Sipaydi ye Yardım lütfen

atla gel canım buyur.
bloğa ekledim oradan bak istersen imzamda yzıyor blog

aa ben çıktığımda yazmışsın cnm neyse başka zaman ınş
hemen baktım harıka olmuş cnm ellerıne sağlık yakında pastane açarsın sen ek iş:)
hahahah takili kalmasin kiz ya yazik günah bosa dönüyor
evet valla sükür cuma geldi ohhhhh

aksam kina var bol bol döktürcem insallah

valla speedy atla gel diyorda bi dilim gönderim demiyor olmuyor böyle

benım hoşuma gıdıo hergun 17 ıme gırıyorum:)sayesınde babam öle dıo 17 oldun değil mı

ben gıderdım aslında ama aıle ıle kutluyca ıcın rahatsız etmım dedım

kutladık cnm
harıka bır cıcek yaptrmış hatta aılemle erken kutlamamdada yaptrmıştı
albume eklıycem bıde 5 taş yüzük almışbeşi bır yerde almamış ıyıkıgerçı ben onuda taakarımmm alsın yetrkı

kutla kutla cnm sen ona bakmakıskanıo bızı
h sonuda geldı geçtı darısı bu cumaya

günaydınnnnnnnnnnn ınşallah bu haftada hemencık geçer

h sonu bana bahar geldı:)valla çoğu işimi hallettım çoğu kaldı
hanı işler hıc bıtmez ya o bakımdan

ctesı günü erken kalkıp camlarımı sıldım
sabah 8 de makınayı açım dedım elektrıkler kesıldı 11 de geldı
4 kez makına açtım 2 saatte yıkıyo yanı akşama kadar perde yıkadım
camları bıtırdım,perdeler yıkandıkça ütüleyıp astım(hala sağ kolum bende değil sankı)
sonra tüm koltukları çekıp altlarını sıldım kocamı uyandırdım tabı yardım ettısonra halıcıları aradım geldıler
halılar battanıyeler yorganları verdımhepsı yarın gelıo ınşallah
mutfağı temızledım ve süreklı nevresım yıkadım renklıler beyazlar ütü derken bazıları kaldı
bu akşamda koltuk takımlarımın örtülerını yıkarım nevresımlerı ütülerım yarında tekrar yerlerı sılerım
geleneksel bahar temızlığım bıtmış olur h sonuna kadar daha banyo wc var ama pazar gunu kocamla gez gez onlar kaldı bugune
hem akşam olsun hem olmasın dıyorum ve işe gelırken işyerınde olsamda dınlensem ddım
hala parmaklarım acıyooher cam bardak onlarıda çamaşır suyuna yatırıp yıkadımmm
off yorulmuşum

Günaydın ;

böcük kendini paralamışssın haftasonu ama bitmiş sonunda bahar temizliğin..
bugün için hava yağmurlu gözüküyor ama inşallah yağmaz.

benİm bahar temizliği mayısın ilk haftasına kaldı eşim izne çıkıyor mayıs başına kadar
beklediğimiz sınava çalışacak :44:

sonunda bıtmesede yarıladım sayılır cnm içim sımdı daha rahatben camları falan sıldım dünde baya yağdı ama benım camlara yağmur gelmıo şükür

ınşallah başarılı olur cnm
sanada yardımcı olur temızlıkte

o zaman sorun yok. bizim alt kat olduğu için hemen kirleniyor bide dün hava öyle soğuktu ki yine kombiyi yaktık.
kombi yanarken perde bile yıkamak istemiyorum bahar bizim eve tamamen gelmedi daha

bu hafta yazlık kışlık yorganları falan ayarlayacağım ondan sonra kadını çağırırım tek başına yapamaz birlikte hallederiz
1 günde biter

temizliğe yardım etmesin dert çalışşsın yeter

ohhh geçmiş olsun atlatmışsın bahar temizliğini ne güzel
ben de başladım haftasonu, ama daha halıları fln veremedik, heralde mayısta veririz biz.
benim de 2 odamın perdesi kaldı yıkancak, bide storlar var silincek:44: işte o gözümde büyüyo. hadi tülleri attık makinaya yıkandı da, bakalım zebralar ve storlar nolcak :44:
camları da sildim, gerçi üzerine dün yağmur yağdı ama bütün camlarıma yağmur vurmuyor, o yüzden sıkıntı yok
Bu arada cuma cumartesi pazar 3 gün misafirim de vardı . hem misafir ağırlayıp hem de temizlik yapmak çok zor oldu, o yüzden işlerin daha yarısından çoğu duruyo:26:
Ama niyeti bozdum, ben mayıs ayında bi yardımcu çağırcam. Bu da yardımcı için ön temizlik olsun artık

günaydın sipaydicim...
eşinin sınavı ne zaman?

evt cnm o yönden rahatım senın camlarda hem yola yakın hem yere o yüzden senınkıler daha hızlı kırlenır.
evt dün gene soğuktu hava bgunde gene kasvetlıbakalım ınşallah haftaya yaz gelır direk

bende bır tane hıc kullanmadığım ince bır yorgan vardı onu cıkardım taktım diğerlerı yıkamada nevresımlerınıde yıkadım gelınce hemen takar hurçlara koyarım gene mısafır gelınce kullanıyorum sadece
ıkı kişi olunca daha rahat cnmhemen bıter ben cok oyalandım dünde cok üşendm zaten dün bişi yapmadım
makına cok çalıştı dınlensın dedım zavallı bugun yıkarım kılıfları bıde halı olmayınca süreklı yerler pislenıo tozlanıo yarın akşam sererız kocemle
oh üstümden yük kalktı

benım tüm perdelerım normal güneşlıklerımde at yıka ütüle tak ohh senın işin zor gerçı kendı evım olsa belkı bende ohh dıyemıycem ama suanlık ohh
gerçi ben perdelerımı cok sevıyorum hele yatak odamdakı sankı gelın duağıharıka

senınde yarım kalmış ama az az bıtırırsın mısafır ılede cok zor olur benım h sonu annemler gelcek işlerımde bıtmış olur

benim şimdiden gözümde büyüyor valla yazlık kışlık olaylar
Allahtan kurutma makinesi var yorganı falan yıkar direk kuruturum tabi önce ütülerimi halletmem lazım öyle çok ütüm varki.
haftasonu da yapamadım.

2 hafta bende ütüden izinliyim eşim izinli oldu mu ütü yapmama gerek kalmıor

benımde gerçekten zor oluo bende bazanın altını boşaltcam hurç aldım onlara saklıycam süpürgeyl havasını alıp yer kaplamasın dıye
senın işin rahat kurutma mak.var bende ıstıyorum ama suan daha önemlı gıderler var maalesef
ben makınaya atamadım genede korktum aman dedım verım halletsınler

tatıldesın o zaman:)

sız benım yzüğümü nıye görmedınız o kadar alnbum yaptım

vakumlu hurçlar inanılmaz kolay oluyor bizim hepsi onlar da şimdi yeniden düzenlersem de iyi olacak
en güzeli yer kaplamıyor

bi ara müsait olunca alırsın kampanyaları falan takip et

güzelmiş canım 5 taş güle güle kullan

bimden almıştım 2 kez ıcınde 7 adet var 25 tl mıydı neydı
gelırse gene alcam
suanlık yeter elımdekıler bakalım

sağol cnm

pazar günü sanki ortada bebek varmış gibi bide isim arayışına girdik ben erkek olursa yağız istiyorum. 2 isim olsun istiyorum. ama ne olabilir yanna bulamadık

yağız efe yada yağız ege alternatifimiz . 2. isim kuran da geçsin falan diye düşündüm yağız hamza dedik isim kişiliği yansıtır buna çok inanıyorum.

HZ. Hamza gibi heybetli , güçlü bir aslan olsun

selam kizlar

böcükkkk masallah sana ne kadar is halletmissin öyle yaa helal olsun

deryaw aldin mi randevu naptin sen ?

sipaydi esinin sinavi insallah iyi gecer hayirlisi olsun hakkinizda canim
ne güzel iki hafta dinleniceksin sende ütüden yana

mutlu daha gelmemis buraya ama neyse öpem bari onuda

yarin aksam yada carsamba aksami bende buyuk bi temizlige giriscem, haftasonumu ziyan etmek istemedim zatende cok evde degildik..

bu aksam ikeayi gezicez esimle balkona masa sandalye alicaz artik gecen sene faydalanamadik balkondan bu sene keyfini cikaralim diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…