evet dün cok fenaydim kurtlu gibi oturmadim iki dakika
simdi o sarimsagin özelligi burda file file satiliyor sarimsak ve bi filenin içinde 5-6 ba$ oluyor... Düsün bir ba$tan en az 10 tane cikiyor
Bende kullandigimda eger pismeyecekse bi tanenin yarinin yarisini kullaniyodum hep ziyan oldu bgne kadar...
arastirdim baktim böyle baya uzun dayaniyormus sarimsak.. O yüzden soydum, robottan geçirdim (hatta tupperware'in süper sefini kullandim bunun için reklam gibi olmasin ama
) sulanmadan püre gibi oldu.. ona biraz tuz koyup kavanoza koydum sonrada üstü basa zeytinyagi koyup dolapta sakliyorum... En azindan simdi ka$ik ka$ik rahat alirim ve ziyan olmaz.. hem isim pratik olur dedim.. ayrica zeytin yagini salatalara koyabilirsin sarimsakla durunca hos bi kokusu olcak... tabi sevenlere :) herkes sevmez cig sarimsak
off kolay gelsin biz sali aksami yaptik alisverisi 3 yere ugradik bi sürü torba su paketi falan kollarimiz koptu
oh sen dolap içleri falanda yapiosun.. oralar temiz bende, yatak odasinda sadece aynali dolabin icini bosaltip geri dizmek istiyorum parfümler falan birbirine girdi
yardimci gelmicek dimi cumartesi almamaya mi karar vermistin en son sanirim :26: