• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

ece canımmm alıntı yapamadım

yok ben öyle çok kabarık taşlı falan istemiyorum canımm :20:
ben taşlı şeyler pek giyemem hafif etekleri uçuş uçuş gibi olan kabarıklar varya o tarz istiyorum sade :34:

buarada o kutuları çok iyi düşünmüşsün bencede çok mantıklı hemde derli toplu gözükür :34:
takı olarak ne yaptılar düğüne daha ne kalıo beraber gidip begendiniz dimi?
gerçi senin söz nişan birarada oldu demiştin bizim orda nişanda takarlar genelde düğünde sadece bilezik takarlar o kadar:34:

bizim nişanda bi söz bilezği takıldı birde alyans tektaş o kadar :1:

düğün içinde 5 tane bilezik
birde set aldılar

düğün üstü ne yapacaklar bilmiorum da
2 bilezik daha yapılır sanırım

aaaa çok ayıp valla balık çok yararlı dr bile hafta da 1 yiyin diyor
biz ayda 1 yiyoruz genelde bazen 15 te 1 falan işte :34::34:

ben severim de taze balık bulamıyorz burda

bizim nişanda bi söz bilezği takıldı birde alyans tektaş o kadar :1:

düğün içinde 5 tane bilezik
birde set aldılar

düğün üstü ne yapacaklar bilmiorum da
2 bilezik daha yapılır sanırım

ben severim de taze balık bulamıyorz burda

bakalım bizimkiler napcak :9:

heryerin adetleri farklı, yapılır olur gider herşey önemli olan agız tadı gerçekten :34:

Son düzenleme:
günaydın:6::6:bana bu hafta hiç geçmıyor nedense dört gözle h sonunu beklıyorum ondan sanırım hayatımda ılkkez ctesı evde yatcam yaa ınanılır gıbı değil:32::32:bakalım ınş ctesı bı sorun cıkmaz işler yoğun olmaz bızım usta hala ctesı hayalı kuruyo ama ben dedım cıxx patron olmaz dedım:27:

2 akşamdır cok yoruluyorm dün bı uydum 21:30 da sabaha kadar:1:dipçik gıbı uyandım sabaha:52:
öncekı gün sil süpür yaptım çamaşır yıkadım dün yemek yaptım nevresım değiştrdım az biraz iş ettım tv ye bakcak hal yoktu hemen yattım bugunde kururlar ıse ütü en geç yarına kururlar h sonuda yatışş geziş:27::27:

günaydın:6::6:bana bu hafta hiç geçmıyor nedense dört gözle h sonunu beklıyorum ondan sanırım hayatımda ılkkez ctesı evde yatcam yaa ınanılır gıbı değil:32::32:bakalım ınş ctesı bı sorun cıkmaz işler yoğun olmaz bızım usta hala ctesı hayalı kuruyo ama ben dedım cıxx patron olmaz dedım:27:

2 akşamdır cok yoruluyorm dün bı uydum 21:30 da sabaha kadar:1:dipçik gıbı uyandım sabaha:52:
öncekı gün sil süpür yaptım çamaşır yıkadım dün yemek yaptım nevresım değiştrdım az biraz iş ettım tv ye bakcak hal yoktu hemen yattım bugunde kururlar ıse ütü en geç yarına kururlar h sonuda yatışş geziş:27::27:

merhaba herkese:3::3:
cnm nasılsın bura girdim takipledim seni neler yapıyosun merak ettim seni?:26:

iş değiştirdin memnunmusun peki? alacakların nolcak?
buarada eski günleri özledim smoker bendeydi cumartesi lafladık ne gülerdik dedik kızı çok tatlı olmuş:16::16:

merhaba herkese:3::3:
cnm nasılsın bura girdim takipledim seni neler yapıyosun merak ettim seni?:26:

iş değiştirdin memnunmusun peki? alacakların nolcak?
buarada eski günleri özledim smoker bendeydi cumartesi lafladık ne gülerdik dedik kızı çok tatlı olmuş:16::16:

çalışıyorum cnm şimdılık sorun yok bakalım

smokerden haberımnvar resımler geldı kocaman olmuş kızı :nazar:du telden yazım sana çıkmam lazım

Günaydin kizlar :16::16::16:

islerimi bitirmeye basladim cok sükür, birini yapinca çorap sökügü gibi geldi devami :1::1: ama bitmedi maalesef..

böcük canim cumartesiyi bekliyorsun ondan geçmemis sana zaman :1::1::1:
oh mis gibi olmus evin benimde dip köse zamanim geldi gibi hissediyorum halbuki pazar yapmistim :19: ne çok temizlik istiyor bu evler ya, iyiki calisiyoruz evde olsak nolcak acaba :20:

speedy canim sikma canini isler yoluna girer umarim :54::54::54:

Derya hic gözükmedi bugün..

mutlu seninde son günün diye mi gelmedin daha :19::19::19:

röfleliiii :38:

Günaydin kizlar :16::16::16:

islerimi bitirmeye basladim cok sükür, birini yapinca çorap sökügü gibi geldi devami :1::1: ama bitmedi maalesef..

oh mis gibi olmus evin benimde dip köse zamanim geldi gibi hissediyorum halbuki pazar yapmistim :19: ne çok temizlik istiyor bu evler ya, iyiki calisiyoruz evde olsak nolcak acaba :20:

speedy canim sikma canini isler yoluna girer umarim :54::54::54:

Derya hic gözükmedi bugün..

mutlu seninde son günün diye mi gelmedin daha :19::19::19:

röfleliiii :38:

geldim canım geldim baktım kimse yok gittim :34:

benmde canım sıkılıyor sabahtan beri internetten iş bakıyorum :44:

evt ondan:1:neyse yarın cuma partı verırız artık:27:
h sonuna ben hıc iş bırakmam normaldede hem dınlnmek hemde gezmek için
haklısın evde olsak yap yap gene aynı olurdu ıyıkı çalışıyoruz arada bı yapınca o bıze yetıyo:9:

mutlu işinde mutlu değil mısn:25:

Bana bu aralar bişeyler oluyor ya :17: dün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben :17:

haklısın evde olsak yap yap gene aynı olurdu ıyıkı çalışıyoruz arada bı yapınca o bıze yetıyo:9:

mutlu işinde mutlu değil mısn:25:

böcümm iş arıyorum ya patronum bi garip çok memnun değilim anlıcağın :34:

iyi bir iş bulursam hemen geçerim :34:

Bana bu aralar bişeyler oluyor ya :17: dün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben :17:

sipaydimm olur böle arada takmaa :34:

mutlu olmaya çalış biraz :34:

röfleliiiiii bu senin içinnn :16::16:

$485022_485476034833464_459031086_n.jpg

caktirma ben bugünden parti vercemde sizi depresyona sokmak istemiyorum yarin ve pazartesi izinliyim :37:
bende haftasonuna is birakmam ama pazarda evdeysek haftaya temiz baslamayi tercih ediyorum malum burda heryer kapali oluyor genelde o yuzden pazarlari gezme imkanimiz yok canim :14:

amaan canim koyver gitsin evin isini nolcak sanki :19:
cikip biraz kafanizi dinleyin gezin kocanla hayret bisey is mi bizi yöneticek biz mi isi yöneticez :20:
sen demiyomuydun cikip gezme enerjin varken cik gez eglen takilma ise güce :20:
isler nasilolsa hallolur bisekilde :31:
yineki kocan yardim ediyor, ya o da yapmasaydi daha kötü olurdu :ssz:
isteki isleride salla bosver :27:

böcümm iş arıyorum ya patronum bi garip çok memnun değilim anlıcağın :34:

iyi bir iş bulursam hemen geçerim :34:

sipaydimm olur böle arada takmaa :34:

mutlu olmaya çalış biraz :34:

röfleliiiiii bu senin içinnn :16::16:

Eki Görüntüle 644314

mutlu begenmedim ben hiç birini sanki :26: zaten benim begenmem önemli degil ya neyse :9:

evdeki işlerimi şuanda çok takmyorum dün akşam hallettik. temizlik yapt oturduk konuştuk
Evde zaten aman aman bişey yoktu ufacık bir tozu farkındayım gözümde büyüttüm.

Ama bu işyeri beni mahvediyor ya cidden rest çekeceğim ağırdan ağırdan yapacağım. yada bilmiyorum ne olacak
ama çıldırmak üzereyim şuanda :17:

evdeki işlerimi şuanda çok takmyorum dün akşam hallettik. temizlik yapt oturduk konuştuk

Ama bu işyeri beni mahvediyor ya cidden rest çekeceğim ağırdan ağırdan yapacağım. yada bilmiyorum ne olacak

isleri agirdan al biraz, bakarsin bi güzellik yaparlar :31:

en iyisi senle grev yapalım sipaydi :72::72::72:

bende bugün işi gücü bıraktım hevesim yok hiç sinir oldum :ssz:

Back