• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydın..
dün eve geldiğim saati bilmiyorum bile sanırım 9 falandı kızlar biliyorsunuz zaten :53:
12de direk yattım. sabahta kalkması bir o kadar zor oldu. bugün işlerim nasıl olur bilmiyorum ama hafiflesin istiyorum :14::14:

bugün haftanın ortası ve kuzey güney günü. mutluyum
ofiste arkadaşın d.günü pasta yiyeceğiz :125: mutluyum. (olumlu olanları düşünmek lazım )

Günaydın..
dün eve geldiğim saati bilmiyorum bile sanırım 9 falandı kızlar biliyorsunuz zaten :53:
12de direk yattım. sabahta kalkması bir o kadar zor oldu. bugün işlerim nasıl olur bilmiyorum ama hafiflesin istiyorum :14::14:

bugün haftanın ortası ve kuzey güney günü. mutluyum
ofiste arkadaşın d.günü pasta yiyeceğiz :125: mutluyum. (olumlu olanları düşünmek lazım )

günaydn cnm
ınş.bugun daha az olur işin:)çalışçalış nereey kadar

evt haftanın ortası banada yenı patronum dıo ctesı maaş dağıtcaktım valla bundan sonra cumadan verceksın başka şansın yok:1:dedım tamam dedı
zten baştan demıştım ctesı gelmem dıye cok cok acıl bı iş olmazsa ve 1 2 saatlığıne uğrarım dıye

nıce yıllara ohh olsada bızde yesek:56:

diğer yerde 7:30 da işe gelıyordum burda 9 da gelcekmışım 2 gündür kapıda beklıom dışarda kahvaltı edıom otobus erken gelıo dıye yarın geç cıkcamm evden evde kahvaltı ederım:6:

günaydn cnm
ınş.bugun daha az olur işin:)çalışçalış nereey kadar

evt haftanın ortası banada yenı patronum dıo ctesı maaş dağıtcaktım valla bundan sonra cumadan verceksın başka şansın yok:1:dedım tamam dedı
zten baştan demıştım ctesı gelmem dıye cok cok acıl bı iş olmazsa ve 1 2 saatlığıne uğrarım dıye

nıce yıllara ohh olsada bızde yesek:56:

diğer yerde 7:30 da işe gelıyordum burda 9 da gelcekmışım 2 gündür kapıda beklıom dışarda kahvaltı edıom otobus erken gelıo dıye yarın geç cıkcamm evden evde kahvaltı ederım:6:

İşler şimdiden çoğaldı bile kahve mi içeyim direk dalacağım bitirmem lazım öğlen mail atmamız gerek :31:

saatlerin haftasonun falan değişmiş işte istediğin gibi bir iş buldun bide annenlere yakın olsaydı daha iyi olurdu :34:

Günaydin kizlar :16::16::16:

speedy baya yogunsun canim sen, Allah kolaylik versin canim. Bu aksam o kadar geç dönmezsin umarim :26:

Ayni yogunluk bendede var bu hafta.. Programimda olusan hatalarla ilgili gelen maillerle cebellesiyorum.. Müsteriye cikmadan son kontroller basladida :26: Bitmeye niyeti yok gibi :47:

böcük; valla sanslisin iyi bi yere düstün gibi, hayirlisi olur umarim senin için :38:

Günaydin kizlar :16::16::16:

speedy baya yogunsun canim sen, Allah kolaylik versin canim. Bu aksam o kadar geç dönmezsin umarim :26:

Ayni yogunluk bendede var bu hafta.. Programimda olusan hatalarla ilgili gelen maillerle cebellesiyorum.. Müsteriye cikmadan son kontroller basladida :26: Bitmeye niyeti yok gibi :47:

böcük; valla sanslisin iyi bi yere düstün gibi, hayirlisi olur umarim senin için :38:

hayrlısı cnm herkes için ınş herşey daha güzel olur

kizlarrrrrrrrr :54::54::54:

is cok sabahtan beri yine sefle calistim pfff... kendi islerim yine kaldi iyimi.. cumartesi bi arkadasima gidicem, simdi cikayimda evine bi hediye alayim elim bos gitmeyi sevmiyorum..
bide yarin aksam o meshur cookies'lerden yapicam geçen görmüstü instagramda istemisti :1::1:

Bu aksam annemler yemege gelicek.. Kayinvalidemleride cagirmak isterdim ama hem dün aksam biz ordaydik hemde cok kalabalik oluyoruz ikisi bi arada :37: haftaya artik onlari cagiririm :24:

kizlarrrrrrrrr :54::54::54:

is cok sabahtan beri yine sefle calistim pfff... kendi islerim yine kaldi iyimi.. cumartesi bi arkadasima gidicem, simdi cikayimda evine bi hediye alayim elim bos gitmeyi sevmiyorum..
bide yarin aksam o meshur cookies'lerden yapicam geçen görmüstü instagramda istemisti :1::1:

Bu aksam annemler yemege gelicek.. Kayinvalidemleride cagirmak isterdim ama hem dün aksam biz ordaydik hemde cok kalabalik oluyoruz ikisi bi arada :37: haftaya artik onlari cagiririm :24:

ikisini bir arada çağırmak daha mantıklı bence canım. aradan çıkar bizimkiler daha hiç tek gelmedi o geldi mi öteki de mutlaka gelir

ikisini bir arada çağırmak daha mantıklı bence canım. aradan çıkar bizimkiler daha hiç tek gelmedi o geldi mi öteki de mutlaka gelir

oyle diyorsun sende haklisin bugune kadar hic yalniz gelmedi kendi annemler.. ama isin dogrusu birazda annem istemedi, hemen kalkariz yemekten sonra onlar olursa otururuz geç vakte kadar dedi..
benim icin ikisi olursa daha iyi olurdu bi günde hallolmus olurdu en azindan.. hemde iki taraf uzun zamandir görüsmüyor biraraya gelseler iyi olurdu.. neyse böyle olsun bugünlük..

oyle diyorsun sende haklisin bugune kadar hic yalniz gelmedi kendi annemler.. ama isin dogrusu birazda annem istemedi, hemen kalkariz yemekten sonra onlar olursa otururuz geç vakte kadar dedi..
benim icin ikisi olursa daha iyi olurdu bi günde hallolmus olurdu en azindan.. hemde iki taraf uzun zamandir görüsmüyor biraraya gelseler iyi olurdu.. neyse böyle olsun bugünlük..

yemekten sonra niye hemen kalkacaklar ki otursunlar zaten genelde sık sık gelmiyor anneler..
sen bilirsin canım haftaya çağırırsın o zaman

yemekten sonra niye hemen kalkacaklar ki otursunlar zaten genelde sık sık gelmiyor anneler..
sen bilirsin canım haftaya çağırırsın o zaman

birincisi babamin izin günü carsamba.. yani tek gelebildikleri gün.. babamda o günü ziyan etmeyi sevmez annemi atar eve kendisi kahveye oturmaya arkadaslariyla okey oynamaya gider..
babam cabuk SIkILIr bide oturamaz bi yerde..
Annemde güya beni rahatsiz etmemek için çekinir hafta arasi oturmaya... çok yakin degil evlerimiz oyüzden cok gelemezlerde :(
biz gideriz ama bol bol :1:

birincisi babamin izin günü carsamba.. yani tek gelebildikleri gün.. babamda o günü ziyan etmeyi sevmez annemi atar eve kendisi kahveye oturmaya arkadaslariyla okey oynamaya gider..
babam cabuk SIkILIr bide oturamaz bi yerde..
Annemde güya beni rahatsiz etmemek için çekinir hafta arasi oturmaya... çok yakin degil evlerimiz oyüzden cok gelemezlerde :(
biz gideriz ama bol bol :1:

anladım canım :34: klasik anneler işte

Bende anneme bi bluz alayım dedim geçen kotonda görmüştüm güzel bitane yanınada meyve bıçağına ihtiyacı varmış onuda alırız :1: Aslında o isimli kolye ya da nazar boncuklu kolye fikri çok hoşuma gitti ama hem yetişmez hemde bu ay için biraz daha açılmasan iyi olcak :26: belki polariste indirim vardı baya bi, güzel ayakkabı bulursamda alabilirim çanta ayakkabı takım:44: neyse yarın bakıyım hepsine :44:

Son düzenleme:
Bende anneme bi bluz alayım dedim geçen kotonda görmüştüm güzel bitane yanınada meyve bıçağına ihtiyacı varmış onuda alırız :1: Aslında o isimli kolye ya da nazar boncuklu kolye fikri çok hoşuma gitti ama hem yetişmez hemde bu ay için biraz daha açılmasan iyi olcak :26: belki polariste indirim vardı baya bi, güzel ayakkabı bulursamda alabilirim çanta ayakkabı takım:44: neyse yarın bakıyım hepsine :44:

yarın bi gez hem bütçene hemde annene uygun ne bulacaksın bakalım

selamm kızlr

bayağı düşündüm gelinlik için
tül olmasın
taş çok olmasın

sıradan olmasın falan derken
bu çok hoşuma gitti
nişanlımda çok beğendi bunu
inşallah bu olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/album...dugun-resimlerini-merak-edenlere25092010.html

TAnıyorum canım bu kızı evi falan çok güzeldi.
sana da çok yakışacak ama çok sade değil mi ?
ne biliyim birebir aynısı olmak yerine bi kaç ufak değşiklik yapabilirsin.
gelinlik özeldir çünkü ya kendi tasarımında bişey çıkartabilirsin ..

uçlarına taş koydurabilirsin. ince ince hoşuma gitmeyen tek yeri ucu oldu tarlatanla birlikte kalkıyor ve sönük duruyor sanki

TAnıyorum canım bu kızı evi falan çok güzeldi.
sana da çok yakışacak ama çok sade değil mi ?
ne biliyim birebir aynısı olmak yerine bi kaç ufak değşiklik yapabilirsin.
gelinlik özeldir çünkü ya kendi tasarımında bişey çıkartabilirsin ..

uçlarına taş koydurabilirsin. ince ince hoşuma gitmeyen tek yeri ucu oldu tarlatanla birlikte kalkıyor ve sönük duruyor sanki

ben çok sade istedim yaaa
neden öyle bilmem ama
bu çok hoşuma gitti

romantik komedideki aslının gelinliği de fena değildi aslında ama
$romantik-komedi-2-vakko.jpg $romantik-komedi-2-gelinlik.jpg $romantik-komedi-gelinlik-1.jpg

böyle gelinliği de herkes çok giydi yaaa

ben çok sade istedim yaaa
neden öyle bilmem ama
bu çok hoşuma gitti

romantik komedideki aslının gelinliği de fena değildi aslında ama
Eki Görüntüle 643482 Eki Görüntüle 643483 Eki Görüntüle 643484

böyle gelinliği de herkes çok giydi yaaa

Sade gelinliği bende beğeniyorum. ama mesela benim hayalimdeki sade değildi.
eğer aklımdaki bu diyorsan modeli falan herşeyi çok güzel lafım yk bi tek o uç kısmına takıldım sanki kumalş ince olduğu için tarlatan içinde çok net belli olmuş.

ya aslında daha detaylı şöyle anlatıyım gelin dediğin biraz gösterişli olmalı ya :34::34:
bu gelinlik güzel ama ya duvağına ya koluna bi yere bi ışıltı koy
çok düz geldi bana bu yaaa ne biliyim modeli falan hoş yada bilmiyorum bu kıza yakışmamış..
gögsündeki o taşlı şeyde mesela çok sönük kabarık olmasa mesela başkasının düğününe giderken giyilebilir duruma gelecek.

bu gelinliğe bişeyler katlamalşı

Son düzenleme:
bi ara bende çok abartılı istiyordum
bu zamanlarda hiç abartı gözüme hoş gelmiyor

setimde böyle sade beyaz taşlı

saten olduğu için çok belli ediyor tarlatanı falan
ama adam gibi dikebilen biri olursa sanırsam belli olmaz
pile falanda sık olabilir :26:

Back