- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.341
Bugün rahim filmi çekileceksin di mi seeennn... Ayyy hadi Allah yardımcın olsun, hiç bişeycik duymazsın inşallah çıkınca haber ver bari, merak ederim
Progesteron 3'ün üzerinde olursa yumurta çatlamıştır diye biliyorum ama ha 1 ha 3 benim geçen ay 0,3 çıkmıştı 21. gün. Ve zaten o gün adet olmuştum. Şimdilik adet belirtisi yok, bakalım kaç çıkacak. Bu ay çatladığına dair umutlarım var
Ateşimi ölçmeye başlayalı 2 ay olmadı bile. Ama hoşuma gitti bu yöntem. En kötü ihtimalle adet olacağım günü biliyorum
Klomen değil de belki çatlatma iğnesine gerek olabilir, eğer kendiliğinden çatlamazsa. Bakalım görecez tatlım:18:
İncir kürünü uzun süre yapmak lazım mış, bir de çatlamasına fayda etmiyormuş incir, sadece geliştiriyormuş.
Balı da 2 ay yaptım, bıraktım çünkü onun yüzünden çok erken yumurtladım, 8. günde yumurtladım, 21. günde adet oldum. Gerçi adaçayı da içmiştim o günlerde, ikisi birleşince öyle oldu sanırım
Dedim ki bu ay hiç bi kür bişi yapmıcam. O yüzden kendi haline bıraktım yani. Bide bi ara gerçekten bebek çalışmasından vazgeçtim. Erteleme kararı aldım eşime kızgınlığımdan. Tam da muhtemel yumurtlama günlerimdi. Hiç ilişki olmadı fln. Sonra barışınca kararımı yine değiştirdim ve ucundan da olsa yakaladım yumurtayı inşallah çatlamıştır ve döllenmiştir
Deryam film çektirdimde geldim
Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.
Bakalim neler olcak
Yaaa esime kizinca bende hemen vazgeçiyorum Allah affetsin düsüncesi bile kötü ama istemiyorum çocuk falan diyorum hemen
Sonra barisinca devam ediyorum istemeye Benim bu düsüncelerim 1 saatte degisir ama maksimum 1 saat kizgin kalabiliyorum o yüzden gün kaybetmedik hiç
Aman iyiki siz yakalamissiniz ucundanda olsa
Insallah yakalamistir yumurtacigini
Balda incirde yumurta gelistirici olarak biliniyor zaten, catlamasi için incirle beraber havuçta kaynatman gerekiyor tatlim bak burda anlatiyor ibrahim amca [video=youtube;9fGsR8w7Aqo]https://www.youtube.com/watch?v=9fGsR8w7Aqo[/video]
Yarinda senden güzel haberler bekliyorum bakalim insallah çatlamistir seninki