• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

evet canm birlikte bişiyler yapmak daha kolay oluyor :34:

bak bana hiç çizgimden şaşmam kim ne yiyorsa azmediyorum gaza geliyorum 3 katını yiyorum :9::9::9:

hatta kendi kendimede çalışmalarımı bırakmayıp boş buldukça yiyorumm :1::1:

yanlız gidişatım hiç iyi değil karnım hiç doymuyor sürekli canım bişiy istiyorum galiba midem genişledi bide kendimi pskolojık olarakta etkiliyorum ben galiba acıkırım acıkcam falan diye :25::25:

:1::1::1:

bi yerden baslamak lazim artik, yeterince gaza gelmedin sen ondan yiyip duruyosun :39::39::39:
gel sende katil gruplara :1:

GİDECEKTİM ama gitmiyorum.

geldi yedim valla kendime geldim heeee

afiyet olsun canim :56: ne yemek vardi?

selam kızlar
yenı işimden yazıyorum sıze:17::17::17:

hayirli olsun :) yani simdi cumartesileri calismicak misin bu isinde?

-- spora gitsemmi gitmesemmi derkeeen, gitmiyorum acayip soguk disari icerde bile donuyorum..

selam kızlar
yenı işimden yazıyorum sıze:17::17::17:

selam böcükk :3:

vayy böcükk çıktın demek hadi hayırlı olsunnn :34:

:1::1::1:

bi yerden baslamak lazim artik, yeterince gaza gelmedin sen ondan yiyip duruyosun :39::39::39:
gel sende katil gruplara :1:

afiyet olsun canim :56: ne yemek vardi?
hayirli olsun :) yani simdi cumartesileri calismicak misin bu isinde?

-- spora gitsemmi gitmesemmi derkeeen, gitmiyorum acayip soguk disari icerde bile donuyorum..

evet başlamak gerek ama başlayamıorum ya ne iradesiz bi insanmışım ben böyle :41:

neyse yavaş yavaş başlıcam öğlen yemekleri hiç canım istemedi fast foodta yemek istemedim 2 tane kır pidesi yedim ama küçük küçük başkada bişiy yemedim aslında yemesemde olurdu çok aç değildim ama ozman öğleden sonra çok acıkıyorum akşam gözüm dönüyor :34: belki birazdan karşıdaki manavdan elma alırım :34: bölelikle enazından akşamı kurtarırım

buarada hala başım agrıyor ya :31:

burda havanın maşallahı var:nazar::nazar::nazar: süper yaz günü gibi güneşli ve sıcak bu hafta böyleymiş zaten haftaya tekrar soğucakmış:34:

kurufasülye pilav salata yoğurt geldi

1 tabağa hepsini yanyana koydum öyle yedim :53:

sipaydimm size yemekler şirket için dışardan mı geliyor siz mi söylüyorsunuz:26:

afiyet olsun buarada:34:

afiyet seker olsunnn :56::56::56:

ya patatesli börek yapmak istiyorum tarif bakiyordum.. bugün patatesten gidiyoruz hayirdir insallah :D

ayy başladı gene patates günümüz :1::1::1:

bizim börek süperdi unuttum sana yazmayı :34:

hemencik anlatıyım sana nasıl yapıldını havuçlu ıspanaklı börek :34:
hepsi göz kararı öncelikle ve yufkanın miktarınada baglı 1kuru soğan ve 3-4 tane havucu rendeden geçirip ıspanaklarıda ince ince doğrayıp hepsini kavuruyoruz
biz 4 yufkadan yaptık
yufkaların arasına yaglı su sürüyoruz ve 2. yufkanın arasına kavrulmuş karışımımızı koyup halı sarar gibi sarıyoruz sonrada rulo şeklindeki böğreği inci ince kesip tepsiye diziyoruz.
üzerinede 1 yumurta ve biraz sıvı yağ karıştırıp böreklerin üzerine sürüyoruz:34:

inşallah anlatabilmişimdir pek yetenekli değilimdirde bu konuda :1:

kremalı patates yap bide tamamdır

:9::9::9:
o yeni bitti sayilir 1 hafta önce yedi.. neyse simdi börekleri kimse yemez biraz dursun yaparsam ben yerim :56:

valla bu süper oluyor kıtır kıtır ve sıcakken çok yeniyor şuan olsa aç olmama rağmen 3-5 tane atardım agzımaa :56::56::56:

fabrikada yapılıyor canım. toplam 2000 kişiye yemek yapılıyor bir kısmı bize gliyor burada 50 kişi falan vardır işte :54:
dışardan söylesem asla kurufasülye söylemem herhalde

mutlu canim ya alinti yaptim saniyodum bos sayfa cikti karsima üsendim geriye dönüp alintilamaya :1:

bak ögleni gecistirme, düzgün ye ki aksama cok acikma canim :34:

pff o havalari banada gönderin kar ve soguk bi arada yine burda.. ne kar yagdi arkadas bu sene ya ben böyle bisey görmedim :53:

tarif için tesekkür ederim canim havucun olmasi sasirtti beni ama eminim coook lezzetlidir :56::56::56:
yazdim hemen, cok güzel anlatmissin :34:

mutlu canim ya alinti yaptim saniyodum bos sayfa cikti karsima üsendim geriye dönüp alintilamaya :1:

bak ögleni gecistirme, düzgün ye ki aksama cok acikma canim :34:

pff o havalari banada gönderin kar ve soguk bi arada yine burda.. ne kar yagdi arkadas bu sene ya ben böyle bisey görmedim :53:

tarif için tesekkür ederim canim havucun olmasi sasirtti beni ama eminim coook lezzetlidir :56::56::56:
yazdim hemen, cok güzel anlatmissin :34:

aslında öğlenleri genelde yiyorum çok fazla geçiştirmiyorum zeytinyağlı hafif yemekler yiyorum ama bazen sabah pogaça börek fln yersem öğleye tok oluyorum yiyemiyorum akşamüstü çok acıkıyorum buseferde gözüm dönüyor :53:

senin en çok sabah conflex yemen hoşuma gitti aslında bende evden çıkmadan yersem o beni tutar böylelikle öğlen düzgünce yiyebilirim yanımdada elma fln alırsam akşama çılgın gibi acıkmamış olurum biara yapıyordum böyel ama devamlılığım çok olmuyor maalesef bi rayına oturtsam süper olcak neyse akşamdan itibaren salatayla hemen başlıyorum :34:

aslında öğlenleri genelde yiyorum çok fazla geçiştirmiyorum zeytinyağlı hafif yemekler yiyorum ama bazen sabah pogaça börek fln yersem öğleye tok oluyorum yiyemiyorum akşamüstü çok acıkıyorum buseferde gözüm dönüyor :53:

senin en çok sabah conflex yemen hoşuma gitti aslında bende evden çıkmadan yersem o beni tutar böylelikle öğlen düzgünce yiyebilirim yanımdada elma fln alırsam akşama çılgın gibi acıkmamış olurum biara yapıyordum böyel ama devamlılığım çok olmuyor maalesef bi rayına oturtsam süper olcak neyse akşamdan itibaren salatayla hemen başlıyorum :34:

evet sabahlari üsenmezsem yumurta haslayip yiyorum peynirle yoksa kellogs..
ben aç karnina cikamam evden ya hayatta yapamam illa agzima biseyler aticam..
ögleden öncede mutlaka meyvem olur ya havuç ya elma ya portakal ne geçerse elime atarim cantama :1:

bak bi seyi 21 gün boyunca yaparsan aliskanlik olurmus, en azindan kendine 3 hafta ayarla ve dengeli beslenmeye basla sonrasi aliskanlik olcak :34:

artık cumartesi günleri evdesin şimdiden keyfini çıkartmaya bak :34::34::34: hayırlı olsun yeni işin.

bende akşama sebze mi haşlasam diye düşünüyordum bayılıyorum sebze haşlamasına

dört gözle onu beklıyorum:52:yazda gelıo gezerım durmadan ınşallah dıyelımde aksılık cıkmasın

bendede yemek yok kocem balık yıyelım mı dedı ama cuma günü yedık daha hafta başındada hıc yıyesım yok bakarz artık olmadı pattes kızarttır yerız cok yorgunum en basıt ne ıse onu yaparım:31:

dört gözle onu beklıyorum:52:yazda gelıo gezerım durmadan ınşallah dıyelımde aksılık cıkmasın

bendede yemek yok kocem balık yıyelım mı dedı ama cuma günü yedık daha hafta başındada hıc yıyesım yok bakarz artık olmadı pattes kızarttır yerız cok yorgunum en basıt ne ıse onu yaparım:31:

bizde buğulama istedik dün ama akşama yemeğim var çarşamba yada perşembe yaparım artık evde çok pis kokuyor ama tadını seviyorum bi çaresine bakacağım artık :125:

h sonu kıtap aldım ama hıc araştrmadan gıttım annemle o da cok yorulmuştu hemen 2 kıtap aldım bırı ayşe kulın adı aylın sanırım sipidim sen okumuştun demi,yoksa boranın kıtabını mı okumuştun
diğerıde tarıh kıtabı ama yazarıda aklımda değil adıda:ssz:

h sonu kıtap aldım ama hıc araştrmadan gıttım annemle o da cok yorulmuştu hemen 2 kıtap aldım bırı ayşe kulın adı aylın sanırım sipidim sen okumuştun demi,yoksa boranın kıtabını mı okumuştun
diğerıde tarıh kıtabı ama yazarıda aklımda değil adıda:ssz:

Adı Aylini okudum canım Ayşe Kulin ilk okuduğum kitabıydı hatta :34::34: Boranın Kitabını da okudum. :34: ikisi de harika

bizde buğulama istedik dün ama akşama yemeğim var çarşamba yada perşembe yaparım artık evde çok pis kokuyor ama tadını seviyorum bi çaresine bakacağım artık :125:

kokusuna katlancan artık :6:
Adı Aylini okudum canım Ayşe Kulin ilk okuduğum kitabıydı hatta :34::34: Boranın Kitabını da okudum. :34: ikisi de harika

elimde iskender pala efsane var 30 sayfa kaldı akşam otobuste okurm yarında aylin e başlarım
ayşe kulın bende ılk defa okuycam:17:

Back