Sipaydi ye Yardım lütfen

Selam kızlar hepinize :KK54:

burda hava hala pek iyi değil yaa, üşüyorum ben...

mayıs ayı çok uzak değil ki canım başka doktora gideceksen şimdiden bak al canım sonra yine sıkıntı çekme
başka doktora gitmeyeceğim canım, 2 doktora randevu aldım zaten, eğer onlar başka yere göndermezlerse, başka bi doktor yok planda.
eee sen regl olmadın hala di mi :KK52:
dün olman gerekiyordu :KK52:
ayy hadi inşallahhh bakalım :21::KK23::KK76::KK52::KK55::KK49::emir_bebek::KK1:

slm kızlar
yoğundum bugun patronda yok
bır fılm ızleyım dedım bakalım o gelmeden ınşallah bıter
benım adım rhan dıye cok güzel dıyolar

bıde fatura bastırcaz yenı bı araç logosu arıyorum ama hıc ıstedığım gıbı bulamadım
:KK37:

Selam kızlar hepinize :KK54:

burda hava hala pek iyi değil yaa, üşüyorum ben...

başka doktora gitmeyeceğim canım, 2 doktora randevu aldım zaten, eğer onlar başka yere göndermezlerse, başka bi doktor yok planda.
eee sen regl olmadın hala di mi :KK52:
dün olman gerekiyordu :KK52:
ayy hadi inşallahhh bakalım :21::KK23::KK76::KK52::KK55::KK49::emir_bebek::KK1:

anladım ben ayrıca bide jinekologa gideceksin diye düşündüm. :KK54:
hala hastalanmadım ben dün olmam lazımdı :KK14:

slm kızlar
yoğundum bugun patronda yok
bır fılm ızleyım dedım bakalım o gelmeden ınşallah bıter
benım adım rhan dıye cok güzel dıyolar

bıde fatura bastırcaz yenı bı araç logosu arıyorum ama hıc ıstedığım gıbı bulamadım
:KK37:
ben de çok yoğunum yaa, gelemiyorum pek buraya:KK5:

anladım ben ayrıca bide jinekologa gideceksin diye düşündüm. :KK54:
hala hastalanmadım ben dün olmam lazımdı :KK14:
jinekoloğa ve hematolojiye gideceğim canım, ikisine randevu aldım zaten. önce jinekolog, sonra hematolog :KK76::KK8::KK9:
bugün de olmazsın inşallah yarın da olmazsın, ondan sonraki.. ondan sonraki ve ondan sonraki gün de olmazsın inşallahh :KK52: :KK49:

jinekoloğa ve hematolojiye gideceğim canım, ikisine randevu aldım zaten. önce jinekolog, sonra hematolog :KK76::KK8::KK9:
bugün de olmazsın inşallah yarın da olmazsın, ondan sonraki.. ondan sonraki ve ondan sonraki gün de olmazsın inşallahh :KK52: :KK49:

inşallah canım ama olucak mıyım diye yoksa olmayacak mıyım diye beklemejk sıkıcıymış
bunu anladım şuanda :KK1:

uu film harıkaymış cokta duygulandım :KK5:izlemenızı tavsıye ederım
MY NAME IS KHAN

sipidim ınşallah olmazsın ve ınşallah:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:sonra sırası ıle olsun herkes en sona benı yazın 2 yıl sonraya denk gelecek şekılde:KK1:

Günaydin kizlar hayirli cumalar kocaman öpülüyorsunuz :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

speedim hakkinda hayirlisi, dedigim gibi bahar etkiside olabilir test göstermemiste olabilir :KK31:
merakla beklioruz sonucu biz teyzeleri :KK54::KK54::KK54:

X