Sipaydi ye Yardım lütfen

yok canım bnmm olur mu hiç öyle şeyyy:KK54::KK54:

neyse en azından unutmuosun neler yapcagını o bile bişey :KK1: ben hep unutuyorum :KK1:
benm anket açılsın hatırlatırım sana :KK9:
işyerinde olunca böyle oluyor tam bişey yapıyım derken bişey çıkartıolar ugraş dur :KK31:

senin nasıl gidiyor neler yapıosun :KK34:
dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugün:KK43:
akşam olsa da eve gidip pijamalarımı giysem, tv karşısında miskinlensek :KK31:
Bu arada anketi oyladım, başarılar canım :KK54:

Deryaw fakulteyi arayıp şimdiden alsana randevu bu süre zarfında zaman geçmiş olurdu diğeri yine olmazsa mecbur ona gideceksin.
olursa gitmezsin arar iptal edersin.

Ömer gibi adaletli
hamza gibi güçlü kuvvetli olsun hep aklımda bu iki isim var ama bakalım yanına ne olacak
bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...
Bakalım bana ne dicekler

aman canim al mutlakada gün gectikce zaman giriyor araya bak :26:

--

sipaydi ömer ismi hosuma gidiyor sakin durgun insanlarin ismi gibi geliyor bana :KK31:

bende erkek için vefat eden kardesimin ismini koymak isterdim ama annem/babam kendini nasil hisseder bilmiyorum soramam bile böyle biseyi :KK5:
adi eraydi... ay gibi parlak erkek demek... yakisikli kuzum benim melek oldu 1 yasinda... ben 5 yasindaydim ozamanlar..

erkek ismi baska hiç düsünmedim adi ile gelir zaten insallah :KK31:
ama kiz ismide Belinay'i cok istiyorum insallah esimde sever :KK31: => Peygamber çiçegi demek :KK31:
Alah rahmet eylesin canım, minicikmiş kardeşin, çok üzüldüm...
Ben ölen insanların isimlerini koymanın insanın canını acıtacağını düşünmüşümdür hep. Sanki ona her seslenişimde ölen kişiyi hatırlayacaklar gibi.. Ama kimisi de daha memnun olur, hoşuna gider. Annene belki sorabilirsin hislerini, sonuçta çok uzun yıllar geçmiş, acıları küllenmiştir:26:

ver elıne yıkasın bencede:KK1:ıstemekle olmuo bazı şeyler bıde zorluğunu görsun
di mi yaa, görsün zoru walla :KK1:

bu arada herkese puslu bir bursa sabahından günaydınlar :KK54:

dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugün:KK43:

bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...
Bakalım bana ne dicekler

Ben ölen insanların isimlerini koymanın insanın canını acıtacağını düşünmüşümdür hep. Sanki ona her seslenişimde ölen kişiyi hatırlayacaklar gibi.. Ama kimisi de daha memnun olur, hoşuna gider. Annene belki sorabilirsin hislerini, sonuçta çok uzun yıllar geçmiş, acıları küllenmiştir:26:

Günaydın tatlım :KK3:

çok tşk ederimm oyun için :KK16:

aynen burasıda öyle insanın içi kararıyor yaşam enerjisi gidiyor valla havadan :KK15:

Geçen hafta ne güzeldi :KK31:

Ben havadan çok etkileniyorum maalesef aynen benmde sabahın köründe ne evden çıkasın geldi ne işe gidesim off dedim gene iş var zoraki geldim resmen :KK31:

yok ya canım istiyoruz ama hamile falan değilim
geçenlerde isim hakkında muhabbet oldu da burada konuşurken konu genişledi
ama istiyoruz artık beklemedeyim :KK49:

sen nasılsın canım nasıl gidiyor :KK54:

Anladım canım hayırlısı..Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

Benim iyi gidiyor.Artık ağırlaştım zorlanıyorum iş yerinde ama tam gaz devam..Azalıyor zaman hazırlıklar hızlandı..Heyecanla Haziranı bekliyorum

Boşverr naber yaa, seni burda görmek ne güzel :KK16:

nasıl gidiyor, kızın nasıl yaramazlık yapıyor mu :KK34:

hazırlıklar nasıl gidiyor az kaldı dimi :KK34:

Buarada sipaydi eslem ve buğlem değişik isimlermiş cidden :KK34:

Kullanıcı panelimde speedynin yazısı görünce koştum geldim topiğe neler oluyor diye :KK53:

İyi gidiyor canım.Kızım kıpır kıpır artık...Yaramazlık yapmıyor annesine..Uslu kızım benim :KK31:

Haftaya odamız gelecek.Eşim bu hafta sonu odasının boyasını yapacak.Birde biz o odayı kiler-çamaşır odası gibi kullanıyorduk..Şimdi küçük bir yerimiz var oraya kiler yapacaz..Eşim bu haftasonu o işleri hallettimi tamam..

Sonrada yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkayacam artık...

Sende ne var ne yok.Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor

DERYAW ; belki sana da öyle diyecek
inşallah bakalım

Günaydın tatlım :KK3:

çok tşk ederimm oyun için :KK16:

aynen burasıda öyle insanın içi kararıyor yaşam enerjisi gidiyor valla havadan :KK15:

Geçen hafta ne güzeldi :KK31:

Ben havadan çok etkileniyorum maalesef aynen benmde sabahın köründe ne evden çıkasın geldi ne işe gidesim off dedim gene iş var zoraki geldim resmen :KK31:
rica ederim :KK54:
ahh mutlucum sorma, yataktan zor çıktım, sürünerek geldim işe bu sabah:KK50:
senin hazırlıklar ne alemde bu arada?

Kullanıcı panelimde speedynin yazısı görünce koştum geldim topiğe neler oluyor diye :KK53:

İyi gidiyor canım.Kızım kıpır kıpır artık...Yaramazlık yapmıyor annesine..Uslu kızım benim :KK31:

Haftaya odamız gelecek.Eşim bu hafta sonu odasının boyasını yapacak.Birde biz o odayı kiler-çamaşır odası gibi kullanıyorduk..Şimdi küçük bir yerimiz var oraya kiler yapacaz..Eşim bu haftasonu o işleri hallettimi tamam..

Sonrada yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkayacam artık...

Sende ne var ne yok.Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor

ohh iyi yapmışsınn :KK34:

negüzel olur şimdi onun eşyalarıyla odasıyla ugraşmak:KK16:

şurda hazirana ne kaldı kızın yakında sizlerle yani :KK34:

Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :KK16: darısı isteyenlerin başınaa :KK49:

Ben napimm ya aynı bildgin gibi çalışıorum söz yaptık, yazada kısmet olursa nişan düşünüyoruz düğün işi biraz ertelendi kısmet olursa inşallah gelcek yaza düşüyoruz bakalım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin.

Mandiş ve Sel napıyormuş oğlunu büyütmüştür çoktan, arada bakıp kaçıorum bende ama göremiorum kimseleri :KK34:

Günaydın kızlarr :KK3:

Nabersiniz?

Anket bgn tekrar açılmış artık oy verebilirsiniz Enginar dolmamla kabak salatama, tabi begenirseniz :KK54:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

böcük naber ya görüşemioruz nezamandır, nasıl gidiyor iş güç memnun musun?

oyumu verdım cnm:KK48:diğerlerıde hıc fena deıl ne becerıklılersınız:nazar:

iş güç şimdılık memnunum cnm sorun yok sabah iş akşam aş hayat devam edıyo işte:KK6:senın nasıl gıdıo
böcük günaydın
:KK19:

Bakalım bana ne dicekler

senı atlamışım:KK1:
evt erkeklere göre herşey 5 dakıkalık iş
babam bıle dıo aman ev işi nedır yarım saate her işi ederım dıye:KK1:bıgun vercen elıne bı odayı süpürse yarım saate şükür

Son düzenleme:
inşallah bakalım

rica ederim :KK54:
ahh mutlucum sorma, yataktan zor çıktım, sürünerek geldim işe bu sabah:KK50:
senin hazırlıklar ne alemde bu arada?

Al bendende o kadar yaa hatta ilk uyandım ne alakaysa bian haftasonu bugün die düşündüm rahat ettim sonra dank etti kafama hemencik kalktım :KK31:

Hazırlık yapmıyorum ya ilk başta bi heves ettim falan ama bıraktım şimdi nişan için napcamıda bilemiom ztn :KK31:

ohh iyi yapmışsınn :KK34:

negüzel olur şimdi onun eşyalarıyla odasıyla ugraşmak:KK16:

şurda hazirana ne kaldı kızın yakında sizlerle yani :KK34:

Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :KK16: darısı isteyenlerin başınaa :KK49:

Ben napimm ya aynı bildgin gibi çalışıorum söz yaptık, yazada kısmet olursa nişan düşünüyoruz düğün işi biraz ertelendi kısmet olursa inşallah gelcek yaza düşüyoruz bakalım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin.

Mandiş ve Sel napıyormuş oğlunu büyütmüştür çoktan, arada bakıp kaçıorum bende ama göremiorum kimseleri :KK34:

Amin canım..Rabbim isteyen herkese versin inş...

Bu yaz nişanı yapıp toparlanırsın sonra düğün daha rahat olur..Üst üste olunca yorgunluk curcuna çok oluyor..

Faceden görüyorum mandiş ve Seli..Mandişin kızını kocaman olmuş :) Selin oğluda 1 aylık olmuş artık..Doğan büyüyor işte..:KK31:

iş güç şimdılık memnunum cnm sorun yok sabah iş akşam aş hayat devam edıyo işte:KK6:senın nasıl gıdıo

babam bıle dıo aman ev işi nedır yarım saate her işi ederım dıye:KK1:bıgun vercen elıne bı odayı süpürse yarım saate şükür

Tşk ederim tatlımm :KK16:

Yok ya beceriklilik değil hatta çok kolay benm yaptıgımm normalde bile yapabilirsiniz garnitürle fln :KK34: fikir anasıda tatlı kedi :KK54:

ama çok adil bir yarışma olduguna inanmıyorum ben açıkçası :KK34:

Amin canım..Rabbim isteyen herkese versin inş...

Bu yaz nişanı yapıp toparlanırsın sonra düğün daha rahat olur..Üst üste olunca yorgunluk curcuna çok oluyor..

Faceden görüyorum mandiş ve Seli..Mandişin kızını kocaman olmuş :) Selin oğluda 1 aylık olmuş artık..Doğan büyüyor işte..:KK31:

Evt arada zaman olunca bi açıdan iyi olcak inş maddi manevi:KK34:

Hay maşallahh :emir_bebek::nazar: Zaman ne çabuk geçiyor senin ilk hamile oldugunu yazdıgın günü hatırlıorum forumda ozaman selle mandişte hamişti :KK34:

Bazen seviniorum bazen üzülüyorum şu zamanın hemencik akıp gitmesine :KK31:

Evt arada zaman olunca bi açıdan iyi olcak inş maddi manevi:KK34:

Hay maşallahh :emir_bebek::nazar: Zaman ne çabuk geçiyor senin ilk hamile oldugunu yazdıgın günü hatırlıorum forumda ozaman selle mandişte hamişti :KK34:

Bazen seviniorum bazen üzülüyorum şu zamanın hemencik akıp gitmesine :KK31:

Zaman çabuk geçiyor ama gün içinde geçmiyor sanki gibi geliyor..Mesela Haziran gelmesine 2 ay var daha ama geçecek oda birşekilde..Dediğin gibi mandişle Selde bak doğum yaptılar büyüttüler bile kuzularını..

Bu arada bende oyumu verdim..Başarılar canım

Son düzenleme:
Zaman çabuk geçiyor ama gün içinde geçmiyor sanki gibi geliyor..Mesela Haziran gelmesine 2 ay var daha ama geçecek oda birşekilde..Dediğin gibi mandişle Selde bak doğum yaptılar büyüttüler bile kuzularını..

Bu arada bende oyumu verdim..Başarılar canım

tşk ederim tatlımm :KK16:

aynen öyle yarın okula başlar ne ara doğurdumda büyüttüm dersin :KK34:

hayat böyle gerçekten göz açıp kapayana kadar geçiyor :KK34:

heheh erkekler işte naparsın :KK9:

Al bendende o kadar yaa hatta ilk uyandım ne alakaysa bian haftasonu bugün die düşündüm rahat ettim sonra dank etti kafama hemencik kalktım :KK31:

Hazırlık yapmıyorum ya ilk başta bi heves ettim falan ama bıraktım şimdi nişan için napcamıda bilemiom ztn :KK31:
hımm, mekanı ayarladınız mı?

X