• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

Kitaplardan bahsetmissiniz dün tasinirken ardiyeye kaldirdigimiz kitap kutumu çikardik ortaya, 5-6 tane okumadigim kitaplari buldum cok mutlu oldum valla bu aksam baslicam insallah birine :16::16::16:
bu bana bayaaa gider :17::17:
hatta içlerinden biri Aklindan Bir Sayi tut. Cok istiyordum bu kitabi ben gidememistim ciktiginda ama arkadasima siparis vermistim :27:
Okuyan var mi onu?

Ayse Kulin hiç okumadim sanirim, bakarim bi ara ne kitabi var ilgimi çeken :17::17:

Kitaplardan bahsetmissiniz dün tasinirken ardiyeye kaldirdigimiz kitap kutumu çikardik ortaya, 5-6 tane okumadigim kitaplari buldum cok mutlu oldum valla bu aksam baslicam insallah birine :16::16::16:
hatta içlerinden biri Aklindan Bir Sayi tut. Cok istiyordum bu kitabi ben gidememistim ciktiginda ama arkadasima siparis vermistim :27:
Okuyan var mi onu?

Ayse Kulin hiç okumadim sanirim, bakarim bi ara ne kitabi var ilgimi çeken :17::17:

hımmm Aklından Bir sayı tut bunu da okudum. inanılmaz sürükleyici bir kitap 2012 yılı yaz tatilimde 1 haftada bitirdim hemde

bi çaresini bulucam artık kapı kapatıp pencere açacağız.

ayşe kulinin tüm kitaplarını okudum hepsini de tavsiye edebilirim

okurum ınş zaman oldukça ömrümüz oldukça
o kadar cokkı okunması öğrenılmesı gereken ömür yetmıo
Okuyan var mi onu?

benımde kıtaplığımda okumadıklarım var ama cok karışık üşenıyorum bakmaya alıp okuyorum yenı yenı kıtapları

ben okuudm hatta o kadar hoşuma gıttıkı yazar 3 kıtap çıkardı 3 tanesınıde okudum
aklından bır sayı tut
gözlerını sımsıkı kapat ve son çıkan şeytanı uyandırma
hepsı harıkaydı kesınlıkle diğerlerınıde okumalısın

okurum ınş zaman oldukça ömrümüz oldukça
o kadar cokkı okunması öğrenılmesı gereken ömür yetmıo

benımde kıtaplığımda okumadıklarım var ama cok karışık üşenıyorum bakmaya alıp okuyorum yenı yenı kıtapları

ben okuudm hatta o kadar hoşuma gıttıkı yazar 3 kıtap çıkardı 3 tanesınıde okudum
aklından bır sayı tut
gözlerını sımsıkı kapat ve son çıkan şeytanı uyandırma
hepsı harıkaydı kesınlıkle diğerlerınıde okumalısın

not aldim canim saolasin süpersin :16::16::16:
bunu seversem o kitaplarinida alirim mutlaka.. zaten senin kitapcinin adresi hala kayitli bende :16:

:38:önemlı değil cnm

emınım seveceksın:)sende süpersın adamında ıyı reklamını yapıyorum
ayşe kulın ı 5 tl aldım:27:

komisyon alman lazim bak sana müsteri gönderiyorum de mutlaka :1::1:

konularini okudum diger John Verdon kitaplarininda sevdim gibi ama yinede bunu okuyup yazarin tarzina bi bakayim nasilmis :8:
:38:

Son düzenleme:
Günaydin hatunlar :16::16::16:

aksam kayinvalidemlerdeyiz cabuk geçer insallah bugün, aksam olsun hemencecik ya :31:

acayip isler birikti kk'da inzivaya cekiliyorum bugünlük affedin beni :17:

hepinizede :54::54::54:

:3: :3: :3: :3:
işlerimi az da olsa hafiflettiğimden ötürüüü
yemek molamı pc başında veridm
vee sizlerin yanına geldim :16:

Back