Sipaydi ye Yardım lütfen

sealm söyle canım böcüğe, gelsin arada...

aslında düzensizlik de denmez, düzenli ama kürtajdan önce 30 günde mutlaka olurken şimdi 34 günde bir fln oluyor :KK43:
Kürtaj hormonal dengeyi bozmaz diyor doktorlar, ama bilemiyorum.. Ben doktora gideli 1 ay anca oldu, genel muayenemi oldum, sıkıntı yok dedi. Ama stresten ötürü hemen olmayabilir dedi. Bu ay ilk kez denemeye başladık, ama eğer olmazsa ben doktorumu arayacağım ve yumurta takibi isticem.
İnşallah gerekmez tabi. Walla kan sulandırıcı iğnelere başlamak için bile sabırsızlanıyorum resmen :KK1:
Evet ek işe başlıcam bu gidişle, gündüz burda, akşamları evde çalışırım artık :KK1:

Ben senden bu ay ümitliyim canım, inşallah olacak :KK34:

Insallah ikimiz içinde olur bu ay canim bakalim bekleyelim görelim :KK16:

Belkide dedigi gibi stres yapiyorsun kendine, bu seferde ayni olmasindan korktugun için olabilir canim :26:
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah !!!
Cekilen cileye bile raziyiz baksana sabirsizlaniyorsun igneler için :KK9:

Hayirli cumalar kizlar, Rabbim dualarimizi kabul eylesin insAllah :KK31:

Insallah ikimiz içinde olur bu ay canim bakalim bekleyelim görelim :KK16:

Belkide dedigi gibi stres yapiyorsun kendine, bu seferde ayni olmasindan korktugun için olabilir canim :26:
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah !!!
Cekilen cileye bile raziyiz baksana sabirsizlaniyorsun igneler için :KK9:

Hayirli cumalar kizlar, Rabbim dualarimizi kabul eylesin insAllah :KK31:
inşallah canım benim yaa, ama ben ovulasyon testlerinden dolayı biraz umutsuzluğa düştüm dün :KK43:
Stres de cabası zate...:18: Allah'ım aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah , kimseye yaşatmasın... İkimiz de tez vakitte hamiş olup sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalalım inşallah :KK16:
Evet çekilen çileye iğnelere bile razıyım walla :KK1: yeterki sağlıklı olsun...

Hayırlı cumalar bu arada, Allah dualarımız kabul etsin...

Kizlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

Mutlu yillar :KK9: yeni yilda gönlünüzden ne geçiyorsa sizle olsun insAllah, tabi hayirli bi biçimde :KK31:

Nasilsiniz ne var ne yok :KK16:

Kizlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

Mutlu yillar :KK9: yeni yilda gönlünüzden ne geçiyorsa sizle olsun insAllah, tabi hayirli bi biçimde :KK31:

Nasilsiniz ne var ne yok :KK16:
Mutlu yıllar canım benimmmm :KK16:
2014 bize sağlık, mutluluk, aşk, bol para, huzur ve bebişlerimizi getirsin inşallahhh :KK1:
ben iyiyim, işe adapte olamadan günü bitirdim, e yarın da malum cuma, yine tatil modu :KK9:
çok saçma bi hafta oldu benim için:KK52:
sen nasılsın tatlım? nasıl geçti tatilin?

Mutlu yıllar canım benimmmm :KK16:
2014 bize sağlık, mutluluk, aşk, bol para, huzur ve bebişlerimizi getirsin inşallahhh :KK1:
ben iyiyim, işe adapte olamadan günü bitirdim, e yarın da malum cuma, yine tatil modu :KK9:
çok saçma bi hafta oldu benim için:KK52:
sen nasılsın tatlım? nasıl geçti tatilin?

Deryam seviyorum seni yaaaaaa :KK16::KK16::KK16: Amin amin amin amin insallah saglikli bebislerimiz olsun ya karnimizda ya kucagimizda sene sonuna kadar :KK37:
Bende bugün is basi yaptim aaa yarin cuma miii ne güzel modundayim :KK53: cidden hiç çalismadim bugün kk yi özlemisim :KK52:

selam

bunalımlı hamile geldi hepinize iyi yıllar :KK54:

hahahah heryerden costun speedy bunalimin gitmistir artik :KK52::KK52::KK52:

selam

bunalımlı hamile geldi hepinize iyi yıllar :KK54:
selammm, iyi yıllar depresif anne :KK1:
hayırdır, hormonların horon mu tepiyor :KK9:

Deryam seviyorum seni yaaaaaa :KK16::KK16::KK16: Amin amin amin amin insallah saglikli bebislerimiz olsun ya karnimizda ya kucagimizda sene sonuna kadar :KK37:
Bende bugün is basi yaptim aaa yarin cuma miii ne güzel modundayim :KK53: cidden hiç çalismadim bugün kk yi özlemisim :KK52:

canımmmm, ben de seni seviyorummm yaa :KK16: :KK16:
İnşallah sene sonun kadar kucaklarımızda olurlar :KK31::emir_bebek:
Dün hiç çalışmadım, bugün dünden birazcık daha fazla çalıştım , yarın da tatil zaten ohhh misss :KK53::KK52:hadi kutlayalım :nazar::nazar::KK76::KK76::21::21:

hayırdır, hormonların horon mu tepiyor :KK9:

canımmmm, ben de seni seviyorummm yaa :KK16: :KK16:
İnşallah sene sonun kadar kucaklarımızda olurlar :KK31::emir_bebek:
Dün hiç çalışmadım, bugün dünden birazcık daha fazla çalıştım , yarın da tatil zaten ohhh misss :KK53::KK52:hadi kutlayalım :nazar::nazar::KK76::KK76::21::21:

hobaaa kutlayalim deryam bugün cumaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: insallah insallah kucagimizda olsun saglicakla :KK16:
elimizi cabuk tutmamiz gerekiyor maksimum subatta ögrenmeliyiz hamile oldugumuzu :KK53:
benimde ovülasyon günlerim basliyor artikin :KK17::KK17::KK17: her ay bekleye bekleye zaman geçiyor he ne çabuk geçti 7 ay oldu tedaviye baslayali :KK30:

hobaaa kutlayalim deryam bugün cumaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: insallah insallah kucagimizda olsun saglicakla :KK16:
elimizi cabuk tutmamiz gerekiyor maksimum subatta ögrenmeliyiz hamile oldugumuzu :KK53:
benimde ovülasyon günlerim basliyor artikin :KK17::KK17::KK17: her ay bekleye bekleye zaman geçiyor he ne çabuk geçti 7 ay oldu tedaviye baslayali :KK30:
evet elimizi çabuk tutalım :KK9: :KK23: :KK1:
benim tahmini ovulasyon günlerime 5-6 gün var, iyi değerlendirmemiz lazım :KK1::KK17::KK17:
hadi yaa 7 oldu mu bee, sanki daha yeni başladın gibi geliyor bana:26::KK53:
Gerçi ben kürtaj olalı bile 4,5 ay olmuş, şimdi sayınca farkettim:KK50:

evet elimizi çabuk tutalım :KK9: :KK23: :KK1:
benim tahmini ovulasyon günlerime 5-6 gün var, iyi değerlendirmemiz lazım :KK1::KK17::KK17:
hadi yaa 7 oldu mu bee, sanki daha yeni başladın gibi geliyor bana:26::KK53:
Gerçi ben kürtaj olalı bile 4,5 ay olmuş, şimdi sayınca farkettim:KK50:

asagi yukari ayni zamana denk gelmis canim ovulasyon günlerimiz :KK1: Ay insallah ikimizdede tutar :KK9::KK9::KK9:

tam 7 degilde olcak iste ay sonunda :KK31: ben baya önden gittim galiba :KK70: :KK52:

kuzum benim insallah kürtaji unutturcak bi hediyen olur yakin zamanda :KK5: hayirlisiyla :KK31:

son 2 saat kaldi napsak zaman da geçmiyor is yok pek :KK53:

asagi yukari ayni zamana denk gelmis canim ovulasyon günlerimiz :KK1: Ay insallah ikimizdede tutar :KK9::KK9::KK9:

tam 7 degilde olcak iste ay sonunda :KK31: ben baya önden gittim galiba :KK70: :KK52:

kuzum benim insallah kürtaji unutturcak bi hediyen olur yakin zamanda :KK5: hayirlisiyla :KK31:

son 2 saat kaldi napsak zaman da geçmiyor is yok pek :KK53:
inşallah ikimizin de tutar yaa :KK16: ne güzel olur birlikte beklemek di mi :KK52:
senin bat ne zaman kuzum?
benim çıkmama az kaldı, 25 dk sonra çıkıyoruuummm :KK52:

inşallah ikimizin de tutar yaa :KK16: ne güzel olur birlikte beklemek di mi :KK52:
senin bat ne zaman kuzum?
benim çıkmama az kaldı, 25 dk sonra çıkıyoruuummm :KK52:

hemde ne harika olur canim yaaa insALLAH denk gelir :KK16::KK52:

Benim bat normalde 23 ocak ama yumurtalarin büyüyüp büyümemesine bagli. Eger hersey yolundaysa adet söktürücü ilaci 11 ocakta alcam. 23'ünede olurum. Pazartesi kontrole gidicem doktor ne dicek bakalim insallah güzel büyümüstür :KK31:

Senin bat ne zaman?

Sen simdi cikmissindir ne güzel :KK31: Bana son 1 saat 15 dk :KK51:
Hadi iyi haftasonlari olsun kizlar :KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Her yerden bulurum sizi gece gece telden giriyorum. .

hayırdır, hormonların horon mu tepiyor

Horonu biraktik kol bastı falan yapıyoruz artık.

Yarin kizimi gorucem mutluyum.
Inşallah sizde subat ayinda güzel haberler alırsınız bizdr subat ayinda baslamistik simdi şubatta kizim kollarimda olacak Allahın izniyle

hemde ne harika olur canim yaaa insALLAH denk gelir :KK16::KK52:

Benim bat normalde 23 ocak ama yumurtalarin büyüyüp büyümemesine bagli. Eger hersey yolundaysa adet söktürücü ilaci 11 ocakta alcam. 23'ünede olurum. Pazartesi kontrole gidicem doktor ne dicek bakalim insallah güzel büyümüstür :KK31:

Senin bat ne zaman?

Sen simdi cikmissindir ne güzel :KK31: Bana son 1 saat 15 dk :KK51:
Hadi iyi haftasonlari olsun kizlar :KK54::KK54::KK54:
Benim Bat'ım tam belli değil ama 25-30 Ocak arası herhangi bir gün :KK1:
Nede adet söktürücü ilaç alıcaksın ki anlamadım ben :26:
Bu arada günaydınlar, iyi haftalar :KK54:

Inşallah sizde subat ayinda güzel haberler alırsınız bizdr subat ayinda baslamistik simdi şubatta kizim kollarimda olacak Allahın izniyle
Neyse ki az kaldı :KK34:
İnşallah canım inşallah... :KK69:

insallah canim insallah :)
sizede masallah ikinizde iyimissiniz görüsmenizde :nazar:

Benim Bat'ım tam belli değil ama 25-30 Ocak arası herhangi bir gün :KK1:
Nede adet söktürücü ilaç alıcaksın ki anlamadım ben :26:
Bu arada günaydınlar, iyi haftalar :KK54:

Neyse ki az kaldı :KK34:
İnşallah canım inşallah... :KK69:

Günaydinnnn :)
Asagi yukari ayni zamandayiz canim bakalim neler olcak :)
Ben kendi kendime adet göremiyorum malesef o yüzden söktürücü sart bana canim :KK31:

bugün doktorda randevum var bakalim neler olmus yumurtaliklarimda bu ay :)
hayirli haberlerle gelirim insallah :KK31:

Son düzenleme:
insallah canim insallah :)
sizede masallah ikinizde iyimissiniz görüsmenizde :nazar:

Günaydinnnn :)
Asagi yukari ayni zamandayiz canim bakalim neler olcak :)
Ben kendi kendime adet göremiyorum malesef o yüzden söktürücü sart bana canim :KK31:

bugün doktorda randevum var bakalim neler olmus yumurtaliklarimda bu ay :)
hayirli haberlerle gelirim insallah :KK31:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim, inşallah adet söktürücüye gerek kalmadan bebiş gelir :KK54:
ben de ateş ölçüyorum, ateşe göre haberim olmadan yumurtlamışım gibi görünüyor erkenden :KK1: bakalım ne olcak :KK1:

Günaydınlar, iyi haftalar :KK54:
Tatlıkedicimmm nasılsın? ne dedi doktor?

Günaydin canim ben baya bi geç kalmisim iyi haftalar demeye yazini görmedim valla canim benim :KK50:

Doktorda ne dedi, geçen hafta 6 tane yumurtalari büyütmek için igne verdi yinede cok süper büyümemisti :KK31:
Catlatma ignesi yaptim birde ama kan sonucuna göre çatlamamis yumurtalar.. Yarin gidicem doktora bakalim :KK31:

Bidahaki aya o çok sevdigim(!) baldan yicem çörek otu ve tarçinla. Yumurtlarin buyumesine yardim ediyormus :KK1:

Sen nasilsin canim ovulasyon günlerimiz ayniydi biseyler belli olmustur sana :26:

Günaydin canim ben baya bi geç kalmisim iyi haftalar demeye yazini görmedim valla canim benim :KK50:

Doktorda ne dedi, geçen hafta 6 tane yumurtalari büyütmek için igne verdi yinede cok süper büyümemisti :KK31:
Catlatma ignesi yaptim birde ama kan sonucuna göre çatlamamis yumurtalar.. Yarin gidicem doktora bakalim :KK31:

Bidahaki aya o çok sevdigim(!) baldan yicem çörek otu ve tarçinla. Yumurtlarin buyumesine yardim ediyormus :KK1:

Sen nasilsin canim ovulasyon günlerimiz ayniydi biseyler belli olmustur sana :26:
ben 11 gün erken adet oldum kuzum, detayları yarın anlatcam, görüşürüz :KK54:

X