
senin bi sıkıntında yok zaten
bence psikolojik oluyor bu
sonuçta bi sorun olsa ilki olmazdı
karşıdan demesi kolay tabii ki de
kafanı dağıtcak bi uğraş falan bulsan bence iyi olur
kedicikkkk
hani sıcak yumurtalara ve spermlere iyi gelmiyormuş ya, o yüzden istemiyordum ben. Yoksa gevşemek için iyi olabilir aslında..yoksun sen buralarda diger kedicik ugra ara ara
Deryaaa istemiyorum deme canim kaplicalarin faydasi çok olur sanada bence gidin bi haftasonu stresten uzakk
Cuma kontrolüm vardi yumurta takibi için ve haberler iyi degil ya anlamiyorum nasil böyle bisey olabilir :26:
Bi hafta öncesinde 12/13 mm lik yumurtalarim vardi, 1 hafta sonraki kontrolde (yani cuma günü) kaybolmuslar
Doktorum kendi kendine çatladilar kesin, bu iyi bisey dedi ve kan vermemi istedi çatlayip çatlamadigini ögrenmek için.
Ve sonuca göre çatlamamislar
Peki nasil oluyorda o yumurtalarim kayboldu
ben daha hiç gitmedim oraya. Ben hep gönene gidiyordum, orası çok güzeldi. Burayı da çok överek anlatıyor insanlar da, o yüzden merak ettimtahmin ettim kaplıcanın burdaki olduğunuı ben sevmiyorum yaa
1 kere gittim onda da enfeksiyon kaptım
sanırsam bünyem çok hassas
evlilik iyi sayılır yaa
yuvarlanıp gidiyoruz
cumartesi günü gittikk harika ötesiydi
dönüş hariç
evet çooookkk uzun zamandır yazmıyorsun ki sen
mutlu da yazmıyor, böcük zaten hiç yazmıyor, hadi sipaydinin işi gücü çok
çiğdoşla takılıyoruz biz burda
ahh be kuzum biliyorum daha 3 ay oldu başlayalı ama sanki senelerdir deniyoruz da olmuyormuş gibi hissediyorum. Zaman geçmek bilmiyor. İlkinde kafam rahattı, hani olsa da olur olmasa da havasındaydım, çat oldu. Ama kaybettikten sonra daha yoğun bir istek oluyor insanda. Hemen kayıbı yerine koymak istiyorsun. O yüzden korunmayı bıraktığım gibi hemen olacak sandım. Ama bu seferki aşırı stres ve korkumdan sanırım, bir de adet düzensizliğinden, bir türlü gelemedi bebiş
Sen neler yapıyorsun? Evlilik nasıl gidiyor Maça yeni mi gittiniz siz?
Bu arada kaplıca dediğim yer Sizin oralar
hani sıcak yumurtalara ve spermlere iyi gelmiyormuş ya, o yüzden istemiyordum ben. Yoksa gevşemek için iyi olabilir aslında..
Allah Allah, o nasıl şeymiş ya, ilk defa duydum, kendi kendine nasıl kayboldular ki bu yumurtalar :26:
Doktorun ne diyor peki bu duruma?
evet iyi gelmiyor güya ama kanallarimizi genisletip rahatlatan da o sicak su kuzum, burdan kaç kisiden duydum Türkiyeye gidipte kaplicalardan faydalandiktan sonra hamile kalanlari
Aman ne bileyim yumurtalarim bile asi yasiyor kafayi yicem düsünmicem artik yetti ya
Doktoruma gitmedim gitmekte istemiyorum adetim gelsin 12*13 üncü günümde giderim artik canim bakalimda :26:
--
Ah be kuzu Rabbim bi daha sana kaybi yasatmasin tez zamanda versin saglikli yavrunu kucagina insallah
Keske kolay olsaydi beklemekte ama bizimde sinavimiz buymus canim :26: Allah sabirlar versin insallah :26:
Ne bileyim, insan neye inanacağını şaşırıyor walla:44::44:
Kendin çok mu asisin ki yumurtaların da asilik yapıyor Peki progesteron baktırdıktan sonra adet oldun mu canım?
Allah kimseye kayıp yaşatmasın, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Az daha sabredelim tatlım, herşey Allah'tan
Günaydın canımcımGünaydin cancagizim
Malesef azcik asilik var, biri ne derse tersini yapasim var yumurtalarimda bana çekmis iste
Cuma progesteron baktirdim ve o gün duphastona basladim (adet söktürücü). Normalde 3/4 mart gibi gelir ama son zamanlarda duphaston daha bitmeden geliyor
Kafami oyalamak için iki gündür makaronlar yapiyorum ay süper bisey ya cok zevkliymis
Bu arada sen yaklasiyosun malum günlerine dimiii