- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.381
Günaydın canımcım
Bak buna asilik diyorsan o bende de var, ama eşim ve annem inatlık diyorlar ona ama yumurtalarını bari kendine çektirmeseydin
cuma adetinin kaçıncı günüydü peki? yani acaba daha yükselebilir miydi ki?
Bu arada makaron yapmak uğraştırıcı mı? ben de çok istiyorum aslında ama zor geldi sanki bana azcık ben oyalanmak için haftasonu dip bucak cam çerçeve perde temizlik yaptım sonra da kendimi temizledim haftaya yorgun başladım
Malum günlere yaklaşıyorum, ateşim daha yükselmedi ama, yaklaşıyor, hissediyorum bu 1 hafta içinde yumurtlarım. sonra 1 hafta sonra da progesteron baktırırım yine:18: Çalışmalara başladık yeni bir şey duydum, çalışmadan sonra ayaklara sıcak su torbası koymak iyi geliyormuş. denemedim ama, unutmazsam deneyeceğim
Benimde asiligim anneme ve esimedir yaa onlarda inat der ayni seninkiler gibi
diger insanlara degil bi onlara garezim En yakinlarim onlar diye heralde
Makaron hiç zor degilmis canim ya zevkle yaptim ve inan daha zor bekliyordum ben. Özelden tarifini ve açiklamalari yollayim bak
Bu ates takibinin tek kotu seyi onceden ne zaman olcagini bilememek :26: Benim doktor ovulasyon doneminde hergune iliski oneriyor bu hafta kapismak yok kocanla ona göre
Bu arada cuma kaçinci günüm oldugunu sormussun, 26inci gündü ama günlerin bi önemi yok bende yumurtalarim düzensiz büyüdügü için