- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.341
Bugün rahim filmi çekileceksin di mi seeennn... Ayyy hadi Allah yardımcın olsun, hiç bişeycik duymazsın inşallahçıkınca haber ver bari, merak ederim
Progesteron 3'ün üzerinde olursa yumurta çatlamıştır diye biliyorum ama ha 1 ha 3benim geçen ay 0,3 çıkmıştı 21. gün. Ve zaten o gün adet olmuştum. Şimdilik adet belirtisi yok, bakalım kaç çıkacak. Bu ay çatladığına dair umutlarım var
Ateşimi ölçmeye başlayalı 2 ay olmadı bile. Ama hoşuma gitti bu yöntem. En kötü ihtimalle adet olacağım günü biliyorum
Klomen değil de belki çatlatma iğnesine gerek olabilir, eğer kendiliğinden çatlamazsa. Bakalım görecez tatlım:18:
İncir kürünü uzun süre yapmak lazım mış, bir de çatlamasına fayda etmiyormuş incir, sadece geliştiriyormuş.
Balı da 2 ay yaptım, bıraktım çünkü onun yüzünden çok erken yumurtladım, 8. günde yumurtladım, 21. günde adet oldum. Gerçi adaçayı da içmiştim o günlerde, ikisi birleşince öyle oldu sanırım
Dedim ki bu ay hiç bi kür bişi yapmıcam. O yüzden kendi haline bıraktım yani. Bide bi ara gerçekten bebek çalışmasından vazgeçtim. Erteleme kararı aldım eşime kızgınlığımdan. Tam da muhtemel yumurtlama günlerimdi. Hiç ilişki olmadı fln. Sonra barışınca kararımı yine değiştirdim ve ucundan da olsa yakaladım yumurtayıinşallah çatlamıştır ve döllenmiştir
ohh ohhhh çokkkk sevindim canım benim, bak bu ay boş geçeceksin ya, şans bu ya bebişin gelebilirDeryam film çektirdimde geldim
Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.
Bakalim neler olcak
Yaaa esime kizinca bende hemen vazgeçiyorum Allah affetsin düsüncesi bile kötü ama istemiyorum çocuk falan diyorum hemen
Sonra barisinca devam ediyorum istemeyeBenim bu düsüncelerim 1 saatte degisir ama maksimum 1 saat kizgin kalabiliyorum o yüzden gün kaybetmedik hiç
Aman iyiki siz yakalamissiniz ucundanda olsa
Insallah yakalamistir yumurtacigini
Balda incirde yumurta gelistirici olarak biliniyor zaten, catlamasi için incirle beraber havuçta kaynatman gerekiyor tatlim bak burda anlatiyor ibrahim amca[video=youtube;9fGsR8w7Aqo]https://www.youtube.com/watch?v=9fGsR8w7Aqo[/video]
Yarinda senden güzel haberler bekliyorum bakalim insallah çatlamistir seninki
ohh ohhhh çokkkk sevindim canım benim, bak bu ay boş geçeceksin ya, şans bu ya bebişin gelebilirİnşallah da gelir
He bide sen ateşi malum yerinden mi ölçüyorsun demiştin ama ben ona cewap vermeyi unuttumben ağızdan ölçüyorum bacım, her sabah aynı saatte, yataktan hiç çıkmadan ölçüuyorum.
Bu arada benim de yumurtam çatlamış, sorun yok çok şükür, progesteronum 16,2 çıktıinşallah 2 hafta önce ultrasonda gördüğüm yumoş döllenmiştir de, bebişim olmuştur
Biz eşimle iki inatçı keçi gibiyiz, birimizin siniri geçse ötekininki başlıyor flnsizinki iyiymiş, gün kaybı olmadan
inşallah canım benim inşallahAyy canim benim insallah öyle olur ama ne bilim benim pek umudum yok sonucta problem kanallarda degildi tikali olmadigini biliyoruz, yumurtam büyümüyor, vakit kaybi anca ama hayirlisi insallah :26::26:
Hobaaaaaaaaa masallah o ne yuksek progesteron öyle cooook sevindim ya ohh sukur ilaç kullanmana gerek kalmadi valla canimhakkinda hayirlisi insallah guzel haberler alcaz senden
Atesimi ben agizdan olctumde doktorum kizdio yuzden malum yerden devam ediyorum bi turlu baslayamadim bu ay yeniden baslayim bakim elime ne geçicekse
Ayyy mutlu oldum valla
inşallah canım benim inşallaho güzel habere çok ihtiyacım var
Bu arada rahim filmi nasıl geçti, zor muydu:18: anestezi oldu mu?
Aa niye kızdı ki doktorun? Malum yerden daha yüksek çıkar ateş heralde, ama önemli olan hergün aynı yerden aynı saatte ölçüp, iniş çıkışları kontrol etmek değil mi? Fertility friend de ağız ya da vajinadan yazıyor :26:
Amin inşallah kuzumBilmez miyim canim hepimizin ihtiyaci var Allah gönlümüze göre verir insallah
Yok kuzum zor degildi anestezisiz oldum, 10 saniye süren regl agrisi gibiymis hakkatende, ama acayip korka korka gittimçok sükür ki zor bisey degilmis :26:
Yaa doktorum deli dolu bisey zaten bakma kizdi dememeama en güvenilir yerin vajinadan oldugunu söyledi benimkide, cünkü agizdan ölçtügünde çok degiskenlik olurmus. Aman ikiside ayni ya önemli olan dedigin gibi ayni yerden ayni saatte ölçmek
Fertiliy'de mi senin grafigin? Ben bi türlü yazilamadim, zatende tam yapmiyorum artik
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa cumada geldi
Amin inşallah kuzum
Aman neyse kolaylıkla atlattın çok şükür
Evet fertility friendde grafik yaptımzevkli oluyor, tavsiye ederim, ama düzenli hep ölçmüyorsan yanıltıcı olur senin için...
Evet çok şükür cuma geldi, bugün feci yoğundu iş, çok yoruldumeve gidip uyumak istiyorummmmmmm...
Neyseki 10 dk kaldı
Pazartesi görüşürüz tatlım, iyi tatiller
anneeemmm ben sana yazmamisim canim yaaabegeni yaptigini görünce cevap verdimmi diye baktim vermemisim
naptin bari dinlenebildin mi haftasonunda? nasilsin
olsun kıııızzz, yabancı mıyız
Biraz dinlendim tabi ama çok da değil yani, aynı yoğunluk yine devam ediyor bu hafta:26:
Bu arada ben Pazartesi günü erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Ama hala ateşim de düşmedi. Bat cuma günü. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir sinir bir tripbir de karın ağrısı Sanırım geliyor benim adet
yok yok strese girmiyorum canım, negatifi görünce umudumu kaybettim ya zaten, o yüzden çok bi stresim kalmadı..Allah kolaylik versin kuzum
Dur yaaa hemen havalara girme erken gebelik testine nasil güveniyorsun ki, cumayi bekle bence
atesinde düsmemis hem :26: bekle bakalim kendini strese sokmadan.
Gelirsede canin saolsun yeni maceralara atiliriz canim benim
yok yok strese girmiyorum canım, negatifi görünce umudumu kaybettim ya zaten, o yüzden çok bi stresim kalmadı..
Sakin sakin bekliyorum şimdi
inşallah kuzumHayirlisi canim benim insALLAH test yanilmistir
Bu arada ben Allah'in izniyle Meryem suresine basladim dün. Sen bitirmis miydin?
Rabbim kabul etsin insallah hepinizde dualarimdasiniz
inşallah kuzum
Ben meryem suresini bitirmiştim canım, baya oldu aslında yani 2 ay olmak üzeredir. Bu arada tekrar başlasaydım bir tur daha biterdi, keşke başlasaydım. Allah kabul etsin dualarını canım, ben de her namazımda her arkadaşıma dua ediyorum, Rabbim kabul etsin inşallah
Amin canim Allah seninde dualarini kabul etsin insAllah
Gel basla yine bi engelin yoksa
Bugün ateşim düştü kuzum, yarına adet gelebilir
çok zor çokkk, canım çok sıkkınhadi yaaa
ne diyim Allah sabir versin canim benimbeklemek zor be
iyiyim tatlım, reglim geldi cumartesi sabahı. Zaten ateşim baya düşmüştü. Hayıt aldım ama kullanmaya başlayamadım, eşim de korkuttu, düzene girdi ya adetin , kullanıp yine bozma fln diye. bugün başlasam mı başlamasam mı bilemedimKuzucummm nasilsin ? Naptin reglin geldi mi :26:
iyiyim tatlım, reglim geldi cumartesi sabahı. Zaten ateşim baya düşmüştü. Hayıt aldım ama kullanmaya başlayamadım, eşim de korkuttu, düzene girdi ya adetin , kullanıp yine bozma fln diye. bugün başlasam mı başlamasam mı bilemedim
Sen nasılsın kuzum?
buyusun kocaman olsnu yumtyumların inş.canimiz saolsun kuzum, hayirli zamanda nasip etsin Rabbim insallah
Valla ne desem bilemedim, ben düzensizligim için kullandim hayiti iki ay. Ilk ay adet oldum almaya basladiktan 23 gün sonra. Ikinci ay olmadim. O yüzden bisey diyemem ben zaten düzensizdim hani beni etkiledi diyemem :26:
Sen kendini nasil hissediyorsan öyle yap. Denemedim deme içinde kalmasin. Bakarsin bahanen olur
Iyiyim canim bende yumurtalarimi büyütüyorum bu haftabol bol bal yiyerekten
cuma günü akla kara belli olcak
hadi yarin gorusuruzzzz