- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.281
atla gel canım buyur.
bloğa ekledim oradan bak istersen imzamda yzıyor blog
hahahah takili kalmasin kiz ya yazik günah bosa dönüyor
evet valla sükür cuma geldi ohhhhh
aksam kina var bol bol döktürcem insallah
valla speedy atla gel diyorda bi dilim gönderim demiyor olmuyor böyle
hehehe rica ederim
naptınız? kocanla kutlayabildiniz mi?
evet bundan sonra hergün kutlayacağım diye söz verdim kıza, kutlamazsam üzülür şimdi
çok şükür bugün cuma ama iş hayatımdaki kişiler hiç cuma olduğunu hissettirmediler sağolsunlar
içimde hiç heyecan yok yani:44:
Günaydın ;
böcük kendini paralamışssın haftasonu ama bitmiş sonunda bahar temizliğin..
bugün için hava yağmurlu gözüküyor ama inşallah yağmaz.
benİm bahar temizliği mayısın ilk haftasına kaldı eşim izne çıkıyor mayıs başına kadar
beklediğimiz sınava çalışacak :44:
sonunda bıtmesede yarıladım sayılır cnm içim sımdı daha rahatben camları falan sıldım dünde baya yağdı ama benım camlara yağmur gelmıo şükür
ınşallah başarılı olur cnm
sanada yardımcı olur temızlıkte
ohhh geçmiş olsun atlatmışsın bahar temizliğini ne güzelgünaydınnnnnnnnnnn ınşallah bu haftada hemencık geçer
h sonu bana bahar geldı:)valla çoğu işimi hallettım çoğu kaldı
hanı işler hıc bıtmez ya o bakımdan
ctesı günü erken kalkıp camlarımı sıldım
sabah 8 de makınayı açım dedım elektrıkler kesıldı 11 de geldı
4 kez makına açtım 2 saatte yıkıyo yanı akşama kadar perde yıkadım
camları bıtırdım,perdeler yıkandıkça ütüleyıp astım(hala sağ kolum bende değil sankı)
sonra tüm koltukları çekıp altlarını sıldım kocamı uyandırdım tabı yardım ettısonra halıcıları aradım geldıler
halılar battanıyeler yorganları verdımhepsı yarın gelıo ınşallah
mutfağı temızledım ve süreklı nevresım yıkadım renklıler beyazlar ütü derken bazıları kaldı
bu akşamda koltuk takımlarımın örtülerını yıkarım nevresımlerı ütülerım yarında tekrar yerlerı sılerım
geleneksel bahar temızlığım bıtmış olur h sonuna kadar daha banyo wc var ama pazar gunu kocamla gez gez onlar kaldı bugune
hem akşam olsun hem olmasın dıyorum ve işe gelırken işyerınde olsamda dınlensem ddım
hala parmaklarım acıyooher cam bardak onlarıda çamaşır suyuna yatırıp yıkadımmm
off yorulmuşum
günaydın sipaydicim...Günaydın ;
böcük kendini paralamışssın haftasonu ama bitmiş sonunda bahar temizliğin..
bugün için hava yağmurlu gözüküyor ama inşallah yağmaz.
benİm bahar temizliği mayısın ilk haftasına kaldı eşim izne çıkıyor mayıs başına kadar
beklediğimiz sınava çalışacak :44:
günaydın sipaydicim...
eşinin sınavı ne zaman?
çok az kalmış sipaydicim, inşallah iyi geçer28 nisanda canım
çok az kalmış sipaydicim, inşallah iyi geçer
o zaman sorun yok. bizim alt kat olduğu için hemen kirleniyor bide dün hava öyle soğuktu ki yine kombiyi yaktık.
kombi yanarken perde bile yıkamak istemiyorumbahar bizim eve tamamen gelmedi daha
bu hafta yazlık kışlık yorganları falan ayarlayacağım ondan sonra kadını çağırırım tek başına yapamaz birlikte hallederiz
1 günde biter
temizliğe yardım etmesin dert çalışşsın yeter
ohhh geçmiş olsun atlatmışsın bahar temizliğini ne güzel
ben de başladım haftasonu, ama daha halıları fln veremedik, heralde mayısta veririz biz.
benim de 2 odamın perdesi kaldı yıkancak, bide storlar var silincek:44: işte o gözümde büyüyo. hadi tülleri attık makinaya yıkandı da, bakalım zebralar ve storlar nolcak :44:
camları da sildim, gerçi üzerine dün yağmur yağdı ama bütün camlarıma yağmur vurmuyor, o yüzden sıkıntı yok
Bu arada cuma cumartesi pazar 3 gün misafirim de vardı . hem misafir ağırlayıp hem de temizlik yapmak çok zor oldu, o yüzden işlerin daha yarısından çoğu duruyo:26:
Ama niyeti bozdum, ben mayıs ayında bi yardımcu çağırcam. Bu da yardımcı için ön temizlik olsun artık
evt cnm o yönden rahatım senın camlarda hem yola yakın hem yere o yüzden senınkıler daha hızlı kırlenır.
evt dün gene soğuktu hava bgunde gene kasvetlıbakalım ınşallah haftaya yaz gelır direk
bende bır tane hıc kullanmadığım ince bır yorgan vardı onu cıkardım taktım diğerlerı yıkamada nevresımlerınıde yıkadım gelınce hemen takar hurçlara koyarım gene mısafır gelınce kullanıyorum sadece
ıkı kişi olunca daha rahat cnmhemen bıter ben cok oyalandım dünde cok üşendm zaten dün bişi yapmadım
makına cok çalıştı dınlensın dedım zavallı bugun yıkarım kılıfları bıde halı olmayınca süreklı yerler pislenıo tozlanıo yarın akşam sererız kocemle
oh üstümden yük kalktı
benim şimdiden gözümde büyüyor valla yazlık kışlık olaylar
Allahtan kurutma makinesi var yorganı falan yıkar direk kuruturum tabi önce ütülerimi halletmem lazım öyle çok ütüm varki.
haftasonu da yapamadım.
2 hafta bende ütüden izinliyim eşim izinli oldu mu ütü yapmama gerek kalmıor
benımde gerçekten zor oluo bende bazanın altını boşaltcam hurç aldım onlara saklıycam süpürgeyl havasını alıp yer kaplamasın dıye
senın işin rahat kurutma mak.var bende ıstıyorum ama suan daha önemlı gıderler var maalesef
ben makınaya atamadım genede korktum aman dedım verım halletsınler
tatıldesın o zaman:)
sız benım yzüğümü nıye görmedınız o kadar alnbum yaptım
vakumlu hurçlar inanılmaz kolay oluyor bizim hepsi onlar da şimdi yeniden düzenlersem de iyi olacak
en güzeli yer kaplamıyor
bi ara müsait olunca alırsın kampanyaları falan takip et
güzelmiş canım 5 taş güle güle kullan
bimden almıştım 2 kez ıcınde 7 adet var 25 tl mıydı neydı
gelırse gene alcam
suanlık yeter elımdekıler bakalım
sağol cnm
bizim onlar hep patladı 1 kez bende bim den almıştım
sonra eminönünden aldık